Kız İsteme Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEPB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SEPB

Allahın dediği olur...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
111
19
98
Öncelikle merhaba bayanlar :) Bir sorum olacaktı tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var. 5 yıldır konuştuğum erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istiyorum hoş ailem biliyor fakat babamı biliyor ama bilmiyormuş gibi davranıyor :) Erkek arkadaşım babamla tanışınca sizce ne zaman gelmeli ailesiyle ben 3-4 ay sonra gelsin istiyorum hem ailesi tanışmaya gelse ille gelince isteme olmasımı gerek. Sizce 2015 mayıs düğün düşünüyoruz Babamla temmuz ağustos gibi tanıştırsam erkek arkadaşımı erkenmi olur? Biraz acele ediyorum ama sıkıldım artık bende rahat rahat dışarı çıkmak istiyorum artık annem isyanda Babama yalan söylemekten bıkmış.

canım 2015 mayıs bence düğün için geç değil mi? babamla tanıştırmak istiyorum demişsin ama Allah korusun 2015 kadar ayrılırsan o zaman ne olacak başka biriyle mi tanıştıracaksın bence daha tanıştırma istemeye gelmeye yakınken tanıştır bu sadece benim fikrim

Canım evet geç ama erkek arkadaşım çok incik cincik düşünür babasındanda çekiniyor. Ama tanıştırırsam babamla yazın artık fazla bekleyemez okulu bitiyor askere git felan diye ısrar ediyorum daha 2 sene daha gitmek istemiyor ama ben bir adım atarsam o mecbur düşünmeyi bırakıp uygulamaya geçecek belkide 2014 yılı sonunda evlenicez. 5 yıl oldu ve artık insan bir süre sonra sıkılıyor hani hayatta değişiklikler bekliyor. Bilmiyorum ne yapıcam annem ve babaannem de tuturdu ağustos gibi getir tanıştır babanla diye 2 arada kaldım. Hoş ben daha onun annesi ve babasıylada tanışmadım ama :)

o zaman şöyle yapabilirsin ağustos gibi tanıştır ondan öncede sen onun ailesi ile tanış sonrada aileler tanışır isteme falan olur söz falan yaparsınız sende 1-2 yıl nişanlı kal

o zaman şöyle yapabilirsin ağustos gibi tanıştır ondan öncede sen onun ailesi ile tanış sonrada aileler tanışır isteme falan olur söz falan yaparsınız sende 1-2 yıl nişanlı kal

Evet canım haklısın ama sanırım babam izin vermez 2 sene nişanlı durmamıza fakat sorsam babama ya çıkıp karşısına konuşayım kafamda ki soru işaretleri bitsin istiyorum ama bir türlü cesaretimi toplayamıyorum Babam biliyor ama herkes duymasın diye resmen kulaktan kulağa oynuyor istemiyor babam ama adam gibi çıkıp konuşamadım okulum var diye ama bu sene mezunum inşallah. Sen bu tarz birşey yaşadınmı peki canım?

Sanırım aramızda 3-4 yaş falan var bilmiyorum tahminen konuşuyorum :)
Saygısızlık edersem affınıza sığınıyorum şimdiden.
Babanızda madem biliyormuş bence boşuna durmayın
Ha sevgili ha nişanlı ne fark eder
Aranıza 3.kişilerin girmesine izin vermedikten sonra hiç bişey olmaz
Siz kendinizden eminseniz sağlam duruşunuzla çıkın babanızın karşısına
İllaki gerileceksiniz hiç kolay olmayacak hemde hiç
Öyle düşünüyorum yani babanız trip bile atabilir
Kuzenimin babası kızın sözüne nişanına düğününe hep geç gelmişti
Söz günü evin ortasında banyonun kapısını çıkartıp alt kısmını kesmişti
Nedenmiş halıya sürtüyomuş
Erkek tarafının gelmesine 1 saat falan vardı
Her şeye hazırlıklı olun derim kız babaları sonuçta :)
Milletin ne dediği sizi ilgilendirmesin
İsterseniz 2 yıl nişanlı kalın ne olacak siz evleneceksiniz onlar değil
Bizde isteriz nişandan hemen sonra 1 ay içinde düğün yapmayı
Ama olmuyor işte hayat
Benim başıma gelince napacağım bilmiyorum akıl vermek çok kolay
Ama kimseyi takmıcağıma eminim 3.kişiler benim geleceğime karışamaz

