- 22 Aralık 2020
- 3.644
- 11.505
-
- Konu Sahibi damlacross
Ya eldiven bende denedim ama bi süre sonra parmaklarım uyuşuyor ve tutamıyorum artıkOldu hem de nasıl. Ben de jilet dışında bir şey yapmıyordum. Sonra anestezik bir krem aldım. O gün ilk defa epilatorle komple aldım resmen rengi açıldı yıllar sonraağda ile başladım aslında ama çok uyuşmuştu aniden çekersem hissetmem diye korktum, biraz da beceremedim agdayi yapış yapış oldu epilatore geçtim.
İlk seferden sonra kökler zayıfladı eldivenle denedim aşırı kolaymis. Yıllardır yapmadigima pişman oldum. İnanılmaz seyrek çıkıyor ve 10 gün rahat gidiyor. Agdayi bir de sarkitiyor diye istemedim. Lazere başlayana kadar en makulu eldiven gerçekten ve çok pratik. Ama üst kısımda yani göbeğe yakın olan kisimda ters dönüyorlar, o kısımda çok sert tüyler vardı tek kökte 2 3 tane kıl çıkacak kadar, ondan belki de
Tam tersi, içerde olan her şey sterildir, dışarı çıkınca bakteri üretir. Pubik tüyler dışarda (iç çamaşırında, pedde) üreyen bakterilerin vajinaya ulaşmasını engeller. Aynı burnumuzdaki kıllar gibi bir işlevi var yani. Bir işe yaramasalar orda olmazlardı zaten. O yüzden uzmanlar kökten almayı ya da lazeri değil kısaltmayı önerirler her zaman.Bunu uzmanlar söyler evet flora dengesi için ama uygun ph değerli temizleyici kullanmak ve yine sağlıklı iç çamaşırı ile dengelenmeyecek bir durum değil.
Elbet tercihtir, sonuçta başka kimseyi ilgilendirmeyen bir alan ama özellikle regl döneminde bile aksine bakteri, mantar vb oluşumuna sebebiyet verdiğini ki eğer akıntı varsa daha çok zararı olduğunu da biliyorum.
Canimcim zaten uzatin demiyorum oghkBunu uzmanlar söyler evet flora dengesi için ama uygun ph değerli temizleyici kullanmak ve yine sağlıklı iç çamaşırı ile dengelenmeyecek bir durum değil.
Elbet tercihtir, sonuçta başka kimseyi ilgilendirmeyen bir alan ama özellikle regl döneminde bile aksine bakteri, mantar vb oluşumuna sebebiyet verdiğini ki eğer akıntı varsa daha çok zararı olduğunu da biliyorum.
Bu durum tüm vajina için geçerli değil, özellikle perine bölgesi ve dış dudakların içe yakın bölümü için geçerli.Tam tersi, içerde olan her şey sterildir, dışarı çıkınca bakteri üretir. Pubik tüyler dışarda (iç çamaşırında, pedde) üreyen bakterilerin vajinaya ulaşmasını engeller. Aynı burnumuzdaki kıllar gibi bir işlevi var yani. Bir işe yaramasalar orda olmazlardı zaten. O yüzden uzmanlar kökten almayı ya da lazeri değil kısaltmayı önerirler her zaman.
Merhaba anestezik kremin adını öğrenebilir miyim?Oldu hem de nasıl. Ben de jilet dışında bir şey yapmıyordum. Sonra anestezik bir krem aldım. O gün ilk defa epilatorle komple aldım resmen rengi açıldı yıllar sonraağda ile başladım aslında ama çok uyuşmuştu aniden çekersem hissetmem diye korktum, biraz da beceremedim agdayi yapış yapış oldu epilatore geçtim.
İlk seferden sonra kökler zayıfladı eldivenle denedim aşırı kolaymis. Yıllardır yapmadigima pişman oldum. İnanılmaz seyrek çıkıyor ve 10 gün rahat gidiyor. Agdayi bir de sarkitiyor diye istemedim. Lazere başlayana kadar en makulu eldiven gerçekten ve çok pratik. Ama üst kısımda yani göbeğe yakın olan kisimda ters dönüyorlar, o kısımda çok sert tüyler vardı tek kökte 2 3 tane kıl çıkacak kadar, ondan belki de
Jetex almış memlun kalmış :)Merhaba anestezik kremin adını öğrenebilir miyim?Doğum sonrası karışık durumlardayım, senin gibi geçiş yapmak istiyorum.
