- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bu konuyu okurken yemin ederim hani rüyanda bağırırsın ama seni kimse duymaz ya o hisse kapılıyorum.Onu fark etmemişim :))
Ya safi çelişki cevap da vermiyor zaten. Bunlar konuşuldu mu hop Yen'i konu.
Bir üçüz bir ikiz oldu şimdi bir yaş iki yaş oldu.
Önceki konulardan birinde bir kaç kişi demiştik yurtdışından öyle son dakika nasıl uçak bileti aldın pahalı olur diye ona da cevap vermemişti şimdi çocukları bilet parası pahalı olduğundan geri götüremiyor falan.
Tek çelişki yaş da değil ki.
Ben de anlamıyorum bunu.
Ben peace için de kib yaptım sahte üye diye ona da dönüş alamadım. Bıraktım ondan sanırım sahte mi değil mi çok önem verilmiyor artık sahte üye demek banlanma sebebi oluyor. Ondan sesimi çıkarmıyorum artık
Peace sahte çıksa çok sevinirdim açıkçası ama var böyle kadınlar. Hastalık derecesinde kıskanç erkeklerin de sahte olmalarını istiyorum ama pencereden baktırmayan erkekler var. O yüzden bu kadar takıntılı bir kadıın olması şaşırtmıyor ama çok üzüyor beni. Yorum yapmayayım diyorum ama gene de yaptım demin. Daha da acısı ben bir insanın bir başkasına kötü söz söylemesine karşı bir insanım. Eşine hak vermek istemiyorum o yüzden. Boşasın yani hakaret etmek yerine. Ama hak verme noktasına getiriyor, prensiplerimi zorluyor peace. Ben ona sinirleniyorum daha çok.
Bu konuyu okurken yemin ederim hani rüyanda bağırırsın ama seni kimse duymaz ya o hisse kapılıyorum.
Onu hiç sormaBana o unut kelebeğinde oluyordu, bu konu gerçekçi değil çok öyle sinirlenmiyorum ama umut kelebeğinin konusunu okuyamıyorum içim kaldırmıyor artık. Bıraktım
Ki herkes yol göstere akıl verdi çözğm buldu hala devam ediyorsa ben de okuyarak sinirimi bozamam dedim bıraktım.
Canlarım kendinizi yormayın kimseye zorla yorum yaptırmıyolar baktınız bnm konum cıkın yani
Canlarım kendinizi yormayın kimseye zorla yorum yaptırmıyolar baktınız bnm konum cıkın yani
Size yorum yapan yeni üyelere, eski konularınızı bilmeyenlere acıdığım için yorum yapıyorum. Ve her konunuzda da elimden geldiğince çelişkilerinizden bahsedeceğim. Ve siz neden bir mesajınızda üçüzleriniz varken bir mesajınızda iki çocuğum var dediğinizi açıklamadan da yapacağım bunu. Kimsenin vaktini çalmaya hakkınız yok.
Atamamız senin konuna çıktı hatice naparsınBırakın da yeni insanlar yazsın cvp hep siz hep siz her konumda laf carpmaya geliyonuz bunaldım bende sizden
Bırakta ona yonetim karar versin sen değil
ahahahaaAtamamız senin konuna çıktı hatice naparsın
Bildiğin şark hizmeti
Hatice kaç çocugun var ?Su konuda sordugum soruyla sizin cevaplarınızın ne alakası var genel bi soru yönelttim her konumu katletmeyin artık yeter
Su konuda sordugum soruyla sizin cevaplarınızın ne alakası var genel bi soru yönelttim her konumu katletmeyin artık yeter
Hatice kaç çocugun var ?
Hatice kaç çocugun var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?