sizce yuvarlak mı damla protez mı?

İnşallah canım,zaten doktor kararı verirsem ve ameliyatımıda olursam burada herşeyi paylaşacagım.Ameliyat olan arkadaşlar gerçektende bizlere ellerinden gelen her türlü yardımı yapıyorlar,allah razı olsun onlardan.Hepimizden..

Aynen ben de yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasa cesaretimi toplayamazdım.

evet.bu siteye girmeden meğer hicbisey bilmiyormuşum.yuvarlakmış damlaymış,boyutlarıymış,kesi yeriymiş,hiçbi bilgim yoktu.simdi en azından doktorla fikir alısverisi yapacak kadar bilgiye sahibim.herkese sonsuz teşekkür ederim

evet ya değil mi. Damla yuvarlak falan farkını bilmiyordum. Internette koca koca futbol topu gibi göğüsleri görünce hiç beğenmiyordum. Ama ülkemizde çok iyi doktorlar varmış bunu anladım. Yaptıkları göğüsler gerçeğinden ayırt edilmiyor. Hatta çok daha güzel :)) inşallah bizim de güzel güzel memişlerimiz olur

bence yuvarlak protez daha güzel durur zaten yer çekimi nedeniyle nekadar yuvarlak olsada yinede damla şeklinde görünecek

Tatlım resim Gönderemem ama Madem ki İzmirdesin Görüşmek istersen Görüşür Karşı karşıya geliriz Nasıl İstersen sen Bilirsin canım..

Sevgili miks, merhaba, protezlerini güle güle kullanmanı temenni ederim ben de operasyonumu izmir'de yaptırmayı düşünüyorum, doktorunu tavsiye eder misin? bir de fiyat aralığı verebilir misin? sevgiler

Sevgili miks, merhaba, protezlerini güle güle kullanmanı temenni ederim ben de operasyonumu izmir'de yaptırmayı düşünüyorum, doktorunu tavsiye eder misin? bir de fiyat aralığı verebilir misin? sevgiler

Çok Teşekküredrim Darısı Başına Dilerim Tatlım Gönlüne Göre Olur İnşallah 4500 Nakit ödedim Gazi hastanesinde 1 Gece Kaldım Doktorumu Tavsiye ederim çok tatlı herşeyle sonderece ilgili bilgili doktorum Prf dr. Ahmet Seyhan başka merakettiğin şeyler olursa Sorabilirsin yardımcı olurum Tatlişkom Sevgilerimle

bende yarın ömer buhşem'e gidiyorum.randevu aldım.insallah icime siner de ameliyat günü alırım.bayramdan önceye sokusturmak istemiyorum.5-6 günde iyileşemem dimi kızlar ?yani 10unda falan ameliyat olsam bayrama kadar iyileşir miyim,yoksa bayramdan sornasını mı bekleyim.bekledikçe kafam cok karısıyor ya.cok kötü bi duygu.kabuslar görmeye basladım artık.doktorları rüyamda görüyorum.ameliyattan cıktığımı falan görüyorum rüyamda

tek istediğim güzel bi göğüs.hüsranla sonuçlanmasından cok korkuyorum...kabusum oldu cıktı artık.olsam da bitse bu işkence.resmen çile çekiyorum.o mu bu mu şu mu,şöyle olur mu ya böyle olursa ,bir sürü felaket senaryoları türüyo kafamda.bunalıma girdim iyice

Aah canım ya neden bukadar felaket Senaryoları var kafanda Çok Negatifsin Böyle olmakta Zordur Tahminimce Sen Böyle düşündükçe zaten Başına Böyle Şeyler Gelir Çünkü bunları düşünüp Çağıran sensin ne düşünürsen onu yaşarsın bu kadar korkak olma Hayata karşı cesur ol Ve Sev Herşey çok güzel hayat çok Güzel Keyfini Bak

merhabalar arkadaslar
bende damla ve yuvarlak arasında kaldım.yakın bı zamanda ameliyat olmayı planlıyorum.
damla kesınlıkle cok dogal duruyor ama donme problemını bende duydum
benm sıze sorum su olucak damla slıkon mu dokunuldugunda daha yumusaktır yuvarlakmı?yoksa her ıkısıde aynımıdır?

bence doktorun karar versin.kişinin göğüs kafesinden,meme dokusuna kadar,herşey belirleyici bi rol oynuyor.ikisi de aynı duruyor bu arada.ben resimlerde hangisi yuvarlak hangisi damla anlayamadım

çok sağol canım, ahmet hocayı başka yerlerde de duymuştum, görüşücem kendisiyle, öpüyorum seni

erry le konus o damla yaptırmıstı ama memnun degıl hem damladan hemde boyutundan..
bende yuvarlak var ve aynen gorunumu damla gıbı ben cokk memnunum..
zaten yercekımı var ve yercekımınden dolayı damla gıbı yanı normal gogus gıbı gorunumu..

