sizce yuvarlak mı damla protez mı?

yüksek profil damla.kas altı.300 ccden 375 ccye kadar tüm protezleri bulundurcakmıs doktorum.ben büyük istediğimi kesin suretle dile getirdm.meme dokum hic olmdığı icin yuvarlak top gibi durabilir.o ihtimal var dedi :KK43: o yüzden yüksek profil damlaya döndük.bilemiyorum ama.annemle konuscaz tekrar..yuvarlağa dönüs yapabilirim ama top gibi durma ihtimalini düsündükce de vazgeciyorum.27 sinde ameliyata yatıyorum :)

gizem,seninkiler cok hosuma gidiyor.ama seninki yuvarlak değil dual plandı . yuvarlak olduğunu bilsem seninki gibi olsun d,ye yuvarlakta ısırar ederim

protez damla ve yuvarlak ıkı ccesıt..yontem dual plan,kasaltı ,kasustu ve kaszarı altı teknıgı..
hıgh profıl,low,moderate olmak uzere profıllerı var bunların ıcındede memenı en fazla one goturen hıgh profıl..
ama benımkıler damla degıl yuvarlak.hatta tam olarak yazayım
solda 350 cc hıgh profıl yuvarlak cohensıve jel var
sagda 375 cc hıgh profıl yuvarlak cohensıve jel var
yontemde dual plan yanı bır kısmı kasaltında bır kısmı kasustunde..

dual plan olduğu icin mi şekli öyle acaba ? yani şöyle anlatayım,ne top gibi yusyuvarlak,ne de damla gibi aşağıya doğru.tam iyikisinin ortası,öne doğru çıkık,hani kız memesi derler ya :) öyle.seninki cok hoş.yani taban dar,öne doğru uzun.cok güzel ya.dual planların hepsi acaba seninki gibi mi oluyor gizem :KK43: eğer öyleyse , ben yine doktorumu değiştircem.cünkü bu yöntemi tek bi doktor uyguluyo bizim sehirde

bıras senın agrı esıgınle bırasda doktorunun becerısıyle alakalı bence cekılen agrılar..
benım doktorumun elı hafıftı..dokularımla fazla oynamadıgıı ıcın agrım ve odemlerım azdı kı buyuk protez yerlestırmesıne ragmen.goguslerımde hıc morarma yada herhangı bı anormallıkte olmadı..olcumunu ıyı yaptıgı ıcın orantısızlıkta yok..
ben cok memnunum umarım sende sonucunda memnun olacagın ve senı tatmın edecek goguslere kavusursun..
bu arada agrılarda ole basedılmıcek agrılar degıl ve agrı kesıcılerde gecırıyo mesela bende morfın bazlı agrı kesıcı vardı gerek bıle kalmadı kullanmama..benım agrım cok yoktu ama yatıp kalkmada zorlanıyodum ve destek alıyodum kı oda max.4 gun..
cook korkma kı korkulacak bı amelıyat degıl ve sonrasında kendını cok mutlu hıssedecegın ve ozguvenının tavan yapacagı bır amelıyat..
ya saol gizml...ıcım bıraz olsun hafifledi insallah benmde boyle rahat bi ameliyatım gecer.ben 2 ay sonra olmayı dusunuyorum daha var ama heyecan sımdıden basıyo haliyle:) bende deneyimlerimi burda paylasıcam ınsallah:)

dual plan olduğu icin mi şekli öyle acaba ? yani şöyle anlatayım,ne top gibi yusyuvarlak,ne de damla gibi aşağıya doğru.tam iyikisinin ortası,öne doğru çıkık,hani kız memesi derler ya :) öyle.seninki cok hoş.yani taban dar,öne doğru uzun.cok güzel ya.dual planların hepsi acaba seninki gibi mi oluyor gizem :KK43: eğer öyleyse , ben yine doktorumu değiştircem.cünkü bu yöntemi tek bi doktor uyguluyo bizim sehirde

Evet gizemlinin gögüsleri bencede çok güzel olmuş:nazar: istanbulda oturmasam bende o doktora olcamda,uzak işte.Onun için doktorunun hocası Dr.Naci Çelik e muayene olucam bide.Şu bayramı atlatalım bir...

canım dual plande protesın ust kısmı kasın altında kaldıgı ıcın daha dogal bır gorunumle asagıya ınıyo..bana buyuk protez kullancagı ıcın daha dogal dururlar dedi..kasuustu yapsam belkı boyle yumusak bır gecıs olmayabılır dedı..bende dedımkı buyuk ıstıyorum gerısıne sen karar ver..tam ıstedıgım gıbı oldu..ya sen dıosun sımdı kemıklerım sayılıyo dıye belkı sende kasaltı daha doğal durcak..vucut yapını bılımıyorum ama goguslerının el verdıgının en buyugunu yapmasını ıste ben ole ıstemıstım derımde esnek oldugu ıcın kaldırdı ..bende eskıden taekwondo ıle ugrasıyodum ondan derım esnek ve gogus kaafesım genıs ve kaldırdı buyuk protezii

ya saol gizml...ıcım bıraz olsun hafifledi insallah benmde boyle rahat bi ameliyatım gecer.ben 2 ay sonra olmayı dusunuyorum daha var ama heyecan sımdıden basıyo haliyle:) bende deneyimlerimi burda paylasıcam ınsallah:)

sen cok korkma cokta panik yapma..izmirde oturuyosun doktorumu onerırım ama karar senın tabıkı..ama ole aman aman agrın olmuyo yanı sadece yatıp kalkarken canın acıyo o kadar 4 gun ıstee.guzel gogusler ıcınde 4 gun fazla bır sure degıll bence ama sana ozelden 1 kac ısım yazcam onlardan uzak durr..

gizemlcim dunku mesajını aldm ama yanıt yazdgm halde gondermedi yenı oldugum ıcın belli bi msj yazmam gerekıomus.cok tesekkur ederım verdıgn bılgıler ıcın..
seninkileri cok merak ettım.acaba gorme sansım olabılırmı fotografını maıl atsan?

