inşallah hepimiz istediğimiz göğüslere kavuşuruz. önce inanmak lazım. Bak sen ne güzel araştırıyorsun benim o şansım da yok. Buradaki arkadaşlar ne derse onlara güvenmekten başka şansım yok. Kimisi resim gönderiyor sağolsunlar. Başka türlü karar veremem zaten. Sen git gez araştır, doktorlarla görüş. Mutlaka biri ile anlaşırsın.
İnşallah canım,zaten doktor kararı verirsem ve ameliyatımıda olursam burada herşeyi paylaşacagım.Ameliyat olan arkadaşlar gerçektende bizlere ellerinden gelen her türlü yardımı yapıyorlar,allah razı olsun onlardan.Hepimizden..
evet.bu siteye girmeden meğer hicbisey bilmiyormuşum.yuvarlakmış damlaymış,boyutlarıymış,kesi yeriymiş,hiçbi bilgim yoktu.simdi en azından doktorla fikir alısverisi yapacak kadar bilgiye sahibim.herkese sonsuz teşekkür ederim
Tatlım resim Gönderemem ama Madem ki İzmirdesin Görüşmek istersen Görüşür Karşı karşıya geliriz Nasıl İstersen sen Bilirsin canım..
Sevgili miks, merhaba, protezlerini güle güle kullanmanı temenni ederimben de operasyonumu izmir'de yaptırmayı düşünüyorum, doktorunu tavsiye eder misin? bir de fiyat aralığı verebilir misin? sevgiler
tek istediğim güzel bi göğüs.hüsranla sonuçlanmasından cok korkuyorum...kabusum oldu cıktı artık.olsam da bitse bu işkence.resmen çile çekiyorum.o mu bu mu şu mu,şöyle olur mu ya böyle olursa ,bir sürü felaket senaryoları türüyo kafamda.bunalıma girdim iyice
Çok Teşekküredrim Darısı Başına Dilerim Tatlım Gönlüne Göre Olur İnşallah 4500 Nakit ödedim Gazi hastanesinde 1 Gece Kaldım Doktorumu Tavsiye ederim çok tatlı herşeyle sonderece ilgili bilgili doktorum Prf dr. Ahmet Seyhan başka merakettiğin şeyler olursa Sorabilirsin yardımcı olurum Tatlişkom Sevgilerimle
merhabalar arkadaslar
bende damla ve yuvarlak arasında kaldım.yakın bı zamanda ameliyat olmayı planlıyorum.
damla kesınlıkle cok dogal duruyor ama donme problemını bende duydum
benm sıze sorum su olucak damla slıkon mu dokunuldugunda daha yumusaktır yuvarlakmı?yoksa her ıkısıde aynımıdır?
Çok Geçmiş olsun Tatlım Benimde Damla 1 Ay Oldu Lakin Damla Gibi Durmuyor Hani Diyorlar ya Üst Kısımları Boş Altı Sarkık Diyorlar Damla İçin Tam tersi Dekoltem Dolu Dolu Tombik Tombik Dekoltem Acayip GüzeL :92: Doktorumun Ellerine Sağlık ne diyebilirimöncelıkle herkese merhaba,ben taze amelıyat olmuş birisi olarak sizlerle deneyımımı paylaşmak ıstedım.bugun tam bır ay oldu amelıyat olalı.ankarada ferruh bingül e amelıyat oldum cok arastırdım bır cok doktor gezdım forumları okudum.ve gercekten cok aklıma yatarak doktoruma sonsuz guvenerek gırdım amelıyata.1.68 boyum ve 50 kiloyum.yok denecek kadar kucuk goğüslerım vardı.dumduzdu dıyebılırım.ve bır goğsum dığerıne nazaran daha kucuktu.ferruh bey zaten tum amelıyatlarını hemen hemen kas altı uyguluyor.benım kendı tercıhım de kas altıydı cunku göğüs dokum cok azdı.ayrıca tenım cok hassas ve ınce.o nedenle gozum kapalı kas altına evet dedim.yalnız bana bır cok ınsanın aksıne kas altı damla sılıkon konuldu.bır goğsum dığerınden farklı olduğu ıcın.birine 300 cc diğerine 340 cc kondu.high rch.serisinde yanı damla sılıkonlarda bedenler 40 ar 40 ar artıyo cunku.tam olarak eşitlenmedı evet kucuk bır fark var ama doktorum once amelıyat sırasında 2 sıne de 300 cc takmış ve su ankı farktan daha cok fark olduğunu gormuş.o sebeple değiştirmiş.bugun 1.ayım ve göğüslerim ınanılmaz doğal duruyor.damla sılıkon cok eleştrlır sarkma yapar flan denıyor ama arkadaslar zaten damlayla yuvarlak aman aman farklı değiller kı yer cekımıyse 2 sı ıcın de gcerelı damla da sadece ust lob daha az dolgun doğal goğüslerde de oyle zaten.benım su anda dekolte kısmım da cok normal bır dolgunluk var.yanı ne yuvarlaklar gibi top gıbı ne de normal goğüsler gıbı dumduz.cok dik ve aşırı doğal duruyor.yanı kas altı damla protezı benım olculerımdekı ve mınyon bayanlara gozum kapalı onerırırm
kızlar 27sinde bende ameliyat oluyorum.destek verin banaaa