Sizce?

Sizce bir erkek kaç yaşında olgunlaşır kendini bulur özellikle geç olgunlaşan çocuk ruhlu erkeklerden bahsediyorum

yazacaklarım hem kız hemde erkek için :
-18-20 de asla asla olgunluk bekleme
25 de bekleme
30 da da bekleme
35 de de bekleme
40 belki biraz olgunluk görebilirsin.
45 de baya iyi kıvama gelir.
50 de tam olmuştur.
+ ekler :
* eger 50 kadar boşanma-yeniden evlenme yaşanırsa olgunlaşma süresi %10 artar ve yeniden hata yapma riski %10 azalır.
*
olgunlaşma süresi içinde erkek ve kadının üzerinde +yönde etkieden faktörler :
maddi ve manevi durum. ailesi, para, egitimi, arkadaşları, cevresi, işi ve iş yerinde ki konumu, karşı cinse olan doygunluk, tecrube, ayrılık acısı, ruh ve beden saglıgı, azıcık şans, ruh ve beden saglıgı. vb.cvb.v.vb.vb.vb.
*tabii bu genellememin dılşında kalan farklı olan insanlar var.

Yok 4 tane onu hep sakladım sizden simdi napacan?
İsterseniz insanların hafızaları ve zekalarıyla alay etmeyin, kim olduğunuzu, bulunduğunuz yeri tespit site yönetimi için çokta zor birşey değil, üyeliklerinizi kamufle etmeye çalıştığınız halde, Wovy olarak yazdığınızda size haticeakan'ı sorduklarında aa o da kim dediğinizi de hatırlatırım, yani sizi tespit o kadar da zor değilmiş değil mi?

Madem sitede maksadınız içinizi döküp tavsiye almak, o zaman ona göre davranın rica ediyorum.

Ama siz pammık pirensestiniz.. Üstelik kova burcuydunuz kanka olacaktık.Karpuz siparişi vermiştim daha onu kesecedik..Hay Allah bu sefer yeterince alay edemediniz.Halbuki 400 mesaja kadar yolu vardı.Neyssee...

geçen konudan aydınlatmamıştın bizi, 3 tane çocukla babalarının onayı olmadan nasıl çıktın o ülkeden Hatice? gerçi çocuklardan biri ayrı eve çıktı herhalde 2 kalmış ama olsun yarım tane bile olsa çıkamazsın o ülkeden.. ne kocaymış arkadaş öh artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…