• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yaşadığım şey gerçekten 'AŞK' mı ?

polyanna1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
160
1
46
Kocaeli
Ben 5 yıl önce kendimden 3 yaş büyük birine aşık oldum (yada aşık oldugumu sandım) 1 ay kadar bir süre çıktık daha sonra beni sebepsiz yere terketti peşinden çok koştum çok ağladım hele beni terkettiği gün mahfolmuştumm sabahlara kadar hiç susmaadan ağladım kii bunları yaşarken ben 14 yaşıma yeni girmiştim çocuktum daha defalarca sordum ayrılma sebebini ama hiç bir cevap alamadım çektiğim acıları bi ben bilirim bi ALLAH ondan ayrıldıktan sonra onun en yakın arkadaşı beni sevdiğini ve benimle çıkmak istediğini söyledi sırf inat olsun diye kabul ettim ve 4 yıldır onunla çıkıyoruz ama ben ilk aşkımı hala unutamadım hala çok seviyorum 5 yıl geçti acım ilk günkü gibi hala taze onu çok kıskanıyorum başka kızlarla konuşmasına katlanamıyorum sinir krizleri geçiriyorum nerdeyse 1 yıldır hiç konuşmamıştık ama onun yaptıgı herşeyden haberim vardı tabi hep takip ediyodum onu 2 gün önce onun ekli oldugu feysime giriyim dedim girdim ve bi baktımki o açık o an ne halde oldugumu tahmin bile edemezsiniz kalbim yerinden çıkcak gibiydi kesinlikle mecaz anlamda söylemiyorum kalbim gözle görülür derecede fena halde çarpıyodu elim ayagım kesildi titremeye başladım oturdugum yerden kalkamadım iştee durum böylee sizce bu bi saplantımı yoksa gerçektan aşk mı ben hiç bir anlam veremiyorum artık bu duruma :S

Sevip seviyor olmandan önceki asıl mesele bence dört yıldır diğer çocuğa yazık ettiğin..
Sana bir kaç şey sormak istiyorum,sen o çocukla niye çıkıyorsun,eski sevgilini kıskandırmak,onun en yakınındaki kişi o olduğu için,onu hatırlattığı için mi?

ben sana söyleyim canım kesinlikle saplantı,çünkü bir ay içinde beş yıl unutulmayacak kadar çok anı yaşamış olamazsınız...tamam sen o çocuğa aşık olmuşsun ama şu anda değilsin..seni terk etmesi sen de saplantı haline dönüşmüş,bir gün dönecek diye beklemişsin,onun terketmesini hiç bir zaman kabullenememişsin..hatta birlikte olursanz bu yaşattığı acıları burnundan getiririm diye bile düşünmüş olabilirsin..ama şu bri gerçek ki o seni sevmiyor,dönse ne olacak ki

bence senin asıl sorunun 5 yıl boyunca aşık olacağın başka biri karşına çıkmamış sen dönüp dolaşıp onu sevdiğin günlere gelmişsin..sana tavsiyem o sevmediğin dört yıllık sevgilinden ayrıl,ötekinden de uzak dur..yeni biri çıkar karşına yeniden seversin..

Son düzenleme:
Çocukluğun getirdiği bi tutku, bağlılık olmuş bence. Emin ol onu elde ettiğinde kendi kendine diceksinki ben bunun içinmi yıllarca üzülmüşüm.. Şimdi sana imkansız geldiği için hoşuna gidiyor. Zor olanı istiyorsun. Bu kanıta nerden vardım çünkü bi insan 1 ay cıktığı birine bu kadar derece aşık olamaz ki daha berbaer birşeyler yaşamamışsınız bile doğru düzgün. Seninki tuhaf bi saplantı bana kalırsa. He bunlar benim düşüncelerim. Fakat tek birşeye kesin konuşabilirim oda şuanki birlikteliğindeki çocuğa aşık olmadığın.. Aşık olsan geçmişteki o çocuğu düşünmezdin. Ama kafama takılanda şu; o çocuğu düşünürken nasıl bu çocukla 5 yıldır beraber olabiliyosun?

