Sizce yumurtlama günümde miyim? Ovulasyon testime bakar mısınız?

O zaman bir iki gün sonra tekrar yap canım varsa çıkar mutlaka
Yada git kan ver belli olur orda
Test yaparım kuzum kan vermeye gidemem eşimsiz eşimle gidersemde çıkmayınca çok ağlıyo çok üzülüyo kendim test yaparken hadi bi şekilde kaldırabiliyorum artık 1.5 yıl olmuş ama o kan tahlili öyle birşeyki insan çıkacağına çok emin oluyor

Çok iyi biliyorum dün kan verirken en azından bir umut diyordum ama olmadı yani bak ilaca başladım bugün de sürümtu şeklinde sarı akıntım oldu neyin nesiyse anlamadim ama dediğim gibi en net kan da belli olur ben ilk gebe kaldığımda tam 15. gün test yapmıştım yumurtlamadan çok silik şekilde öğrenmiştim kimyasal oldu o ayro

Yanlış hatırlamıyorsam 7 tane daha testim var evde eğer eve gidince durabilirsem yapamadan sabah ilk idrarla yaparım bi çıkarmı çıkmazmı bilmem

Kızlar ilişkiden sonra kan gelmesi normal mi afedersiniz akıntıyla içinde kırmızı kan gördüm bir kaç damla . Peçeteye silincede çok açık kahverengi hafif pembe akıntı geldi. İlk ay denememiz kimyasal olmuştu o ayda aynı bu şekilde pikten 5 gün sonraki ilişkide peçeteye pembe akıntı gelmişti . Sizce yerleşme döllenme belirtisi vs olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…