• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Sizce bir erkek kaç yaşında olgunlaşır kendini bulur özellikle geç olgunlaşan çocuk ruhlu erkeklerden bahsediyorum

kadının göz yumduğu yaşa kadar..:KK66:
mesela sen 30 küsür yaşındasın ama olgun değilsin cidden karakterin olgunlukla ilgisi olduğunu mu düşünüyorsun?

Konularınızda acayip beyin fırtınası yaşıyorsunuz ,yaşatıyorsunuz.Sizi çok merak ediyorum ,hangi burçsunuz?

Peace sahte çıksa çok sevinirdim açıkçası ama var böyle kadınlar. Hastalık derecesinde kıskanç erkeklerin de sahte olmalarını istiyorum ama pencereden baktırmayan erkekler var. O yüzden bu kadar takıntılı bir kadıın olması şaşırtmıyor ama çok üzüyor beni. Yorum yapmayayım diyorum ama gene de yaptım demin. Daha da acısı ben bir insanın bir başkasına kötü söz söylemesine karşı bir insanım. Eşine hak vermek istemiyorum o yüzden. Boşasın yani hakaret etmek yerine. Ama hak verme noktasına getiriyor, prensiplerimi zorluyor peace. Ben ona sinirleniyorum daha çok.

aynen beni de aslında hiç hak verilmemesi gereken erkek davranışlarına adam haklı dedirtmeleri canımı aşırı sıkıyor
kendi sinirlarimi zorlattiriyorlar

Çocuklarının annesi hanımını defaetle aldatmış diye laf saydırdık ama adamın hafifletici sebepleri varmış ya..

Hatice beni ne hale getirdin? Bu konulara devam edersen kocanı haklı bulucam diye korkuyorum.. :/
İşte o beni bu hale getirdi adam aldatıyo terkediyo ama suclu beni ilan etti senin yuzunden yaptım
Konularınızda acayip beyin fırtınası yaşıyorsunuz ,yaşatıyorsunuz.Sizi çok merak ediyorum ,hangi burçsunuz?
burçlara inanmıyorum ama kova

Erkek; zaten ya olgun ya da ergen
Ortası yok bence,çünkü insan değişmiyor
Değişsede çoook zaman alıyor ve artık bişey ifade etmiyor,çünkü karşısındaki insanı epey yormuş oluyor..

Sizce bir erkek kaç yaşında olgunlaşır kendini bulur özellikle geç olgunlaşan çocuk ruhlu erkeklerden bahsediyorum
Benim esim 34 yasinda 7 yillik evliyiz 2 cocugumuz var esim hala olgunlasmamis dir tipki cocuk gibi bende agirlasmasini istiyorum sabirla bekliyorum yaptigi bazi seyler bana cok sacma geliyor bu yuzdende cok cakisiyoruz malesef erkekler bayanlar gibi degil

Back
X