sizce yuvarlak mı damla protez mı?

daha yeniyim ve darısı başıma diyorum ..hepinize geçmiş olsun yeni ve bomba gibi memişlerinizle mutlu kendine güveni tam özgüveni tavan yapan bi ömür diliyorum ..eminim çok güzel olmuşlardır .75 beden destekli sütyen kullanıyorum ama içi hala boşş ..yaza düğünüm var nişanlım ben böyle seviyorum elletmem diyo ama sırf ben istiyorum diye ikna oldu düğünden sonra olmak şartıyla.tecrübelerinizi ameliyat deneyimlerinizi okuyorum ve hepinize teşekkür ediyorum en azından fikir sahibiyim şimdi.özellikle dr tavsiyelerinizle ilgileniyorum kocaeli de yaşıyorum istanbulda operasyon geçirmek mantıklı geliyor ama şimdilik.hepinizi öpüyorum ve iyiki varsınız iyiki burayı geçte olsa buldum diyorum..sevgiler

benim doktorum ben özel bir durum olmadıkca kesinlikle damla kullanmıyorum.zamanla kayma yapıyor ve şekli bozuluyor dedi...

Doktorun muhtemelen pütürsüz yüzey silikon kullanıyordur.
Cep proteze uygun açılmazsa ve pütürsüz yüzey silikon kullanılırsa protez kayma yapar. Aksi halde hangi doktor böyle bir problem yaşatacağını bile bile damla protez kullanırdı ki ?
Maliyet burada öne çıkan en büyük faktör......

Bu konu ile ilgili konu açacaktım fakat zaten forumda varmış buraya yazmak istedim...Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorumki iyi yöntem yada iyi protez şekli yoktur.Kişiye özel,uygun olan yöntem ve protez şekli vardır.Bakınız Naci Çelik hocamız çok net bir şeklide anlatmış http://www.kadinlarkulubu.com/meme-buyutme/392096-kisiye-ozel-meme-buyultme-nedir.html Her yöntem veya protez büyüklügü onda güzel durdu bendede güzel duracaktır yada ona küçük olmuş bendede küçük olacak diye görmemek yaklaşmamak lazım..
Damla ve yuvarlak protez konusuna dönelim.Edindigim,ögrendigim,gördügüm bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşlar.Zira bu olay polemige dönüştü,herkes sayfalarda birşeyler yazıyor.Madem bu konu bunun için açılmış buraya yazalımki kafası karışanlar yada bilgi edinmek isteyenler,birşeyler yazmak kendi yaşadıkları gördüklerine göre paylaşmak isteyenlerde buraya yazar ve bilgi edinirler....
Normal bir genç kızda meme yuvarlak gelişir.Yattıgında meme yuvarlaktır.Ayaga kalktıgında ise YERÇEKİMİ etkisiyle damla görünümünü alır bu yuvarlak meme.Yuvarlak silikon masa üstünde yuvarlak durur.Kaldırıldıgında ise aşşagıya dogru iner biraz yani damla şeklini alır dogal olarak :KK66: Yusyuvarlak durmaz tahmin edilecegi üzere.Protezlerin içi akışgan bir jelle doludur.Sert bir cisim ile dolu olsaydı yine yusyuvarlak dururdu öyle degilmi...Bazı kadınlar çok ince ve uzun olurlar.Yada yanlara dogru tıknaz.Bu tipteki kadınlarda normal meme gelişmiş olsaydı vücut yapıları sebebiyle diger kızlar gibi yatarken bile yuvarlak bir memeleri olmazdı.Olsaydı sırıtacaktı (gözünüzün önüne getirin) İşte bu tip durumlarda yani hiç meme dokusu olmayan ince uzun bayanlarda yuvarlak protez kas altına yada dual plan dedigimiz üst kısmı kas altı,alt kısmı kas üstüne getirilen yöntemle koyulursa kasın üstten yapacagı baskı nedeni ile yuvarlak protez zaten damla şeklini alacak ve gayet dogal sonuçlar elde edilirdi.Fakat yine hiç meme dokusu olmayan bir bayana kas üstü yada kas zarı altına yuvarlak protez takılırsa işte o zaman top gibi diye bahsettigimiz görüntü teşgil edilirdiki bu bu ameliyatı olmak isteyen birçok bayanın kabusudur,hiç kimse böyle bir durumla,sonuçla karşılaşmak istemez,hiçbir doktorda böyle bir sonuçla hastasını başbaşa bırakmaz istemez sanırım...Benim gibi emzirmiş,meme dokusu olan bir bayana damla protez sarkık bir görüntü teşgil ederdi.Damla protez herkese sarkık bir gögüs yapar demiyorum DİKKAT...Meme dokusu olan bir bayana kas üstüne yada kas zarı altına yada dual planla koyulan yuvarlak protez yine gayet dogal,üst lobu Damla proteze göre biraz daha dolu bir gögüs yapacaktır.Neden? Üst lobu boş olan,sadece altta meme dokusu olan bir bayana damla protez takılırsa üst lobu kaldıramayacagı gibi altta dolu dolu duran bir gögüs olacak ve ayaga kalkıncada sarkık bir meme görüntüsü verecektir,dogal olarak....Yani kıssaca nereye geliyoruz kişinin vücut yapısına ve meme yapısı,dokusuna göre protez seçimi yapmak karar vermek önemli :KK66: Daha önce başka sayfalardada foto paylaşmıştım,burada yine paylaşmak istiyorum.Bu fotoda damla protez,yuvarlak protez ve yuvarlak hıgh protezin duruşu görünüyor.Bu damlamı,yuvarlakmı diye düşünen,fikir almak isteyen arkadaşlara çok yardımcı olur diye düşünüyorum. $4848.png Sizlere yuvarlak ve damla silikon fotosuda paylaşmak istiyorum $untitled54858.png $imagesCA3TTOEX.jpg Birde meme dokusu olmayan bir hastanın kas altına ve kas üstüne takılmış yuvarlak protezin duruşundaki farkıda göstermek istiyorum $imagesCA9AIR01.jpg Son olarak tekrar belirtmek istiyorum.Herkesin vücut yapısı,meme dokusu yapısı,boyu,kilosu nasıl farklıysa bende yuvarlak protezin boyutu,şekli bende durdugu gibi sizdede aynı durmayacagını,aynı güzelligi yada kötülügü sizde yaşamayacagınızı bilin lütfen.İçinize sinen,burada ismini duydugunuz yada duymadıgınız birkaç doktorla görüşme yaptıktan sonra içinize sinen doktora karar verin ve inşallah sizde mutlu bir sonuçla ameliyatınızı noktalayın arkadaşlar.Önemli olan mutlu olmak,çıkan sonuçtan mutlu olmakki ne güzel genelde hep mutlu hastalarla karşılaşıyoruz..Birde bir konuya daha deginmek istiyorum.Meme arası ayrıklıgı protezin yapısı ile alakalı degildir.Sizin memeniz ameliyattan önce ayrıksa ameliyattan sonrada ayrık olacaktır.Bu durum gögüs kafesi arasındaki kemigin kalınlıgı ile ilgilidir.Eger ameliyatla memeler birbirine yaklaştırlımaya çalışsa meme uçları dışarıya dogru bakarki kötü bir sonuçla karşılanır.Yani yuvarlak protez taktırmış,arasından tır geçiyor aman damlada bu olay yok diye bir durumda degil.Bu tamamiyle sizin gögüs yapınızla alakalı :KK66: Gögüslerine yuvarlak silikon taktırsanızda,damla silikon taktırsanızda zamanla aşşagıya dogru sarkacagınıda unutmayın :KK66:Yerçekimine karşı koyamayız sonuçta.Herkese mutlu güzel sonuçlar ve hayal ettigi gögüsler diliyorum arkadaşlar...
Sevgiler...

