- 29 Haziran 2024
- 83
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi AvokadoSever
Insalah benimde ilk bebeğim gelecek Rabbım hepimizin bebeklerini korusun haber bekliycem senden süt ve su içmeyi unutma bide sütü cam şişeden alma şansın varsa daha iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün eşime süt aldıracağım, balla karıştırıp Yiyeceğim, meme ağrım geçti sizce normal mi? ,Insalah benimde ilk bebeğim gelecek Rabbım hepimizin bebeklerini korusun haber bekliycem senden süt ve su içmeyi unutma bide sütü cam şişeden alma şansın varsa daha iyi olur
Ben pkoluyum belirsiz ama tahminime göre adetime daha 2 dün var , zaten fazla belirti yok bende, mide bulantısı hiç yok, tutunur inşallahSürekli kendinde hamilelik belirtisi arama bence unut gitsin dediğim gibi her hamilelik bir olmuyor ben hiç agri hissetmedim bile acaba diyip test yaptim şu an yapabilecegin tek şey yemene icmene dikkat etmek ve rabbimden hayırlısını istemek inan yiyecek ekmeği varsa tutunuyor adetinin üstünden kaç gün geçti
Şuan, ilerleyeceğine o kadar inanıyorum ki, kalbimden geçiyor, inanıyorum onun güçlü olacağına, sizin gibi düşüneceğim.Ben gebe oldugumu öğrendiğimde ilk 45 günü anlattıktan sonra tamam dedim daha birsey olmayacak psikolojik olarak rahatlamistim çünkü ilk kimyalsal gebeligim 45 günde oldu sende kendini rahatlat iyi düşün ki iyi olsun bebegin de sende
Canım çok sevindim bende yeni 2 aydır deniyorum gurbette olduğum için hemen olsun istiyorum tek kalmak istemiyorum senin içinde dua edeceğim kafana takma çevreni bolca dinlen inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız kötü düşünmeBiz yaklaşık 7 aydır evliyiz, evliliğimin 2.ayında beta 37 ile hamile olduğumu öğrendim bilinçsizdim ,eşimin ailesi beni çok üzdü (konuyla alakasız ,sıkıntı çok önemli) ve maalesef düşük ile sonuçlandı yani kimyasala döndü, belirtilerim azalmıştı kahverengi akıntılarım çoktu, sonra doktor kimyasaldan sonra hemen olur dedi, sonra 3 ay boyunca korunmasız denedik olmadı , sonra bana polikistik over teşhisi kondu ama küçük dedi doktor, bende çok üzüldüm ağladım,sonra tiroid teşhisi kondu, çok şükür tiroid ilaçla düzeldi,aradan 1 buçuk ay geçti adetim 10 gün gecikti acıdan ölüyordum tansiyonum düşmüştü 3 tane serum taktılar ancak düzeldi, sonra bana vitaminler yazı ve folik asit hepsini düzenli içtim, avokado çok yiyordum bide, eşimle kendime incir kürü yaptım kaynatıp içtim
ve hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim ümidimi kesmiştim, kaynanam beni kadınların yanına götürüyordu bir işe yaramıyordu, şimdide korkuyorum 22 düşük çıktı diye biyandan sevinemiyorum.
