Sizce?

Kocan surekli huylarını suclasa huylarında evet dediği gibi geçmişte iyi olmasaydı sen napardın

Beni aldatan adama ben beni suçlama hakkını vermem, dinlemem bile
Kafan mı iyi arkadaşım ya.
Aldatmışsa bitmiştir.
Kapı orada ittirir gider.
Sorunu benle neyse elaleme gitmeden önce gelecekti benle konuşacaktı, tartışacaktı. Yine olmazsa boşanırdık sonr ane halt ederse ederdi. Kalkıp milletle yatıp kalkıp beni suçlayamaz, dinlemem.

Hatçe kocan adam degil ki olgun olsun :)

Bak beni nasılda yanıltmadın hatice teşekkürler, her gün konu aç hatta sabah ayrı akşam ayrı aç
50sinde falan olgunlaşır peki kadın ne zaman akıllanır

günaydın hatice hanım
bunu niye dert ettiniz ki bırakın da adamın sevgilisi düşünsün
siz bir daha onunla yan yana bile ne zaman gelirsiniz Allah bilir
azıcık cocuklarla ilgilenin
ne kıymetli adammış yaa

Ben de bir mesajında üçüzleri olan bir mesajında iki çocuğu olan bir kadın halen neden sitede barındırılır, bir insanın göz göre göre bu kadar kullanıcı ile dalga geçmesine neden müsade edilir anlamıyorum.

Borsaya endeksli Hatçe'nin çocukları
Bir iniyor bir çıkıyor.

Valla peac için de bu arkadaş içinde o kadar kib yapıldı değişen birşey olmadı istemeyen msj yazmasın derler en fazla o yüzden çok da şaapma canım
Hatice üçüzün mü var ikizin mi?

Bir üçüz bir ikiz oldu şimdi bir yaş iki yaş oldu.
Önceki konulardan birinde bir kaç kişi demiştik yurtdışından öyle son dakika nasıl uçak bileti aldın pahalı olur diye ona da cevap vermemişti şimdi çocukları bilet parası pahalı olduğundan geri götüremiyor falan.
Tek çelişki yaş da değil ki.
Ben de anlamıyorum bunu.
Ben peace için de kib yaptım sahte üye diye ona da dönüş alamadım. Bıraktım ondan sanırım sahte mi değil mi çok önem verilmiyor artık sahte üye demek banlanma sebebi oluyor. Ondan sesimi çıkarmıyorum artık

Bir detay daha var öteki konusunda tr'ye geldim dediya.
Meğersem 4-5 aydır Tr'deymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…