Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Demir eksikliğinden şüpelendi doktor, tahmin temiz dedi yumurtalıkların temiz dedi, sade vitamin eksik dedi, bide ben yere sırt üstü düştüm ya ondan da olabilir , o kadar sevinmiştim gözlerim dolmuştu, biberon felan almıştım ama işte
Demir eksikliğinden şüpelendi doktor, tahmin temiz dedi yumurtalıkların temiz dedi, sade vitamin eksik dedi, bide ben yere sırt üstü düştüm ya ondan da olabilir , o kadar sevinmiştim gözlerim dolmuştu, biberon felan almıştım ama işte
Aşırı demir eksikliğinden olmuş benimki, ve aşırı stresten olmuş, doktor dedi kafanda bitireceksin, kimyasal coğunlukla sıkıntıdan oluyor dedi, bebeğin sana tutunması için stres yapma kafan rahat olsun dedi, ve erkenden hemen test yaptırma dedi daha çok stres oluyor dedi, sonra dedi vitaminlerini iç bırakma dedi, sana bi kaç vitamin daha yazacam dedi, sonra tekrar ultrasondan Bakacaz, rahmine dedi , vitamin çok önemliymiş, demir ilacı