O benim onu sevdiğimi bile bilee benden ayrılmıyo ben ona aşık olmadıgımı defalarca söyledimm ama ayrılmıyo ne yapabilirim kii tamam şuan ki sevgilime aşık değilim ama onu seviyorumm 4 senede çok şey paylaştık nede olsa evet bkt00 o beni sevmiyo lanet olsun allah kahretsin kiii sevmiyooooo ne yaptıysamm sevmedi beniiii bunun kadar acı bişi yok hayatta :(

O benim onu sevdiğimi bile bilee benden ayrılmıyo ben ona aşık olmadıgımı defalarca söyledimm ama ayrılmıyo ne yapabilirim kii tamam şuan ki sevgilime aşık değilim ama onu seviyorumm 4 senede çok şey paylaştık nede olsa evet bkt00 o beni sevmiyo lanet olsun allah kahretsin kiii sevmiyooooo ne yaptıysamm sevmedi beniiii bunun kadar acı bişi yok hayatta :(

tatlım ikisini de çıkar hayatından yoluna bak,hazır olduğunda yap bunu,cesaret et,mutlu olacaksın..ömrünün en güzel yıllarını bu insanlarla geçirme ikisiyle de mutlu olamazsın..

ASK farkli sevmek farkli...

eger tüm bedenin tir tir titriyorsa, kalbin cikacak kadar hizli atiyorsa, her saniye onu düsünüyorsan bu ASK tir... ve bence bir insan sadece birkere asik olabilir,,, ha bir ay cikmissin ha on yil ? farketmez,

Sevmek baska, istersen herkesi seversin, cünkü illaki sevilecek bir yanini bulursun, !!! ben nisanlanip ayrildim, ama nisanlima hic asik olamadim, ama sevdim onu...ondan önce asik oldugum insan vardi, sadece 6 ay birlikteydik. ve 6 sene olacak nerdeyse hala unutmadim. eski nisanlimla tam 3bucuk sene birlikteydik, ve gercekten sevdim cok savastik SEVGIMIZ icin ama simdi ? aklimin ucundan bile gecmiyor...

ILK VE TEK askim hala aklimda ve kalbimin bir kösesinde... ona ait hersey daha duruyor bende :D ve ömrünün sonuna kadar da saklicam...

Sen onun arkadasiyla birliktesin, hergün asik oldugun adamin yakinindasin ?! istesende normal bir hayatin olamaz ki ? ondan uzaklasman gerekki, sevdigin insanla mutlu olabilesin...

eger tüm bedenin tir tir titriyorsa, kalbin cikacak kadar hizli atiyorsa, her saniye onu düsünüyorsan bu ASK tir... ve bence bir insan sadece birkere asik olabilir,,, ha bir ay cikmissin ha on yil ? farketmez,

Sevmek baska, istersen herkesi seversin, cünkü illaki sevilecek bir yanini bulursun, !!! ben nisanlanip ayrildim, ama nisanlima hic asik olamadim, ama sevdim onu...ondan önce asik oldugum insan vardi, sadece 6 ay birlikteydik. ve 6 sene olacak nerdeyse hala unutmadim. eski nisanlimla tam 3bucuk sene birlikteydik, ve gercekten sevdim cok savastik SEVGIMIZ icin ama simdi ? aklimin ucundan bile gecmiyor...

ILK VE TEK askim hala aklimda ve kalbimin bir kösesinde... ona ait hersey daha duruyor bende :D ve ömrünün sonuna kadar da saklicam...

Sen onun arkadasiyla birliktesin, hergün asik oldugun adamin yakinindasin ?! istesende normal bir hayatin olamaz ki ? ondan uzaklasman gerekki, sevdigin insanla mutlu olabilesin...