Son düzenleme:
sen cok korkma cokta panik yapma..izmirde oturuyosun doktorumu onerırım ama karar senın tabıkı..ama ole aman aman agrın olmuyo yanı sadece yatıp kalkarken canın acıyo o kadar 4 gun ıstee.guzel gogusler ıcınde 4 gun fazla bır sure degıll bence ama sana ozelden 1 kac ısım yazcam onlardan uzak durr..
mail adresine yazdım cnm.bekliorum..tesekkurler.

evett işte bende onu dusunuyorum kas altına koyulan yuvarlak protez de damla seklını alablılıyormus ve doktorum ılk olarak yuvarlak dedıgı ıcın de kararsız kaldım.yercekımınden dolayı yuvarlagın da damla seklınde durabılecegınden bahsettı o da.bir de damla bazen dönebiliyormuş bu siteden hiç duymadım bunu ama baska yerden rısklerı kısmında okudum boyle bır ıhtımalı.

Eğer doktorun kullandığı protez küçük pütürlü yüzeye sahipse bu meme dokusuna çok iyi tutunuyor ve kayma gibi bir durum ortaya çıkmıyor. Ayrıca damla protezli göğüsler, her türlü kıyafette gayet dolgun duruyor, özelliklede üst bölümleri. Hiç değilse şekil göğüs gibi. Çıplakken yapay bir görüntü söz konusu olmuyor, söylemedikçe birinin anlaması güç. Yuvarlaktaki gibi sonradan kondurma gibi bir görüntü oluşmuyor.

benim de yuvarlak dual plan . ilk günlerde evet cok yapay geliyordu bana cok bunalıma girdim.hem çok dik hem keskin hatları var gibi geliyordu.ama bugün 10.günüme giriyorum ve 10.güne göre cok doğal ve cok seksiler.keske hep böyle kalsalar.kendimizi güvendiğimiz doktorun eline teslim ettiğimizde damla yuvarlak cok fark etmiyor.olabilenin en iyisini yapıyorlar.iyiki yuvarlak yaptırmışım diyorum şuan.cok seksiler maşallah cicişlerime :nazar: ve herkesinkine de maşallah dileyim.doktorlarımız hepimizin gönlüne göre yaptı göğüslerimizi :KK12:

Ama benim doktorum bi başka tabi.o gönlümün birincisi :KK24:

Kızlar bende bu ameliyatı Mahmut Dinçlere yaptırmıştım o bana en yeni teknoloji ile yapılmış yuvarlak jel protezi önermişti bende bunu yaptırdım ve gerçektende çok haklıymış hem doğal hemde içinizdeki varlığını hiç hissetmiyor ne ağrı ne de hassasiyet vücut ile de çok uyumlu silikonlar.

kızlar bende pazartesi günü doktora gittim.yarın sabah ameliyat oluyorum.herşey çok çabuk gelişti.çok korkuyorum:KK58:inşallah herşey yolunda gider ve çok güzel olur.275 cc yuvarlak yüksek profil kulanacak.ben kesinlikle çok büyük istemiyorum.bunu özellikle belirttim.omuz genişliğine,vücut yapına göre iyi olur dedi.meme dokum var.iki tane çocuk emzirdim.deformasyonda yok ama oldukca küçükler:KK59:bıktım artık her eğildiğimde tişörtlerimin yakasından dahi sütyenimin hatta göbek deliğimin gözükmesinden:84:kaç beden sütyen kullanırım diye sordum 80 B cup 85 B cup dedi.şuanda 80 b cup full destek sütyen kullanıyorum ve hiçbir şekilde üst taraftan memişe benzer bişey gözükmüyor:84: acaba ameliyattan sonra bu cupları sünger değilde benimkiler mi dolduracak.südyen altından denemede yaptırmadı.tek korkum ben silikonum diye bağıran kocaman memelerimin olması...birde Demet Akalınınkilere benzemesi..

arkadaşlar slm,
daha yeni üyeyim ama bu işlerde çook eskiyim. şuan 3. protezimleyim.
nacizane fikrim bu dönem teknolojisi ile üretilen son trend anatomik - damla protez. tamamen doğal meme dokusu ve şekli ile. çok iyi gerçek meme gibi görünüyor.(çok iyi silikon gibi değil)

benim doktorum ben özel bir durum olmadıkca kesinlikle damla kullanmıyorum.zamanla kayma yapıyor ve şekli bozuluyor dedi...

22 gün oldu bende yuvarlak silikon yaptıralı valla gayetde doğal duruyo hiç öyle top gibide durmuyo hatta görenlerin ağza açık kalıyo süper olmuşlar diye :nazar:

X