• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

adamın sizi sevmiyorum demesini defalarca aldatmasını.sevgilisinin olmasını onun için çocuklarınızi bırakmayı düşünmenizi felan simdi adamın cocukluguna mi bağlamaya calisiyorsunuz?
bütün mesele olgun olmamasi bir olgunlassa hersey düzelecek zaten:işsiz:

Bir üçüz bir ikiz oldu şimdi bir yaş iki yaş oldu.
Önceki konulardan birinde bir kaç kişi demiştik yurtdışından öyle son dakika nasıl uçak bileti aldın pahalı olur diye ona da cevap vermemişti şimdi çocukları bilet parası pahalı olduğundan geri götüremiyor falan.
Tek çelişki yaş da değil ki.
Ben de anlamıyorum bunu.
Ben peace için de kib yaptım sahte üye diye ona da dönüş alamadım. Bıraktım ondan sanırım sahte mi değil mi çok önem verilmiyor artık sahte üye demek banlanma sebebi oluyor. Ondan sesimi çıkarmıyorum artık

Peace sahte çıksa çok sevinirdim açıkçası ama var böyle kadınlar. Hastalık derecesinde kıskanç erkeklerin de sahte olmalarını istiyorum ama pencereden baktırmayan erkekler var. O yüzden bu kadar takıntılı bir kadıın olması şaşırtmıyor ama çok üzüyor beni. Yorum yapmayayım diyorum ama gene de yaptım demin. Daha da acısı ben bir insanın bir başkasına kötü söz söylemesine karşı bir insanım. Eşine hak vermek istemiyorum o yüzden. Boşasın yani hakaret etmek yerine. Ama hak verme noktasına getiriyor, prensiplerimi zorluyor peace. Ben ona sinirleniyorum daha çok.

Peace sahte çıksa çok sevinirdim açıkçası ama var böyle kadınlar. Hastalık derecesinde kıskanç erkeklerin de sahte olmalarını istiyorum ama pencereden baktırmayan erkekler var. O yüzden bu kadar takıntılı bir kadıın olması şaşırtmıyor ama çok üzüyor beni. Yorum yapmayayım diyorum ama gene de yaptım demin. Daha da acısı ben bir insanın bir başkasına kötü söz söylemesine karşı bir insanım. Eşine hak vermek istemiyorum o yüzden. Boşasın yani hakaret etmek yerine. Ama hak verme noktasına getiriyor, prensiplerimi zorluyor peace. Ben ona sinirleniyorum daha çok.

Ben aylarca yorum yazdım inandım.
Ama artık dalga geçiyor gibi geliyor bana.
İki gün önce tamam dediği her neyse üçüncü gün yaptım diye konu açıyor. Arkası yarın gibi.
Ve benzer milyon konusu aynı içerik.
Bu kahvaltının benzerini bir akşam yemeğinde yaşadılar mesela.
Bir önceki konuda çok tepki alınca psikolog buldum demişti şimdi lafını etmiyor.
Ben inanmıyorum artık bu nedenlerle bu kadar olmaz yani. Her gün her gün aynı konular psikoloğa gidiyorsa gerçekten ona anlatır mesela niye Yen'i konu

Bu konuyu okurken yemin ederim hani rüyanda bağırırsın ama seni kimse duymaz ya o hisse kapılıyorum.

Bana o unut kelebeğinde oluyordu, bu konu gerçekçi değil çok öyle sinirlenmiyorum ama umut kelebeğinin konusunu okuyamıyorum içim kaldırmıyor artık. Bıraktım
Ki herkes yol gösterdi akıl verdi çözüm buldu hala devam ediyorsa ben de okuyarak sinirimi bozamam dedim bıraktım.

Bana o unut kelebeğinde oluyordu, bu konu gerçekçi değil çok öyle sinirlenmiyorum ama umut kelebeğinin konusunu okuyamıyorum içim kaldırmıyor artık. Bıraktım
Ki herkes yol göstere akıl verdi çözğm buldu hala devam ediyorsa ben de okuyarak sinirimi bozamam dedim bıraktım.
Onu hiç sorma
En son bi olay daha bekliyorum dedi bende ipler koptu.
Bıraktım bende takip etmeyi sonra da konu kapandı zaten.

Canlarım kendinizi yormayın kimseye zorla yorum yaptırmıyolar baktınız bnm konum cıkın yani

Bırakın da yeni insanlar yazsın cvp hep siz hep siz her konumda laf carpmaya geliyonuz bunaldım bende sizden

Canlarım kendinizi yormayın kimseye zorla yorum yaptırmıyolar baktınız bnm konum cıkın yani

Size yorum yapan yeni üyelere, eski konularınızı bilmeyenlere acıdığım için yorum yapıyorum. Ve her konunuzda da elimden geldiğince çelişkilerinizden bahsedeceğim. Ve siz neden bir mesajınızda üçüzleriniz varken bir mesajınızda iki çocuğum var dediğinizi açıklamadan da yapacağım bunu. Kimsenin vaktini çalmaya hakkınız yok.

Size yorum yapan yeni üyelere, eski konularınızı bilmeyenlere acıdığım için yorum yapıyorum. Ve her konunuzda da elimden geldiğince çelişkilerinizden bahsedeceğim. Ve siz neden bir mesajınızda üçüzleriniz varken bir mesajınızda iki çocuğum var dediğinizi açıklamadan da yapacağım bunu. Kimsenin vaktini çalmaya hakkınız yok.

Ben de her konunuza bu çelişkileri yazacağım aynı şekilde kimseyle dalga geçmeye hakkınız yok.
Önce çelişkileri açıklayın

Bırakta ona yonetim karar versin sen değil

Neden? Ben buraya sizden alıntı yaparak soru soramaz mıyım misal? O zaman geçmiş konularınızdaki çelişkili mesajlarınızı bulup alıntılarım ve sadece soru işareti koyarım. Bu da yeni gelenlere uyarı olur yeterince. Kimseyi salak yerine koymayın.

Su konuda sordugum soruyla sizin cevaplarınızın ne alakası var genel bi soru yönelttim her konumu katletmeyin artık yeter

Su konuda sordugum soruyla sizin cevaplarınızın ne alakası var genel bi soru yönelttim her konumu katletmeyin artık yeter

Ne farkeder ki? Ne dersek diyelim gene aynı soruyu sormaya devam edeceksiniz. Gerçekten mi olgunlaşmaz? Yani olgunlamaz mı diyorsunuz? En son olgunlaşmayacağını mı söylüyorsunuz? sorularını çevirip çevirip konunun 50. sayfasında bile soracaksınız. Ne farkeder insanların cevap vermesi? Yarın da aynı şekilde başka bir konu ile gelip bir adım yol almamış olacaksınız.

Back
X