ben şunu söylemek isterim ki aşk bir kereden fazla olabilir,siz bulamamışsınız o ayrı..benim anlamadığım şey neden aşık olmadığınız sevmediğiniz insanlarla bunu bile bile devam ediyorsunuz,konu sahibinin de hatası aynı..ondan sonra eski aşkınızı unutamazsınız tabi...her ilişki de aşk olmak zorunda mı hayır..ama karşı tarafa da yazık siz başkasını severken o sizi seviyor haksızlık değil mi hem ona hem kendinize..illa ki kalbinizi attırcak biri çıkar..beklemeye değer diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
benim görüşüm şahsen saplantı olmuş olabilir senin içinde ayrıldıktan sonra kaybetti ve de merakta bunun tetiklemiş olabilir. seni istemeyeni sen de isteme yaşın kaç bilmiyorum da hayat daha sana ne olanakalr sunacak Allah bilir bilemeyiz o yüzden şimdi hayatına bak geleceğine bak ve geçmişini sil derim sana yararı olmaz çünkü. ayriyeten şu an hayatında ki çocuğa da yazık etme sevmiyorsun çünkü ve sana daha fazla bağlanamsına izinn vermeden ayrıl derim çünkü sonradan ah alma sana yazık olur hakkında hayırlısı olsn kimse için de üzülmene değmez sen çünkü kendin için değerlisin sen her zaman varsın bunu da unutma...

bence ilk çocuğu sevmişsin çünkü kaç sene geçmiş başka biri girmiş hala aklın onda şimdi bir şansın olsa bunu bırakır ona gidersin bence keşke diğeriyle çıkmasaydın arkadaşıymış bunun çıkmasaydın bir şansın olabilirdi ama bu durumda zor gözükyor.

Ben 5 yıl önce kendimden 3 yaş büyük birine aşık oldum (yada aşık oldugumu sandım) 1 ay kadar bir süre çıktık daha sonra beni sebepsiz yere terketti peşinden çok koştum çok ağladım hele beni terkettiği gün mahfolmuştumm sabahlara kadar hiç susmaadan ağladım kii bunları yaşarken ben 14 yaşıma yeni girmiştim çocuktum daha defalarca sordum ayrılma sebebini ama hiç bir cevap alamadım çektiğim acıları bi ben bilirim bi ALLAH ondan ayrıldıktan sonra onun en yakın arkadaşı beni sevdiğini ve benimle çıkmak istediğini söyledi sırf inat olsun diye kabul ettim ve 4 yıldır onunla çıkıyoruz ama ben ilk aşkımı hala unutamadım hala çok seviyorum 5 yıl geçti acım ilk günkü gibi hala taze onu çok kıskanıyorum başka kızlarla konuşmasına katlanamıyorum sinir krizleri geçiriyorum nerdeyse 1 yıldır hiç konuşmamıştık ama onun yaptıgı herşeyden haberim vardı tabi hep takip ediyodum onu 2 gün önce onun ekli oldugu feysime giriyim dedim girdim ve bi baktımki o açık o an ne halde oldugumu tahmin bile edemezsiniz kalbim yerinden çıkcak gibiydi kesinlikle mecaz anlamda söylemiyorum kalbim gözle görülür derecede fena halde çarpıyodu elim ayagım kesildi titremeye başladım oturdugum yerden kalkamadım iştee durum böylee sizce bu bi saplantımı yoksa gerçektan aşk mı ben hiç bir anlam veremiyorum artık bu duruma :S

canım 1 aylık flört döneminizde ne yaşadınız ki bu kadar sevdiğini söylüyorsun..

bence sadece elde edememenin verdiği bi hırs senin dile getirdiğin duygunun adı..

insanlar 1 aylık bi süreçte aşık olmazlar..

önce birbirlerini tanırlar, karşı taraf neyi sever, neye kızar neye güler zamanla öğrenirler..

sonra bağlanma süreci girer devreye sesi gelir kulağına, kokusunu hissedersin, bi an gelir 1 saat önce gördüğün halde deli gibi özlersin..

her hareketinde sevdiğinin tepkisini bilirsin buna göre adım atarsın..

sen onun için o senin için kendinizden ödün verirsiniz..

ufacık bi hediyesiyle sen kaşıkçı elmasına sahip olursun..

bi gülümsemesi nefesini keser, işte cennetteyim dersin..

kavgalarınızda sinirlenir yüzüne kaparsın aradan 5 dk geçer katilmişsin gibi bi vicdan azabına kapılıp arar defalarca özür dilersin, oda senden milyonlarca kez özür diler sonra gülüşürsünüz geçer gider..

evlilik için gün sayarsınız, hayallerinize kavuşmak için deli gibi çabalarsınız..

bi an umutsuzluğunuz, acınız olur omuz omuza ağlarsınız ama ne ağlama hıçkıra hıçkıra..

birinin bebeğini görür sonra birbirinize bakıp elele tutuşursunuz, hayatta ki en büyük imrenmedir bu..

