- 30 Aralık 2009
- 23.196
- 91.249
- 1.123
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
:dYönetim karar verecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dYönetim karar verecek.
Esim 32 yasinda hala çocuk kizimdan fazla ilgi bekler :)Sizce bir erkek kaç yaşında olgunlaşır kendini bulur özellikle geç olgunlaşan çocuk ruhlu erkeklerden bahsediyorum
Sizce bir erkek kaç yaşında olgunlaşır kendini bulur özellikle geç olgunlaşan çocuk ruhlu erkeklerden bahsediyorum
Yani karakter neyse odur değişmezmi ne bilim hani insanlar der ya zamanla olgunlaşır kimiside yedisinde neyse yetmişinde o diyo çözemedim hangisi doğru
Peace sahte çıksa çok sevinirdim açıkçası ama var böyle kadınlar. Hastalık derecesinde kıskanç erkeklerin de sahte olmalarını istiyorum ama pencereden baktırmayan erkekler var. O yüzden bu kadar takıntılı bir kadıın olması şaşırtmıyor ama çok üzüyor beni. Yorum yapmayayım diyorum ama gene de yaptım demin. Daha da acısı ben bir insanın bir başkasına kötü söz söylemesine karşı bir insanım. Eşine hak vermek istemiyorum o yüzden. Boşasın yani hakaret etmek yerine. Ama hak verme noktasına getiriyor, prensiplerimi zorluyor peace. Ben ona sinirleniyorum daha çok.
İşte o beni bu hale getirdi adam aldatıyo terkediyo ama suclu beni ilan etti senin yuzunden yaptımÇocuklarının annesi hanımını defaetle aldatmış diye laf saydırdık ama adamın hafifletici sebepleri varmış ya..
Hatice beni ne hale getirdin? Bu konulara devam edersen kocanı haklı bulucam diye korkuyorum.. :/
burçlara inanmıyorum ama kovaKonularınızda acayip beyin fırtınası yaşıyorsunuz ,yaşatıyorsunuz.Sizi çok merak ediyorum ,hangi burçsunuz?
Eşimin burcu ,çekim gücü boşuna değilmişİşte o beni bu hale getirdi adam aldatıyo terkediyo ama suclu beni ilan etti senin yuzunden yaptım
burçlara inanmıyorum ama kova
Hayır yaa sen kova olamazsınİşte o beni bu hale getirdi adam aldatıyo terkediyo ama suclu beni ilan etti senin yuzunden yaptım
burçlara inanmıyorum ama kova
aynen bu geçiyordu aklımdanay ilahi hatice şimdi de tutunacak bu dalı mı buldun?
Çok yasa kız guldurdun beniHayır yaa sen kova olamazsın
Bi yanlış var
Erken yada geç yazdırmışlardır
Kova değilsin sen![]()
Benim esim 34 yasinda 7 yillik evliyiz 2 cocugumuz var esim hala olgunlasmamis dir tipki cocuk gibi bende agirlasmasini istiyorum sabirla bekliyorum yaptigi bazi seyler bana cok sacma geliyor bu yuzdende cok cakisiyoruz malesef erkekler bayanlar gibi degilSizce bir erkek kaç yaşında olgunlaşır kendini bulur özellikle geç olgunlaşan çocuk ruhlu erkeklerden bahsediyorum
2 çocuğu var bence:))2-3 çocuklu hatice mi bu?
Ne kadar ayıp domalmak fln hic yakısıyomu sana bakayımYarın ki konun atom nasıl parçalanır olursa artık önünde saygı ile egilmeyi bırak DOMALACAGIM hatçe !