- 11 Nisan 2023
- 654
- 125
- 23
- 28
- Konu Sahibi papatyam77777
-
Bak kurumuş olan bugünkü diğeri az önce yaptigimÇatlamış işte yumurtan değerlendirrr
Diğer kaset test olanlar ?Bak kurumuş olan bugünkü diğeri az önce yaptigim
Ben kaset test yapmadım kiDiğer kaset test olanlar ?
AnaaaBen kaset test yapmadım ki
Kız ben duzensizim ki bugün 51. günüm benim ve ben pazartesi günü kan verdim negatif çıktı şimdi testlerin böyle çıkması bir garip geliyor bana bende gebelik yok diye dün sokturcu kullanmaya başlamıştımAnaaakız benim kafam mı karıştı dur sen bana baştan söyle hele regl tarihin ne zamandı senin
Heeee anam benm kafam karışmış çalışıyorum bi yandan buraya bakıyorum boş vakit buldukça sen tekrr bi gebelik testi yapsan ya kuzum negatif çıkarda eğer gebelik testi övülasyon testine devam et yumurtlican sen bence büyük ihtimalKız ben duzensizim ki bugün 51. günüm benim ve ben pazartesi günü kan verdim negatif çıktı şimdi testlerin böyle çıkması bir garip geliyor bana bende gebelik yok diye dün sokturcu kullanmaya başlamıştım
Anaaakız benim kafam mı karıştı dur sen bana baştan söyle hele regl tarihin ne zamandı senin
Bak 6 gündür yaptığım testler bunlar en sondakiler bugün yaptiklarimHeeee anam benm kafam karışmış çalışıyorum bi yandan buraya bakıyorum boş vakit buldukça sen tekrr bi gebelik testi yapsan ya kuzum negatif çıkarda eğer gebelik testi övülasyon testine devam et yumurtlican sen bence büyük ihtimal
Sol tarafta olan mı kuzum ?Bak 6 gündür yaptığım testler bunlar en sondakiler bugün yaptiklarim
Evet cnm birde ben tek dün söktürücü içmiştim acaba i tetiklemis olabilir mi ki testiSol tarafta olan mı kuzum ?
Iıı onu bilemem işte kuzum hiç bilmediğim bir konuEvet cnm birde ben tek dün söktürücü içmiştim acaba i tetiklemis olabilir mi ki testi
Kendimi çizgi görmeye okadar ikna ediyorumki hep hayalet çizgi görüyorumEvet cnm birde ben tek dün söktürücü içmiştim acaba i tetiklemis olabilir mi ki testi
Sabah ilk idrarla denesene canım yada kan versenIıı onu bilemem işte kuzum hiç bilmediğim bir konu
Benim testte yine negatif
İlk idrarlada denicem sabah kan veremem şuan eşimi umutlandırmak istemiyorum çok üzülüyoruz sonraSabah ilk idrarla denesene canım yada kan versen
Kaç yaşındasın ne zamandır evlisin kuzumİlk idrarlada denicem sabah kan veremem şuan eşimi umutlandırmak istemiyorum çok üzülüyoruz sonrakan verip negatif görmek testte negatif görmekten daha üzücü 28 günlük regl döngüsü geçerse kan veririm anca aslında erken yumurtladım geçen ayda erken yumurtlamıştım bakalım kısmet
28 yaşındayım kuzum 1.5 yıl oldu evleneli evlendiğimiz günden beri çabalıyoruz hiç durmadanKaç yaşındasın ne zamandır evlisin kuzum
Bende 28 yasindayim 2.5 sene oldu bizim de nisanda kimyasal gecirdim daha da olmadı yumurtlama bile düzgün göremedim kuzum28 yaşındayım kuzum 1.5 yıl oldu evleneli evlendiğimiz günden beri çabalıyoruz hiç durmadan
Oyy Allahım kavuştursun bi an önce inşallah kuzum.Bende 28 yasindayim 2.5 sene oldu bizim de nisanda kimyasal gecirdim daha da olmadı yumurtlama bile düzgün göremedim kuzum
Doktora gittin mi bir tedaviye baslasaydin en azindanOyy Allahım kavuştursun bi an önce inşallah kuzum.
Bizim hiç olmadı
Gittim gitmez olurmuyum bi sorun yok eşimdede bendedeDoktora gittin mi bir tedaviye baslasaydin en azindan
Gittim gitmez olurmuyum bi sorun yok eşimdede bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?