- 15 Ağustos 2024
- 1.495
- En iyi cevaplar
- 1
- 519
- 38
- Konu Sahibi papatyam77777
-
İşte bunu çok merak ediyorum ama bu şehire evlendiğimde geldiğim için hiç bilmiyorum doğru düzgün sürekli gideceğim bi doktor bulamadımYine de klomen yada famera ile denesene kuzum ne olur ne olmaz belki de öyle olur
İşte bunu çok merak ediyorum ama bu şehire evlendiğimde geldiğim için hiç bilmiyorum doğru düzgün sürekli gideceğim bi doktor bulamadımeczane öylede veriyomuş sanırım bu ilaçları yazdırmadan öyle alıp kullansam diyorum nasıl napcamı bilmiyorum
İstanbul canımÖyle sakın kullanma doktor kontrolünde kullan canım hangi şehirdesin
on ki
Evet büyük şehir zor bulunjr ana imkan çok en azındanİstanbul canım
Ya kızlar ben bu işi anlayamadım ne zaman çatladı en pikteyken ve iki üç gün öncesinde değerlendirebildik sadece ama hala tam çatlammaış gibi o yüzden pik te bi işe yaramaz gibi geliyor
En pik olduğunda 25 iydi 27 sinde çatladı piki değerlendirdik işe yarar mı?Son ikisi çatlamış ya canim
Yarar tabikiEn pik olduğunda 25 iydi 27 sinde çatladı piki değerlendirdik işe yarar mı?
ben inovita diye bir marka aldım burdan önermişlerdi memnun kaldımArkadaşlar ovulasyon takibi için hangi markayı onerirsiniz?
Evet büyük şehir zor bulunjr ana imkan çok en azından
Aha ben. Sizi karıştırmışım ya jdkakaks.Ya kızlar ben bu işi anlayamadım ne zaman çatladı en pikteyken ve iki üç gün öncesinde değerlendirebildik sadece ama hala tam çatlammaış gibi o yüzden pik te bi işe yaramaz gibi geliyor
Evet galiba öyle olduAha ben. Sizi karıştırmışım ya jdkakaks.Bahsettiğim kaset testler buydu papatya5571 jdanna beynimi yaktınız kız allah sizii
Ayyyy haycanlandımEvet galiba öyle oldubende doktora geldim kan aldı sonuçtan sonra muayene etcek
Kan verdim ama bekliyorum eve geldim ya sonuca kendim bakarım ona göre doktor ilaç verecek öle dedi ama tarlusal sakın içme dediAyyyy haycanlandım
NegatifAyyyy haycanlandım
Kan verdim ama bekliyorum eve geldim ya sonuca kendim bakarım ona göre doktor ilaç verecek öle dedi ama tarlusal sakın içme dedi
0.2 cikti
Kızlar en son test bu sabahtan öncekide dün akşamdandı silik duruyordu sabah baktığımda kırmızılaşmıştı durdua en alttakide bu şekilde oldu akşam eve gittiğimde baakcam kırmızlaşmış mı diye. Dün değerlendiremedik yine sadece en pik olduğu gün değerlendirdik çatlama yeni oldu bence ama spermler yaşamış mıdır ki çatlayana kadar yoksa pikte değerlendirincede oluyor mı? Birde bugünü değerlendirsek yine ihtimal var mıdır biri açıklayıcı anlatabilirse çok mutlu olurumYa kızlar ben bu işi anlayamadım ne zaman çatladı en pikteyken ve iki üç gün öncesinde değerlendirebildik sadece ama hala tam çatlammaış gibi o yüzden pik te bi işe yaramaz gibi geliyor
Yine negatif benmde0.2 cikti
Günün geçti mi cnmYine negatif benmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?