şimdi canım sen o insanla bu saydıklarımın hangisini beraber yaşadın?

o seni bırakıp gitti, sen takıntılı bi şekilde ardından koştun..

ve en kötüsü 4 senedir bi insanın senin üzerinden hayaller kurmasına sebep oldun ?

belki o ölüp bittiğin insanla hiç anlaşamayacaksın..

belki o senin yanında çocuk kalacak, hayalleriniz olmayacak o zaman sen ona güle güle diyeceksin..

o şahsı dünyanın merkezi yapmaktan vazgeç, düşünme sadece zamana bırak hayatını..

sevmediğin bi insanlada devam etme yoluna, onada yazık sanada..

emin ol bi gün saydıklarımın hepsini hatta daha fazlasını yaşayacağın bi kahraman çıkacak karşına..

Haklısın sevgiyle aşk birbirinden çok farklı şeyler bende şuan ki sevgilimi seviyorumm ama ne yazıkki aşık değilim ona :( ondan ayrıldıgım zaman vicdan azabı çekiyorum o beni çok seviyo çok aşık benim yaşadığım acıları yaşamaması için ayrıldıktan sonra bi vicdan azabıyla tekrardan barışıyorum ona aşık değilim ama onsuzda yapamıyorumm

canım 1 aylık flört döneminizde ne yaşadınız ki bu kadar sevdiğini söylüyorsun..

bence sadece elde edememenin verdiği bi hırs senin dile getirdiğin duygunun adı..

insanlar 1 aylık bi süreçte aşık olmazlar..

önce birbirlerini tanırlar, karşı taraf neyi sever, neye kızar neye güler zamanla öğrenirler..

sonra bağlanma süreci girer devreye sesi gelir kulağına, kokusunu hissedersin, bi an gelir 1 saat önce gördüğün halde deli gibi özlersin..

her hareketinde sevdiğinin tepkisini bilirsin buna göre adım atarsın..

sen onun için o senin için kendinizden ödün verirsiniz..

ufacık bi hediyesiyle sen kaşıkçı elmasına sahip olursun..

bi gülümsemesi nefesini keser, işte cennetteyim dersin..

kavgalarınızda sinirlenir yüzüne kaparsın aradan 5 dk geçer katilmişsin gibi bi vicdan azabına kapılıp arar defalarca özür dilersin, oda senden milyonlarca kez özür diler sonra gülüşürsünüz geçer gider..

evlilik için gün sayarsınız, hayallerinize kavuşmak için deli gibi çabalarsınız..

bi an umutsuzluğunuz, acınız olur omuz omuza ağlarsınız ama ne ağlama hıçkıra hıçkıra..

birinin bebeğini görür sonra birbirinize bakıp elele tutuşursunuz, hayatta ki en büyük imrenmedir bu..

şimdi canım sen o insanla bu saydıklarımın hangisini beraber yaşadın?

o seni bırakıp gitti, sen takıntılı bi şekilde ardından koştun..

ve en kötüsü 4 senedir bi insanın senin üzerinden hayaller kurmasına sebep oldun ?

belki o ölüp bittiğin insanla hiç anlaşamayacaksın..

belki o senin yanında çocuk kalacak, hayalleriniz olmayacak o zaman sen ona güle güle diyeceksin..

o şahsı dünyanın merkezi yapmaktan vazgeç, düşünme sadece zamana bırak hayatını..

sevmediğin bi insanlada devam etme yoluna, onada yazık sanada..

emin ol bi gün saydıklarımın hepsini hatta daha fazlasını yaşayacağın bi kahraman çıkacak karşına..

bu saydıklarının hepsini şuanki sevgilimle yaşadık ailesi herşeyi biliyor umarım yakın zamanda o eski aşkımı unutur şuanki sevgilime aşık olmayı becerebilirimm

bu saydıklarının hepsini şuanki sevgilimle yaşadık ailesi herşeyi biliyor umarım yakın zamanda o eski aşkımı unutur şuanki sevgilime aşık olmayı becerebilirimm

canım bence senin kafan karışık bu saydıklarım şimdiki ilişkinde varsa sen bu adama aşıksındır..

Back
X