- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.985
-
- Konu Sahibi damlacross
Oda çok dikkat eder zaten onlara göre ne var jilete vuruyorlarKendisi kaymak gibi mi?
Kil da tuy de insanin dogasinda var yahu.
Pislik derecesinde rahat takilma ama cok da simartma derim ben. Insan oldugunu kabullensin. Barbie bebek beklemesin. Beklenti yuksek olursa yorar zamanla
Ağdadan çok memnunun ve jiletten dönmüş biriyim :) bende hiç kıl dönmesi batık yok sanırım birazda karşıdaki kuaförle alakası olabilir mi ? :) ama bence ağda rahatlık ilerde hamilelik ve hormon değişiminde lazer ayva tüyleri çıkarıyor diye biliyorum arkadaşımda öyle oldu hamile kalınca :)Lazer yaptır kurtul diyeceklerya ağdada kıl dönmesi sorunu oluyor mu? Ben uzun zamandır eldivenle halldediyorum ağda hiç yapmadım ama üst taraf sürekli batık gibi kıl dönmesi oluyor gerçekten bıktım delik deşik oldu. Başlık acicam üşeniyorum, arada bununla ilgili tavsiye gelirse ben de nasiplenirsem sevinirim
konuyla ilgili de eğer Oral durumu yoksa ilişki sırasında erkekler sorun etmiyordur bence ama oral esnasında özellikle sen rahatsız hissedebilirsin. O yüzden care lazer maalesef
Ama eldivende kıl köklerini zayıflatıyormuş ve ciddi azalma oluyormuş sizde öyle oldu mu bende bunu merak ediyorum :)Lazer yaptır kurtul diyeceklerya ağdada kıl dönmesi sorunu oluyor mu? Ben uzun zamandır eldivenle halldediyorum ağda hiç yapmadım ama üst taraf sürekli batık gibi kıl dönmesi oluyor gerçekten bıktım delik deşik oldu. Başlık acicam üşeniyorum, arada bununla ilgili tavsiye gelirse ben de nasiplenirsem sevinirim
konuyla ilgili de eğer Oral durumu yoksa ilişki sırasında erkekler sorun etmiyordur bence ama oral esnasında özellikle sen rahatsız hissedebilirsin. O yüzden care lazer maalesef
Lazeri sağlıklı bulmuyorum ben de canim yaa..Lazer yaptır kurtul diyeceklerya ağdada kıl dönmesi sorunu oluyor mu? Ben uzun zamandır eldivenle halldediyorum ağda hiç yapmadım ama üst taraf sürekli batık gibi kıl dönmesi oluyor gerçekten bıktım delik deşik oldu. Başlık acicam üşeniyorum, arada bununla ilgili tavsiye gelirse ben de nasiplenirsem sevinirim
AlisirsinizKızlar bir şeyi merak ediyorum henüz yeni evli sayılırım regldan sonra düzenli ağda yaptırıyorum , biraz tüylerim belirginleşmeye başlasa bile eşimden çekiniyorum acaba iğrenir mi yoksa başk bir şey mi düşünür diyeİlerleyen dönemlerde daha mı umursamaz olunuyor sizde durumlar nasıl ? :)
Kesinlikle.Bir de alışınca çıkınca bile bir tuhaf hissediyor insanKıl tüyden nefret ederim, bunun partnerle ilgisi yok.
Bir insan karşıdaki için dikkat etmez böyle şeylere, kendi için yapar.
Dolayısıyla 10 senelik evli olunca salınıyor diye bir şey söz konusu değil.
Lazer
Çağdaş yaşamda vajinadaki kıl hangi mikroba bariyer oluyor?Lazeri sağlıklı bulmuyorum ben de canim yaa..
Oranin tamamen kilsiz olmasi cok sagliksiz bir durum.
Her tarafimi yaptiririm orayi lazer yaptirmam sanirim..
Oradaki killar mikroplara karsi koruyucu bir bariyer gorevi goruyor. Tabiki cok uzun olsun sac gibi uzatin demiyorum ama tamamen kilsiz , sonsuza kadar kilsiza karsiyim.
Kılda keramet olsa g*tte çıkmazdıLazeri sağlıklı bulmuyorum ben de canim yaa..
Oradaki killar mikroplara karsi koruyucu bir bariyer gorevi goruyor. Tabiki cok uzun olsun sac gibi uzatin demiyorum ama tamamen kilsiz , sonsuza kadar kilsiza karsiyim.
