- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.985
-
- Konu Sahibi damlacross
Lazerde genelde este krem kullanın diyorlar muazzam bir şeymiş bir arkadaşım söylemişti hissetmiyorum demişti.Ya konudan bağımsız da. Bende uyuşturucu krem aldım. Ağda bantıyla denedim alamadım. Sonra epilatörle denedim bazı yerleri aldı çoğunu almadı neden acabaEn son utana sıkıla lazere gittim ilk seansıma
Hangi kremi aldın? Bir de pms dönemi kullanma sakın asla uyuşmuyor. Regl bitsin ondan sonra yap. Kremi sürüp strec filmle saracaksin, evet çok komik bir görüntü ama hava almaması gerekiyorYa konudan bağımsız da. Bende uyuşturucu krem aldım. Ağda bantıyla denedim alamadım. Sonra epilatörle denedim bazı yerleri aldı çoğunu almadı neden acabaEn son utana sıkıla lazere gittim ilk seansıma
Çok aşırı acımadı buz lazere gittim. Ama çok çekinerek ve utanarak gittim. Bende evde ağda yapmak istedim jetex krem aldım o da etkili ama beceremedimLazerde genelde este krem kullanın diyorlar muazzam bir şeymiş bir arkadaşım söylemişti hissetmiyorum demişti.
Ben jetex aldım. Emla çok pahalıydi. Jetexin küçük boyu var 15 ml 79 liraydı 4-5 Ay önce falan. 2 sefer kullandım onu yetiyor zaten 2 tüpü almama gerek kalmadıLazerde genelde este krem kullanın diyorlar muazzam bir şeymiş bir arkadaşım söylemişti hissetmiyorum demişti.
Jetex krem. Krem çok iyi etki etti ağda bantı almadı ya da ben çekemedim. Epilatör çekmedi evet anlamadım nedenHangi kremi aldın? Bir de pms dönemi kullanma sakın asla uyuşmuyor. Regl bitsin ondan sonra yap. Kremi sürüp strec filmle saracaksin, evet çok komik bir görüntü ama hava almaması gerekiyorsonra bir kaç tane külot giy ya da tayt yarım saat kadar bekle. Bazı yerleri almadı derken epilator çekmedi mi?
Sanırım atış sayısını ilk sefer düşük yaptıkları için acımıyor :)Çok aşırı acımadı buz lazere gittim. Ama çok çekinerek ve utanarak gittim. Bende evde ağda yapmak istedim jetex krem aldım o da etkili ama beceremedim
Uyuşturup aldım ama uyuştuktan sonra kesip atsan anlamıyorsun zatenİlk defa epilatörle almak büyük cesaret ben ondan çok korkuyorum bir kere denedim resmen beni hoplattı acıdanBende ağdadan memnunum sanırım kişiden kişiye değişebilen bir kavram :)
Kılları kesince batmıyor mu onuda denedim ama inanılmaz derece kaşıntı ve batma hissettimEn sağlıklısı kılları kesmek. O kıllar boşuna yok. Saçma sapan kapitalist güzellik dayatmaları.
Ağda benim de çekmedi ben de beceremedim epilatöre geçtim. Çok mu sert acaba tüyler? Kremi silip pudrala tekrar yapacak olursan. Bebek pudrasi dök daha kolay oluyorJetex krem. Krem çok iyi etki etti ağda bantı almadı ya da ben çekemedim. Epilatör çekmedi evet anlamadım neden
Aaa bariyer görevi demek mikroplara karşı. Valla bilmiyodum ama bana da mantıksız geliyordu. Bi türlü kabullenemiyodum oranın tamamen kılsız olmasını :) sevindim yaaLazeri sağlıklı bulmuyorum ben de canim yaa..
Oranin tamamen kilsiz olmasi cok sagliksiz bir durum.
Her tarafimi yaptiririm orayi lazer yaptirmam sanirim..
Oradaki killar mikroplara karsi koruyucu bir bariyer gorevi goruyor. Tabiki cok uzun olsun sac gibi uzatin demiyorum ama tamamen kilsiz , sonsuza kadar kilsiza karsiyim.
Ayyy içim bir tuhaf oldu deme öyleeUyuşturup aldım ama uyuştuktan sonra kesip atsan anlamıyorsun zatenAyy öyle biri agdayla koparmış iç dudağını burada okumuştum o geldi aklıma
Dikiş falan atmışlarAyyy içim bir tuhaf oldu deme öylee
Ağda yaptırıyorum ben de. Yani ben de hayatta oraya lazer yaptırmam. Saçma yaaEn sağlıklısı kılları kesmek. O kıllar boşuna yok. Saçma sapan kapitalist güzellik dayatmaları.
Buz lazer diğerine göre daha az acıtıyormuș herkes aynısını söylüyor. Aynı yere giden tanıdığım var o da acı yok dedi ama bana aslında bi tık fazla geldi aman aman değildi ama yine de vardıSanırım atış sayısını ilk sefer düşük yaptıkları için acımıyor :)
Aynen ben ağdayı beceremiyorum çekemiyorum hızlıca daha doğrusu. Sert evet birazda kısa mı kaldı acaba ondan da olabilir. Denersem öyle yaparım bir dahaAğda benim de çekmedi ben de beceremedim epilatöre geçtim. Çok mu sert acaba tüyler? Kremi silip pudrala tekrar yapacak olursan. Bebek pudrasi dök daha kolay oluyor
Evet lazerle yanma vakaları çok var(özellikle genital bölge için söylüyorun) Kılınızla tüyünüzle ne derdiniz var! bu kadar dert etmeyin orman gibi olmasın tabi ama bence az bir miktar hissiyat anlamında çok daha iyi oluyor. Valla ben ayva şeftali tüyü (biraz daha fazlası da olabilir) hiç karşı değilim. Kesinlikle ilişkiyi olumlu etkilediğini düşünüyorum.Herkesin kendi tercihi tabi. Diğer yerlere epilasyon öneriyorum. Ama bu bölgelere illa epilasyon yaptıracaksanız da iyi araştırın! Biliyorsunuz yanlış uygulama sonucu yanıkla hastaneye başvuranlar da oluyor maalesef
Valla ben hiç tiksinmem hatta bilakis hafif tüylüyken çok daha iyi oluyor diyebilirim. Ama tabi tercih meselesi.Evet lazerle yanma vakaları çok varAllah korusun.İlişkiyi olumlu yönde nasıl etkiliyor ben tiksinirim öyle mesela