Teşekkürler :)Jetex almış memlun kalmış :)
Lazer yaptır kurtul diyeceklerya ağdada kıl dönmesi sorunu oluyor mu? Ben uzun zamandır eldivenle halldediyorum ağda hiç yapmadım ama üst taraf sürekli batık gibi kıl dönmesi oluyor gerçekten bıktım delik deşik oldu. Başlık acicam üşeniyorum, arada bununla ilgili tavsiye gelirse ben de nasiplenirsem sevinirim
konuyla ilgili de eğer Oral durumu yoksa ilişki sırasında erkekler sorun etmiyordur bence ama oral esnasında özellikle sen rahatsız hissedebilirsin. O yüzden care lazer maalesef
Bende jiletten döndüm ağda yaptırıyorum aslında biraz sabırlı olunca düzeliyorağdada kıl dönmesi ve batık oluyordu bende. öncesinde jilet olduğu için kimisi erken kimisi geç çıkıyordu, yani oh ağda yaptım rahatım diyemeden haftası dolunca yine başlıyordu yine jilete döndüm ne batık ne kıl dönmesi oh
Bu kıl tüy konusu kişiden kişiye değişiyo kimi sevmiyo kimi umursamıyo ben sordum eşime sana itici geliyomu diye ona göre hareket ediyorum sende sor rahatsız oluyosa epilasyona git basit yani çözümüKızlar bir şeyi merak ediyorum henüz yeni evli sayılırım regldan sonra düzenli ağda yaptırıyorum , biraz tüylerim belirginleşmeye başlasa bile eşimden çekiniyorum acaba iğrenir mi yoksa başk bir şey mi düşünür diyeİlerleyen dönemlerde daha mı umursamaz olunuyor sizde durumlar nasıl ? :)
2 yıla yakın sabır gösterdim ona kıymetini bilmediBende jiletten döndüm ağda yaptırıyorum aslında biraz sabırlı olunca düzeliyorbirazda bence kuaförle alakalı ağdayı yapan kişiyle :)
Tıraş makinesiyle kesiyorum ben. Hiç batmıyor. 1mm kadar kısalıyor. Remington marka.Kılları kesince batmıyor mu onuda denedim ama inanılmaz derece kaşıntı ve batma hissettim
Yani ben ağdayla alıncak duruma gelene kadar almıyorum beğenmiyorsa yapmasınKızlar bir şeyi merak ediyorum henüz yeni evli sayılırım regldan sonra düzenli ağda yaptırıyorum , biraz tüylerim belirginleşmeye başlasa bile eşimden çekiniyorum acaba iğrenir mi yoksa başk bir şey mi düşünür diyeİlerleyen dönemlerde daha mı umursamaz olunuyor sizde durumlar nasıl ? :)
Ben çok titizim bu konuda 3 4 günde bir epilatörle temizlerim çıkanları,gördüğümün kafasına vuruyorum desem yeri var, az ve güçsüz olduklarından çok acımıyor da. adet sonrası da ağda yapıyoru,evde kartuş rulo ağda makinem var. 12 yıllık evliyim zamanla salma falan olmaz, temizlik içten gelir ve hep devaö eder. Evlendiğimizden beri böyleyim, eşime öyle görünmekten hiç hoşlanmam.Kızlar bir şeyi merak ediyorum henüz yeni evli sayılırım regldan sonra düzenli ağda yaptırıyorum , biraz tüylerim belirginleşmeye başlasa bile eşimden çekiniyorum acaba iğrenir mi yoksa başk bir şey mi düşünür diyeİlerleyen dönemlerde daha mı umursamaz olunuyor sizde durumlar nasıl ? :)
Ağda kıl dönmesini azaltıyor, çünkü üst kısımdaki ölü deriyi de temizliyorsun, ben genelde makine kullanırım ayda bir ağda yaparım ama kıl dönmesi problemim çok azdır.Lazer yaptır kurtul diyeceklerya ağdada kıl dönmesi sorunu oluyor mu? Ben uzun zamandır eldivenle halldediyorum ağda hiç yapmadım ama üst taraf sürekli batık gibi kıl dönmesi oluyor gerçekten bıktım delik deşik oldu. Başlık acicam üşeniyorum, arada bununla ilgili tavsiye gelirse ben de nasiplenirsem sevinirim
konuyla ilgili de eğer Oral durumu yoksa ilişki sırasında erkekler sorun etmiyordur bence ama oral esnasında özellikle sen rahatsız hissedebilirsin. O yüzden care lazer maalesef
ağdaya ilk başladığımda her kökten ikişer üçer kıl çıkar haldeydim, çok da güçlüydüler, adam suratı gibi diye dalga geçerdim kendimle, çok şükür seyreldiler ve cansızlaştılar, ayda bir defa ağda yapmakla sarkacağını sanmıyorum ya, arada bir yaptır bence, kıl dönmesine en iyi çözüm bu, bir de kese yap banyoda o bölgeye, üst derinin incelmesi kıl dönmesini epey azaltıyorOldu hem de nasıl. Ben de jilet dışında bir şey yapmıyordum. Sonra anestezik bir krem aldım. O gün ilk defa epilatorle komple aldım resmen rengi açıldı yıllar sonraağda ile başladım aslında ama çok uyuşmuştu aniden çekersem hissetmem diye korktum, biraz da beceremedim agdayi yapış yapış oldu epilatore geçtim.
