sizce yuvarlak mı damla protez mı?

maya3435

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
487
0
kızlar kafamdakı son sorularımı paylasmak ıstıyorum sızlerle.ben kesınlıkle dogal gozukmesını ıstıyorum gercekten dekolte fln degıl ıstedıgım..
zaten kucuk bır protez takılacak.damla daha benım ıstedıgım sekılde olacakmıs gıbı gelıyor fakat burda genelde oludugum yazılar yuvarlak protezın daha ıyı durdugu yonunde.
yuvarlak protez daha bas bas bagırmıyor mu sızce?cok kafam karıstı kucuk yuvarlak protezde o goruntuyu verır mı yoksa?lutfen fıkırlerınızı paylasın sımdıden tesekkurler

Canım Benim Ben Burada Okuduklarıma Yazılanlarda Herkes Yuvarlak Diyor Üst kısımlarının Dolgun Olduğunu Söylüyorlar Yuvarlakta Oysaki Bana Damla takıldı ve Üst Kısımları DOLGUN Ayrıca Doğal da Kimse Anlamıyor Bilmeyen ler Dekoltede de Bikini dede Çoooooook Güzel Duruyor Bilemiyorum tatlım senin kararın şimdiden geçmişler olsun..

Canım Benim Ben Burada Okuduklarıma Yazılanlarda Herkes Yuvarlak Diyor Üst kısımlarının Dolgun Olduğunu Söylüyorlar Yuvarlakta Oysaki Bana Damla takıldı ve Üst Kısımları DOLGUN Ayrıca Doğal da Kimse Anlamıyor Bilmeyen ler Dekoltede de Bikini dede Çoooooook Güzel Duruyor Bilemiyorum tatlım senin kararın şimdiden geçmişler olsun..

cok tesekkur ederım mıks.sanırım daha dogal gozukmesını ıstıyorsam damla taktırmam daha mantıklı gıbı gozukuyor.resım gonderme sansın var mı ?

Tatlım resim Gönderemem ama Madem ki İzmirdesin Görüşmek istersen Görüşür Karşı karşıya geliriz Nasıl İstersen sen Bilirsin canım..

kızlar kafamdakı son sorularımı paylasmak ıstıyorum sızlerle.ben kesınlıkle dogal gozukmesını ıstıyorum gercekten dekolte fln degıl ıstedıgım..
zaten kucuk bır protez takılacak.damla daha benım ıstedıgım sekılde olacakmıs gıbı gelıyor fakat burda genelde oludugum yazılar yuvarlak protezın daha ıyı durdugu yonunde.
yuvarlak protez daha bas bas bagırmıyor mu sızce?cok kafam karıstı kucuk yuvarlak protezde o goruntuyu verır mı yoksa?lutfen fıkırlerınızı paylasın sımdıden tesekkurler

canım ben de bu ay içinde ameliyat olacağım Allah izin verirse..istediğim tam olarak senin dediğin gibi doğallık..dekolte fln değil yani..silikon oldukları anlaşılmasın istiyorum ve bunun için en uygunu damla protez gibi gözüküyor..yalnız çok araştırma yaptım kasaltı takılan yuvarlak protez de damla şeklinde durabiliyomuş..tabi bu boyuta göre de değişebilir..ben 270-300 cc arası istiyorum büyüklük olarak ve damla takılacak yüksek ihtimalle..yuvarlak protezlerinde avantajları var tabiki ama doğallık istiyosan damla derim..:KK71:

canım ben de bu ay içinde ameliyat olacağım Allah izin verirse..istediğim tam olarak senin dediğin gibi doğallık..dekolte fln değil yani..silikon oldukları anlaşılmasın istiyorum ve bunun için en uygunu damla protez gibi gözüküyor..yalnız çok araştırma yaptım kasaltı takılan yuvarlak protez de damla şeklinde durabiliyomuş..tabi bu boyuta göre de değişebilir..ben 270-300 cc arası istiyorum büyüklük olarak ve damla takılacak yüksek ihtimalle..yuvarlak protezlerinde avantajları var tabiki ama doğallık istiyosan damla derim..:KK71:

evett işte bende onu dusunuyorum kas altına koyulan yuvarlak protez de damla seklını alablılıyormus ve doktorum ılk olarak yuvarlak dedıgı ıcın de kararsız kaldım.yercekımınden dolayı yuvarlagın da damla seklınde durabılecegınden bahsettı o da.bir de damla bazen dönebiliyormuş bu siteden hiç duymadım bunu ama baska yerden rısklerı kısmında okudum boyle bır ıhtımalı.

evett işte bende onu dusunuyorum kas altına koyulan yuvarlak protez de damla seklını alablılıyormus ve doktorum ılk olarak yuvarlak dedıgı ıcın de kararsız kaldım.yercekımınden dolayı yuvarlagın da damla seklınde durabılecegınden bahsettı o da.bir de damla bazen dönebiliyormuş bu siteden hiç duymadım bunu ama baska yerden rısklerı kısmında okudum boyle bır ıhtımalı.