Canim kendi doktorum ve okugum birkac makalede vajina killarinin tamamen yok edilmesinin sagliksiz oldugunu biliyorum.Çağdaş yaşamda vajinadaki kıl hangi mikroba bariyer oluyor?
Bilmediğimden soruyorum...
Bunu uzmanlar söyler evet flora dengesi için ama uygun ph değerli temizleyici kullanmak ve yine sağlıklı iç çamaşırı ile dengelenmeyecek bir durum değil.Canim kendi doktorum ve okugum birkac makalede vajina killarinin tamamen yok edilmesinin sagliksiz oldugunu biliyorum.
Tekrar soyluyorum uzatmak tabiki igrenc bir hal olurama hepsini de yok ettirmek bana cazip gelmiyor..
Oldu hem de nasıl. Ben de jilet dışında bir şey yapmıyordum. Sonra anestezik bir krem aldım. O gün ilk defa epilatorle komple aldım resmen rengi açıldı yıllar sonraAma eldivende kıl köklerini zayıflatıyormuş ve ciddi azalma oluyormuş sizde öyle oldu mu bende bunu merak ediyorum :)
Evet jinekologlar da öyle söylüyor. Inanılmaz sağlıksız bir şey o kılların alınması demişti bir tanesi ama işte aktif cinsel hayatı olan birinin de almaması çok zor. Bilmiyorum erkekler bu konuda ne düşünüyor ama ben kendimi temiz hissetmezdim sanırım :/ ama lazer olmayınca en azından uzayana kadar geçen bir süre oluyor tüylü olunan. Lazerde tamamen tüysüz. Ya bir de uzmanlar asla sabun, duş jeli falan kullanmayın sadece suyla temizleyin diyorlar. Özel bölge için olan temizleyiciler de zararlıymis. Sadece suyla temizlenmek de imkansız değil mi ya?Lazeri sağlıklı bulmuyorum ben de canim yaa..
Ya konudan bağımsız da. Bende uyuşturucu krem aldım. Ağda bantıyla denedim alamadım. Sonra epilatörle denedim bazı yerleri aldı çoğunu almadı neden acabaOldu hem de nasıl. Ben de jilet dışında bir şey yapmıyordum. Sonra anestezik bir krem aldım. O gün ilk defa epilatorle komple aldım resmen rengi açıldı yıllar sonraağda ile başladım aslında ama çok uyuşmuştu aniden çekersem hissetmem diye korktum, biraz da beceremedim agdayi yapış yapış oldu epilatore geçtim.
İlk seferden sonra kökler zayıfladı eldivenle denedim aşırı kolaymis. Yıllardır yapmadigima pişman oldum. İnanılmaz seyrek çıkıyor ve 10 gün rahat gidiyor. Agdayi bir de sarkitiyor diye istemedim. Lazere başlayana kadar en makulu eldiven gerçekten ve çok pratik. Ama üst kısımda yani göbeğe yakın olan kisimda ters dönüyorlar, o kısımda çok sert tüyler vardı tek kökte 2 3 tane kıl çıkacak kadar, ondan belki de
İlk defa epilatörle almak büyük cesaret ben ondan çok korkuyorum bir kere denedim resmen beni hoplattı acıdanOldu hem de nasıl. Ben de jilet dışında bir şey yapmıyordum. Sonra anestezik bir krem aldım. O gün ilk defa epilatorle komple aldım resmen rengi açıldı yıllar sonraağda ile başladım aslında ama çok uyuşmuştu aniden çekersem hissetmem diye korktum, biraz da beceremedim agdayi yapış yapış oldu epilatore geçtim.
İlk seferden sonra kökler zayıfladı eldivenle denedim aşırı kolaymis. Yıllardır yapmadigima pişman oldum. İnanılmaz seyrek çıkıyor ve 10 gün rahat gidiyor. Agdayi bir de sarkitiyor diye istemedim. Lazere başlayana kadar en makulu eldiven gerçekten ve çok pratik. Ama üst kısımda yani göbeğe yakın olan kisimda ters dönüyorlar, o kısımda çok sert tüyler vardı tek kökte 2 3 tane kıl çıkacak kadar, ondan belki de
Ameliyat eldivenleri oliyor ya hani şu lastik gibi olan, lateks diye geçiyor galiba. Tüyleri tutulacak kadar uzatıyorsun yarım cm kadar yeterli. Sonra eldivenle çekip çekip atıyosun. Hayatındaki gereksiz insanları temizler gibi büyük bir hırsla yaparsan daha çabuk bitiyorŞu eldivenle nasıl yapılıyor biri anlatabilir mi ilk defa duyuyorum merak ettim