Bu arada ameliyattan önceki yorumlarımı buldum,okudum bu konuda tuhaf oldum :KK31: Ne kadar üzüntü çekmişim.Şükür çok mutluyum.İnşallah herkes mutlu olur...:KK16:

arzum guzel bı acıklama olmus.damlanın cok guzel durdugu arkadaslar var ama emzirmıs ,memesı sarkmıs arkadasların tercıh etcegı bı prottez degıl..
yuvarlak ıse abartı olmadıgı surece top gıbı durmuyo..
bnmde dıkkatımı cektı ve arkadasların resımlerındede boyle bı goruntu yok.

Damla mı yuvarlak mı konusunda hastayı, bence doktor yönlendirmeli ama, ameliyatı yapan doktora bu konuda güvenebilmemiz için de, doktorun tek tip proteze bağlı kalmaması şart !!!

Damla mı yuvarlak mı konusunda hastayı, bence doktor yönlendirmeli ama, ameliyatı yapan doktora bu konuda güvenebilmemiz için de, doktorun tek tip proteze bağlı kalmaması şart !!!
Aynen öyle drita arkadaşım.Bazen görüyoruzki bazı doktorlar her hastasına aynı yöntemi ve aynı protez tipini kullanıyor..Böyle bir durumda tabiki saglıklı bir sonuç alınmaz.Bu yüzdeeennnn.... araştırmak lazımmm :KK66: Birkaç doktordan fikir almak lazım.Yada üç boyutlu çalışmayla hangı protez,hangi yöntem hoşumuza giderse onda kara kılmak lazım...Tabi yine doktorun tavsiyelerini dikkate alarak :KK66:

valla kızlar damla mı yuvarlak mı ben de çok arada kalmıştım. burada önemli olan doktorun tecrubesi. onun fikirleri zaten sizi yonlendiriyor. doktorum yuvarlak yüksek profil kas altı yerleştirerek ameliyat etti beni. oldukça da doğal duruyor. ama damla da beğenen çok arkadasım olmuştu. sonuç olarak güvenilecek bir doktor bulmak lazım

valla kızlar damla mı yuvarlak mı ben de çok arada kalmıştım. burada önemli olan doktorun tecrubesi. onun fikirleri zaten sizi yonlendiriyor. doktorum yuvarlak yüksek profil kas altı yerleştirerek ameliyat etti beni. oldukça da doğal duruyor. ama damla da beğenen çok arkadasım olmuştu. sonuç olarak güvenilecek bir doktor bulmak lazım

evet canim doktorun tecrubesi cok onemli oncelikle buna guvenmek cok onemli.benimde senin gibi yuvarlak yuksek profil ve kas alti oldu ameliyatim meme dokum azdi ve ustler bostu ama simdi dolgun ve dogal goguslerim oldu.onceleri hep dogal olsun diye damla dusunurdum ama doktorum yuvarlak dedi bende hemen tamam dedim ve sonuc cok guzel oldu.guven onemli.

X