evet donebılıyo ust kısmı alta gelebılıyoo..bunu cenk bey solemıstı bana ve ole durunca kotu bı gorunum oluyo demıstıı..

evet canım damlanın dönme riskini bende duydum ama yuvarlakda da aşağı kayma riski var..her protezin avantajı dezavantajı var tabiki..bence sen istediğini iyice belirttikten sonra gerisini doktora bırak sonuçta işin uzmanı onlar yuvarlak diyorsa vardır bir bildiği..inşallah istediğin gibi olur:KK71:

evet canım damlanın dönme riskini bende duydum ama yuvarlakda da aşağı kayma riski var..her protezin avantajı dezavantajı var tabiki..bence sen istediğini iyice belirttikten sonra gerisini doktora bırak sonuçta işin uzmanı onlar yuvarlak diyorsa vardır bir bildiği..inşallah istediğin gibi olur:KK71:

Bende Burada Okuduklarımdan Dolayı Sormuştum Doktoruma Kayma Yada Dönme Riski Varmı Diye Bana yapılan Şeyin DOĞRU DÜZGÜN Olarak Yapıldığı Takdirde Hiç Bir KomLikasyoN Olmayacağını Açıkladı Tabi Bunu Söyleyen Bir Hocadır Bir Sürü Öğrencisi Var Yetiştirdiği..

dogru duzgunlukle alakası yoook..prof bıle yapsa donme rıskı var damlanın..bunun doktorun hoca olup bır suru ogrencı yetıstırmesıyle de alakası yok..protez donuyosa herkes yaptıgında doner..

dogru duzgunlukle alakası yoook..prof bıle yapsa donme rıskı var damlanın..bunun doktorun hoca olup bır suru ogrencı yetıstırmesıyle de alakası yok..protez donuyosa herkes yaptıgında doner..

Herkes yaptığın da Döner diye Nasıl İdda da Bulunabilirsin Kusura Bakma benim Doktorumun Bu Güne kadar Yapmış Olduğu Hiçbir DAMLA Operasyonu Dönmemiş ...

yuvarlağın da aşağı kayma ihtimali var ki okuyoruz bu forumda bunu yaşayanları. O zaman prof bile yapsa aşağı kayar diyelim. Olur mu öyle saçma şey. Belki doktordan kaynaklanıyor belki kişinin vücudu ile ilgili belki başka bi sebebi var. Bunu biz bilemeyiz ki.

Birazda şans diyorum.Aynı doktorum elinden çıkan yüzlerce hastadan kimisininki çok güzel oluyor,kimisinin asimetri sorunu oluyor,kimisinin ufak,kimisinin büyük,bazı hasta menmun,bazısı menmun degil,kul yapısı arkadaşlar,Allah yapısı degil sonuçta.Dört dörtlük sonuç beklenilmez.Onunki güzel oldu,benimkide aynısı olucak diye bir garantiside yok bunun.O zaman sana iyi yapan doktor herkezin amleliyatını iyi yapar dimi ama??Varmı öyle bir doktor,varsa söyleyin ona gideyim :-))) Niye araştırıyoruz ki bu kadar..Allah hepimize istedigimiz gibi memişler versin,mutlu,sorunsuz ameliyatlar nasip etsin arkadaşlar.Bizde diger mutlu olan arkadaşlar gibi mutlu olalım artık,aglamak istiyorum:KK5:

birazda şans diyorum.aynı doktorum elinden çıkan yüzlerce hastadan kimisininki çok güzel oluyor,kimisinin asimetri sorunu oluyor,kimisinin ufak,kimisinin büyük,bazı hasta menmun,bazısı menmun degil,kul yapısı arkadaşlar,allah yapısı degil sonuçta.dört dörtlük sonuç beklenilmez.onunki güzel oldu,benimkide aynısı olucak diye bir garantiside yok bunun.o zaman sana iyi yapan doktor herkezin amleliyatını iyi yapar dimi ama??varmı öyle bir doktor,varsa söyleyin ona gideyim :-))) niye araştırıyoruz ki bu kadar..allah hepimize istedigimiz gibi memişler versin,mutlu,sorunsuz ameliyatlar nasip etsin arkadaşlar.bizde diger mutlu olan arkadaşlar gibi mutlu olalım artık,aglamak istiyorum:KK5:

oyyyy ağlama sen :21: Kimse ağlamasın.

:KK53: Haksızmıyım ama,hadi,haksızsam haksızsın arzu diyin bana..:KK14:

inşallah hepimiz istediğimiz göğüslere kavuşuruz. önce inanmak lazım. Bak sen ne güzel araştırıyorsun benim o şansım da yok. Buradaki arkadaşlar ne derse onlara güvenmekten başka şansım yok. Kimisi resim gönderiyor sağolsunlar. Başka türlü karar veremem zaten. Sen git gez araştır, doktorlarla görüş. Mutlaka biri ile anlaşırsın.

X