Sizce ?

Ya eldiven bende denedim ama bi süre sonra parmaklarım uyuşuyor ve tutamıyorum artık
Tüm kıllara nasıl gücünüz yetiyor valla maşallah

Bende ilk başlarda aşırı utanıyordum falan ama evliliğin üzerinden aylar geçince her halini görünce eski çekingenlik kalmıyor tabi
Tabi alıştık artık diye salmak doğru değil ama kıl çıktığı an tepesine binmiyorsun birkaç gün aksatıyorsun eşin de dert etmiyor bunu
Ama sen of yine çıkmışlar yaa ağda yapmam lazım uf puf dersen adama hiç kıl göstermezsen 1 kıl bile görünce gözüne batar
O yüzden relax

Tam tersi, içerde olan her şey sterildir, dışarı çıkınca bakteri üretir. Pubik tüyler dışarda (iç çamaşırında, pedde) üreyen bakterilerin vajinaya ulaşmasını engeller. Aynı burnumuzdaki kıllar gibi bir işlevi var yani. Bir işe yaramasalar orda olmazlardı zaten. O yüzden uzmanlar kökten almayı ya da lazeri değil kısaltmayı önerirler her zaman.

Canimcim zaten uzatin demiyorum oghk herkeş hijyenine dikkat etsinsadece korkarım oraya lazer yaptirmaya diyorum. Hani temizlerim ama tekrar uzayacagini bilmek beni germez ve korkutmaz aksine hic uzamamasi beni korkutabilir

Bu durum tüm vajina için geçerli değil, özellikle perine bölgesi ve dış dudakların içe yakın bölümü için geçerli.
İçten gelen temiz olsa da tüy olması vajinayı daima nemli tutuyor ve akıntıların söylediğin gibi zararlı hale gelmesine sebebiyet veriyor.
Fazlaca dert çektiğim bir organ olduğundan, doktor önerisi ile lazer yaptırmıştım mesela ve gerçekten de son buldu sıkıntılarım.

Ha her kadının böyle mi olacak, değil.
Tüm jinekologlar söyler kısaltmanın en sağlıklı olduğunu, başka sıkıntılar yok ise.

Son düzenleme:
Merhaba anestezik kremin adını öğrenebilir miyim? Doğum sonrası karışık durumlardayım, senin gibi geçiş yapmak istiyorum.

ağdada kıl dönmesi ve batık oluyordu bende. öncesinde jilet olduğu için kimisi erken kimisi geç çıkıyordu, yani oh ağda yaptım rahatım diyemeden haftası dolunca yine başlıyordu yine jilete döndüm ne batık ne kıl dönmesi oh

Bende jiletten döndüm ağda yaptırıyorum aslında biraz sabırlı olunca düzeliyor birazda bence kuaförle alakalı ağdayı yapan kişiyle :)

Bu kıl tüy konusu kişiden kişiye değişiyo kimi sevmiyo kimi umursamıyo ben sordum eşime sana itici geliyomu diye ona göre hareket ediyorum sende sor rahatsız oluyosa epilasyona git basit yani çözümü

Yeni evli sayılırım ama bekarken de cinsellik yaşıyorduk ortalama 3 yıl falan oldu her ay ağda yaptırıyorum bence gayet rahat biraz da kıllı gördüğü oluyor tabi ki ama aramızda bir sorun olmuyor. Ne yapabiliriz ki sonuçta kıl bu 1 hafta sonra gelmeye başlıyor biraz da böyle görsün

Kılları kesince batmıyor mu onuda denedim ama inanılmaz derece kaşıntı ve batma hissettim
Tıraş makinesiyle kesiyorum ben. Hiç batmıyor. 1mm kadar kısalıyor. Remington marka.

Kol, bacak, koltukaltı her yere aynı makineyi kullanıyorum. Kaymak gibi olmuyor ama kıl da olmuyor. Acısız basit bir yöntem.

Yani ben ağdayla alıncak duruma gelene kadar almıyorum beğenmiyorsa yapmasın

Ben çok titizim bu konuda 3 4 günde bir epilatörle temizlerim çıkanları,gördüğümün kafasına vuruyorum desem yeri var, az ve güçsüz olduklarından çok acımıyor da. adet sonrası da ağda yapıyoru,evde kartuş rulo ağda makinem var. 12 yıllık evliyim zamanla salma falan olmaz, temizlik içten gelir ve hep devaö eder. Evlendiğimizden beri böyleyim, eşime öyle görünmekten hiç hoşlanmam.

Ağda kıl dönmesini azaltıyor, çünkü üst kısımdaki ölü deriyi de temizliyorsun, ben genelde makine kullanırım ayda bir ağda yaparım ama kıl dönmesi problemim çok azdır.

ağdaya ilk başladığımda her kökten ikişer üçer kıl çıkar haldeydim, çok da güçlüydüler, adam suratı gibi diye dalga geçerdim kendimle, çok şükür seyreldiler ve cansızlaştılar, ayda bir defa ağda yapmakla sarkacağını sanmıyorum ya, arada bir yaptır bence, kıl dönmesine en iyi çözüm bu, bir de kese yap banyoda o bölgeye, üst derinin incelmesi kıl dönmesini epey azaltıyor

Sadece suyla olunca idrar kokusu kalıyor, ben bir defa denedim,kesinlikle olacak gibi değil,bir şey kullanmak şart.
Ağdayı temizleyememişsindir o yüzden makine alamamıştır, sir ağda yağ ile çözülen bir şey,bebe yağıyla silip temizlemen gerkiyor ya da özel ağda yağı alacaksın,ağda bantlarının içinden çıkan mendiller yetersiz, sildikten sonra iyice kurulayıp makineye öyle geçmelisin,ben öyle yapıyorum.Önce ağda, yağ ile temizlik kurulanma, ağdanın alamadıklarına da makine,yalnız ağda bantlarını kullanmak çok zor onun yerine kendi makinesi olan kartuş rolon ağdalardan dene,o ağda bantları yüzünden çok morardım ben, çoğu iğrençler.
Jetex krem. Krem çok iyi etki etti ağda bantı almadı ya da ben çekemedim. Epilatör çekmedi evet anlamadım neden
Yukarıda buna dacevap yazmış oldum

Ağda hiç kalmadı bile içinde özel temizleme mendili vardı baya yağlı yine de sildim onla da. Ama epilatörle öncede yapmış olabilirim şu an hatırlamıyorum tam. Ama kuruydu bi sıkıntı yoktu bi yeri alır gibi oldu geri kalanı almadı hiç anlamadım bende bıraktım evet ağda bantı iyi değilmiş sonradan öğrendim. Bir de ben çekemiyorum beceriksizim bu konuda ondan da olmuyor. Acımasa bile yok yani.

Deriyi gerdirip öyle çekmen gerekiyor,bir kaç denemede alışırsın yapmayı kafaya koyarsan. Benim ilk kartuş ağda deneyimim felaketti, kendimden temizleyemediğim gibi halıya da damlatmıştım. Şimdi işin piri oldum. Yapa yapa öğreniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…