Canım dediğin çok doğru maddi imkanlar el vermediği için ha deyince evlenilmiyor. Tahminin doğru 5 yaş büyük benden ama şöylede bir durum ki ailelerde şöyle bir psikoloji var ki kız nişanlı fazla beklemez diye tuturmuşlar dillerine. Biz ikimiz de kendi imkanlarımızla evleneceğiz 2 tarafında pek durumu yok ama konuşmayı bekleyin demeyi biliyorlar. Ben okula giderken bile çeyizimi düşünüyorum herşeyim iyi olsun diye. Haklısın aslında bunları yazarken hırslandım eğer ipler kopacaksa kopsun inceldiği yerden ben ayıp etmiyorum sevdiğim insanı çıkarıyorum karşılarına cesaretimi toplayıp söyliycem babama askere gitmeden tanıştırıcam erkek arkadaşımı. Bu arada yorumun için teşekkürettim baya gaza geldim :)

Cesaretlendirebildiysem ne mutlu bana :)
Ben pek milletı takan bi insan değilim insanlar konuşur konuşur sana bir sürü bahane bulurlar sonra kendi başlarına gelınce olsun ya nolcak derler.
Boşveeer hayatına kımseyı karıştırtma derim ben çünkü her kafanın sesini çekemezsin.
En önemliside milletin dedıklerını takıp sakın ama sakın dolduruşa gelip üzmeyin kendinizi.
Size nasihat vermek benim harcım değil elbette sadece söylemek istedim :)
Hayat çok zor çoook hep bekle hep bekle
okul bitsin bekle, babanın keyfini bekle, sevgilin askere gitsin onu bekle,
iş bul çalış para biriktirmeyi bekle,
düğün hazırlıklarını bekle...
oooo çok doluyum ya.
Bana bazen geliyolar böyle aşkım kabarıyo depreşiyo.
Dün bunları düşünmekten 2 saat boyunca döndüm durdum yatakta
sonra bana iyice geldiler başladım ağlamaya
Sonra öyle uyuyakalmışım.
Çok konuştum gene
İnşallah bi zorluk yaşamazsınız :)
İllaki bi itiraz olucak hemen kabul etmesını beklemeyn.
Erkek arkadaşınız askerden gelene kadar bu fikre alışır babanız
sonra isterler sizi hayırlısıyla :)
Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin inşalllah

Hıı birde bişey daha eklemek isterim..
1er yıl arayla söz nişan yaparsınız
Böylelikle 2 yıl nişanlı kalmış olmazsınız
1yıl sözlü 1 yıl nişanlı kalmış olursunuz
Sağlık olsun aşk olsun herşey yapılır,
Parada kazanılır çeyizde dizilir
Yeter ki siz mutlu olun..
Yoksa insanın hiç bişey yapası gelmezki
Aşk insanı cesaretlendirir

Ne kadar bilmiş konuştum ben öyle
Bi art niyet yok içimde sadece fikirlerimi aktarıp sizi rahatlatmak istedim :)

Canım terslik ki ben nişan istemiyorum aile arasında olsun bitsin her şey diyorum. Ya inan dediğin gibi bekle bekle sürekli korku oluşuyor içinde insanın hayal hayal artık hayal kurmaktan sıkıldım hayaller beni mutsuz etmeye başladı artık gerçekleşsin istiyorum. Millet acele etme evlilik o kadar iyi birşey değil deyip deyip duruyorlar ya sevdiğim insana kavuşmanın neresi iyi olamaz anlamıyorum. O yüzden dediğim gibi kopsun ipler :) Hoş bizimkini ikna etmek birşeylere deveye hendekten atlatmaktan beter çok kararsız karamsar sana nasıl bakıcam diye düşünüyor. Haklı ama işte benim de isteklerim var bende artık onunla aynı yüzüğü paylaşmak istiyorum :)

O kadar iyi anlayabiliyorum ki seni.
Böyle insan hayal kurdukca dahada mutsuz oluyo
böyle ne biliyim ilginç bi duygu
bide çevremde bi kaç kişi tabi benden büyük 5-6 yaş neyse saadete geliyim :)
6ay içinde adam tanıştı nişan yaptı düğün yaptı ev kurdu gelde sinir olma aaah ah
İnşallah herşey gönlümüzce olur aşkla kurarız yuvalarımızı.
Bide şey diyolar gençliğini yaşa ne evleniceksin
Çok saçma geliyo böyle laflar bana..
Belkide benimle aynı duyguyu tadmadıklarındandır.
Rabbim hiç bişeyde keşke dedirtmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…