öncelıkle herkese merhaba,ben taze amelıyat olmuş birisi olarak sizlerle deneyımımı paylaşmak ıstedım.bugun tam bır ay oldu amelıyat olalı.ankarada ferruh bingül e amelıyat oldum cok arastırdım bır cok doktor gezdım forumları okudum.ve gercekten cok aklıma yatarak doktoruma sonsuz guvenerek gırdım amelıyata.1.68 boyum ve 50 kiloyum.yok denecek kadar kucuk goğüslerım vardı.dumduzdu dıyebılırım.ve bır goğsum dığerıne nazaran daha kucuktu.ferruh bey zaten tum amelıyatlarını hemen hemen kas altı uyguluyor.benım kendı tercıhım de kas altıydı cunku göğüs dokum cok azdı.ayrıca tenım cok hassas ve ınce.o nedenle gozum kapalı kas altına evet dedim.yalnız bana bır cok ınsanın aksıne kas altı damla sılıkon konuldu.bır goğsum dığerınden farklı olduğu ıcın.birine 300 cc diğerine 340 cc kondu.high rch.serisinde yanı damla sılıkonlarda bedenler 40 ar 40 ar artıyo cunku.tam olarak eşitlenmedı evet kucuk bır fark var ama doktorum once amelıyat sırasında 2 sıne de 300 cc takmış ve su ankı farktan daha cok fark olduğunu gormuş.o sebeple değiştirmiş.bugun 1.ayım ve göğüslerim ınanılmaz doğal duruyor.damla sılıkon cok eleştrlır sarkma yapar flan denıyor ama arkadaslar zaten damlayla yuvarlak aman aman farklı değiller kı yer cekımıyse 2 sı ıcın de gcerelı damla da sadece ust lob daha az dolgun doğal goğüslerde de oyle zaten.benım su anda dekolte kısmım da cok normal bır dolgunluk var.yanı ne yuvarlaklar gibi top gıbı ne de normal goğüsler gıbı dumduz.cok dik ve aşırı doğal duruyor.yanı kas altı damla protezı benım olculerımdekı ve mınyon bayanlara gozum kapalı onerırırm

Çok Geçmiş olsun Tatlım Benimde Damla 1 Ay Oldu Lakin Damla Gibi Durmuyor Hani Diyorlar ya Üst Kısımları Boş Altı Sarkık Diyorlar Damla İçin Tam tersi Dekoltem Dolu Dolu Tombik Tombik Dekoltem Acayip GüzeL :92: Doktorumun Ellerine Sağlık ne diyebilirim YuvarLağın Üstü Boş Oluyor bence de Tam tersi yuvarlak Çünkü Eğimi Yok yerleştirmesi de Kolay Yuvarlağı

arkadaslar gecmıs olsun bende umarım sızın gbı yakn zamanda olumlu seyler dusunebılırım bu amelıyatı cok ıstıyorum ama aynı zamanda cok ta korku var.ameliyat sonrası neler yasanıyor cok agrı oluyormu?kımısı ınanılmaz agrı cektım dıyor..sız neler yasadınız?beni aydınlatırsanız cok sevınırım..

bıras senın agrı esıgınle bırasda doktorunun becerısıyle alakalı bence cekılen agrılar..
benım doktorumun elı hafıftı..dokularımla fazla oynamadıgıı ıcın agrım ve odemlerım azdı kı buyuk protez yerlestırmesıne ragmen.goguslerımde hıc morarma yada herhangı bı anormallıkte olmadı..olcumunu ıyı yaptıgı ıcın orantısızlıkta yok..
ben cok memnunum umarım sende sonucunda memnun olacagın ve senı tatmın edecek goguslere kavusursun..
bu arada agrılarda ole basedılmıcek agrılar degıl ve agrı kesıcılerde gecırıyo mesela bende morfın bazlı agrı kesıcı vardı gerek bıle kalmadı kullanmama..benım agrım cok yoktu ama yatıp kalkmada zorlanıyodum ve destek alıyodum kı oda max.4 gun..
cook korkma kı korkulacak bı amelıyat degıl ve sonrasında kendını cok mutlu hıssedecegın ve ozguvenının tavan yapacagı bır amelıyat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…