ya saol gizml...ıcım bıraz olsun hafifledi insallah benmde boyle rahat bi ameliyatım gecer.ben 2 ay sonra olmayı dusunuyorum daha var ama heyecan sımdıden basıyo haliyle:) bende deneyimlerimi burda paylasıcam ınsallah:)bıras senın agrı esıgınle bırasda doktorunun becerısıyle alakalı bence cekılen agrılar..
benım doktorumun elı hafıftı..dokularımla fazla oynamadıgıı ıcın agrım ve odemlerım azdı kı buyuk protez yerlestırmesıne ragmen.goguslerımde hıc morarma yada herhangı bı anormallıkte olmadı..olcumunu ıyı yaptıgı ıcın orantısızlıkta yok..
ben cok memnunum umarım sende sonucunda memnun olacagın ve senı tatmın edecek goguslere kavusursun..
bu arada agrılarda ole basedılmıcek agrılar degıl ve agrı kesıcılerde gecırıyo mesela bende morfın bazlı agrı kesıcı vardı gerek bıle kalmadı kullanmama..benım agrım cok yoktu ama yatıp kalkmada zorlanıyodum ve destek alıyodum kı oda max.4 gun..
cook korkma kı korkulacak bı amelıyat degıl ve sonrasında kendını cok mutlu hıssedecegın ve ozguvenının tavan yapacagı bır amelıyat..
dual plan olduğu icin mi şekli öyle acaba ? yani şöyle anlatayım,ne top gibi yusyuvarlak,ne de damla gibi aşağıya doğru.tam iyikisinin ortası,öne doğru çıkık,hani kız memesi derler ya :) öyle.seninki cok hoş.yani taban dar,öne doğru uzun.cok güzel ya.dual planların hepsi acaba seninki gibi mi oluyor gizemeğer öyleyse , ben yine doktorumu değiştircem.cünkü bu yöntemi tek bi doktor uyguluyo bizim sehirde
dual plan olduğu icin mi şekli öyle acaba ? yani şöyle anlatayım,ne top gibi yusyuvarlak,ne de damla gibi aşağıya doğru.tam iyikisinin ortası,öne doğru çıkık,hani kız memesi derler ya :) öyle.seninki cok hoş.yani taban dar,öne doğru uzun.cok güzel ya.dual planların hepsi acaba seninki gibi mi oluyor gizemeğer öyleyse , ben yine doktorumu değiştircem.cünkü bu yöntemi tek bi doktor uyguluyo bizim sehirde
ya saol gizml...ıcım bıraz olsun hafifledi insallah benmde boyle rahat bi ameliyatım gecer.ben 2 ay sonra olmayı dusunuyorum daha var ama heyecan sımdıden basıyo haliyle:) bende deneyimlerimi burda paylasıcam ınsallah:)
ben izmirde olsam hic durmaz gizeml'nin doktoruna giderdim sadece.
mail adresine yazdım cnm.bekliorum..tesekkurler.sen cok korkma cokta panik yapma..izmirde oturuyosun doktorumu onerırım ama karar senın tabıkı..ama ole aman aman agrın olmuyo yanı sadece yatıp kalkarken canın acıyo o kadar 4 gun ıstee.guzel gogusler ıcınde 4 gun fazla bır sure degıll bence ama sana ozelden 1 kac ısım yazcam onlardan uzak durr..
evett işte bende onu dusunuyorum kas altına koyulan yuvarlak protez de damla seklını alablılıyormus ve doktorum ılk olarak yuvarlak dedıgı ıcın de kararsız kaldım.yercekımınden dolayı yuvarlagın da damla seklınde durabılecegınden bahsettı o da.bir de damla bazen dönebiliyormuş bu siteden hiç duymadım bunu ama baska yerden rısklerı kısmında okudum boyle bır ıhtımalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?