Sadece suyla olunca idrar kokusu kalıyor, ben bir defa denedim,kesinlikle olacak gibi değil,bir şey kullanmak şart.Evet jinekologlar da öyle söylüyor. Inanılmaz sağlıksız bir şey o kılların alınması demişti bir tanesi ama işte aktif cinsel hayatı olan birinin de almaması çok zor. Bilmiyorum erkekler bu konuda ne düşünüyor ama ben kendimi temiz hissetmezdim sanırım :/ ama lazer olmayınca en azından uzayana kadar geçen bir süre oluyor tüylü olunan. Lazerde tamamen tüysüz. Ya bir de uzmanlar asla sabun, duş jeli falan kullanmayın sadece suyla temizleyin diyorlar. Özel bölge için olan temizleyiciler de zararlıymis. Sadece suyla temizlenmek de imkansız değil mi ya?
Ağdayı temizleyememişsindir o yüzden makine alamamıştır, sir ağda yağ ile çözülen bir şey,bebe yağıyla silip temizlemen gerkiyor ya da özel ağda yağı alacaksın,ağda bantlarının içinden çıkan mendiller yetersiz, sildikten sonra iyice kurulayıp makineye öyle geçmelisin,ben öyle yapıyorum.Önce ağda, yağ ile temizlik kurulanma, ağdanın alamadıklarına da makine,yalnız ağda bantlarını kullanmak çok zor onun yerine kendi makinesi olan kartuş rolon ağdalardan dene,o ağda bantları yüzünden çok morardım ben, çoğu iğrençler.Ya konudan bağımsız da. Bende uyuşturucu krem aldım. Ağda bantıyla denedim alamadım. Sonra epilatörle denedim bazı yerleri aldı çoğunu almadı neden acabaEn son utana sıkıla lazere gittim ilk seansıma
Yukarıda buna dacevap yazmış oldumJetex krem. Krem çok iyi etki etti ağda bantı almadı ya da ben çekemedim. Epilatör çekmedi evet anlamadım neden
Ağda hiç kalmadı bileSadece suyla olunca idrar kokusu kalıyor, ben bir defa denedim,kesinlikle olacak gibi değil,bir şey kullanmak şart.
Ağdayı temizleyememişsindir o yüzden makine alamamıştır, sir ağda yağ ile çözülen bir şey,bebe yağıyla silip temizlemen gerkiyor ya da özel ağda yağı alacaksın,ağda bantlarının içinden çıkan mendiller yetersiz, sildikten sonra iyice kurulayıp makineye öyle geçmelisin,ben öyle yapıyorum.Önce ağda, yağ ile temizlik kurulanma, ağdanın alamadıklarına da makine,yalnız ağda bantlarını kullanmak çok zor onun yerine kendi makinesi olan kartuş rolon ağdalardan dene,o ağda bantları yüzünden çok morardım ben, çoğu iğrençler.
Yukarıda buna dacevap yazmış oldum
Deriyi gerdirip öyle çekmen gerekiyor,bir kaç denemede alışırsın yapmayı kafaya koyarsan. Benim ilk kartuş ağda deneyimim felaketti, kendimden temizleyemediğim gibi halıya da damlatmıştım. Şimdi işin piri oldum. Yapa yapa öğreniliyorAğda hiç kalmadı bileiçinde özel temizleme mendili vardı baya yağlı yine de sildim onla da. Ama epilatörle öncede yapmış olabilirim şu an hatırlamıyorum tam. Ama kuruydu bi sıkıntı yoktu bi yeri alır gibi oldu geri kalanı almadı hiç anlamadım bende bıraktım evet ağda bantı iyi değilmiş sonradan öğrendim. Bir de ben çekemiyorum beceriksizim bu konuda ondan da olmuyor. Acımasa bile yok yani.