Amin canım, Allah razı olsun senden, Rabbim sana da bağışlasın inşallah tez zamanda, ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Canım çok sevindim bende yeni 2 aydır deniyorum gurbette olduğum için hemen olsun istiyorum tek kalmak istemiyorum senin içinde dua edeceğim kafana takma çevreni bolca dinlen inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız kötü düşünme
Ya öyle mi bende de bi kaç gündür göğüs ucumda şişlik ve sertlik var ağrı çok yok nadir oluyorAmin canım, Allah razı olsun senden, Rabbim sana da bağışlasın inşallah tez zamanda, ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ayrıca tavsiyem, kuru incir kaynat içve incir ye günde 2 tane sabah akşam onun etkisi olduğunu düşünüyorum,yumurtalıkları çok iyi çalıştırıtor , avokado çok yiyordum balla birlikte o da aynı , eşime bile yediriodum bunları
folik asit ve vitamin içiyordum, Rabbim bebeğimi bana bağışlasın lütfen dua et bol bol, hayırlı haberle geleyim buraya, sende bize söylersin inşallah, bende göğüsten belli oldu, en önemli belirti göğüsmüş demekki, kime sorsam öyle diyor
Evet bendede öyle olmuştu gidip geliyordu ağrı, afedersin eşim mememden anlamıştı hamile olduğumu, sen hamilesin dedi bana, memelerim ağırdı ve biraz ağrıyordu ama hassasiyet felan yoktu, bide mememin etrafındaki kahverengilik büyüdü, ve damarlar biraz görünüyor ucuda kopkoyu, ilk memeden anladık valla sonra hemen test yaptım, başka hiçbir belirtim yoktu. Hiç beklemiyordum, halen şaşkınım, ne akıntım vardı ne bişey kuruydum, sadece minicik bir sarı akıntı geldi ip gibi 5 gün kala felan, başkada hiç belirti yoktuYa öyle mi bende de bi kaç gündür göğüs ucumda şişlik ve sertlik var ağrı çok yok nadir oluyor
Dua edeceğim sana inşAllah hayırlı haberlerini bekliyorumYa öyle mi bende de bi kaç gündür göğüs ucumda şişlik ve sertlik var ağrı çok yok nadir oluyor
Güzel haberlerini bekliyorumEvet bendede öyle olmuştu gidip geliyordu ağrı, afedersin eşim mememden anlamıştı hamile olduğumu, sen hamilesin dedi bana, memelerim ağırdı ve biraz ağrıyordu ama hassasiyet felan yoktu, bide mememin etrafındaki kahverengilik büyüdü, ve damarlar biraz görünüyor ucuda kopkoyu, ilk memeden anladık valla sonra hemen test yaptım, başka hiçbir belirtim yoktu. Hiç beklemiyordum, halen şaşkınım, ne akıntım vardı ne bişey kuruydum, sadece minicik bir sarı akıntı geldi ip gibi 5 gün kala felan, başkada hiç belirti yoktu
Rabbim sanada nasip etsin inşallah, ben yarın düşük mü değil mi öğreneceğim, dayanamayıp özele gideceğim
İnşallah Allah razı olsunDua edeceğim sana inşAllah hayırlı haberlerini bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyorum![]()
Bişey yok inşAllah doktor ne dediİnşallah Allah razı olsunbugün haber vereceğim inşallah
Merak ettim de doktor kötü bişey demedi inşAllahİnşallah Allah razı olsunbugün haber vereceğim inşallah
127 çıktı yükselmiş ama doktor tam emin değilim dedi, kadın doğuma git dedi, ben acile gitmiştim karın ağrısıylaMerak ettim de doktor kötü bişey demedi inşAllah
Yükseldiyse iyi geçe bırakmadan git bence aklın rahat etsin127 çıktı yükselmiş ama doktor tam emin değilim dedi, kadın doğuma git dedi, ben acile gitmiştim karın ağrısıyla
Yavaş yükseliyor dedi doktor, şimdi 500lerde olması lazımdı dedi , kadın doğuma git dedi , riskli dedi..... Yavaş yükselince kimyasaldan şüpheleniyor , içim rahat değil, 3 gün sonra yine bakacam, acaba yerleşmiş miYükseldiyse iyi geçe bırakmadan git bence aklın rahat etsin
Ayy içini ferah tut canım ama yükselir acil doktorları hep öyle sen kesin kararı duyana kadar kendini bırakmaYavaş yükseliyor dedi doktor, şimdi 500lerde olması lazımdı dedi , kadın doğuma git dedi , riskli dedi..... Yavaş yükselince kimyasaldan şüpheleniyor , içim rahat değil, 3 gün sonra yine bakacam, acaba yerleşmiş mi
İnşallah canım ya, Allah razı olsun,,, 3 gün sonra özele gıdecemAyy içini ferah tut canım ama yükselir acil doktorları hep öyle sen kesin kararı duyana kadar kendini bırakma![]()