Sizce yarin evi terk edeyimmi

Bence hakli. Demek ki bazı seyler üst üste gelmiş birikmiş, hırsını alamamış

Öyle sorunlar yaşandığında ev terkedilmez.. sorunu çözecek başka yollar bulabilirisiniz, evi terketme boşanma aşamasına geldiğinizde belki olabilir. İnsanlara da rezil olmanın anlamı yok.

nasıl bir eğitim ayrılığı bu belki iknizin de fikri yanlış ya da doğru?? ama aileni karıştırma 2 gün sonra iyi olcaksın onlar üzüldüğüyle kalacak.sen çok mutlu olsan dahi onlar araları nasıl dıye düşünecek.bu konuda akıllandım artık ailemin yanında en küçük mutsuzluğumu bile yansıtmıyorum bence sen de yapma oturun anlatın birbirinize kaçsan çözülecek mi ne kadar annenle yaşarsan yaşa yine hiçbir şey olmamaış gibi davranacak haliniz yok o konular illaki konuşulacak

Anladım; sınavlar yurt dışı olduğu için var

Çocuk anne babayı izlemez mi hiç

Benimki 22,5 aylıkken çişi öğrendi; zira o zamana kadar da tuvalete giderken bizi gördü; klozete oturduğumuzu ve ne yapıyorsunuz sorusuna da çiş cevabını aldı

Çocuk yaşayarak öğrenir ki zaten

Hatta internette falan yazıyor; büyüyünce bezini tuvalette/banyoda değiştirin çiş ve o mekan ile bağlantı kursun diye

Eşinizin ayıp anlayışına fazla gelmiş de o kadar da büyük bir kavga sebebi değil yani; döverim dememişsiniz; söverim dememişsiniz

Eskiden herkes tarlada vs nasıl yapıyormuş sanki; tarlanın kenarına tuvalet mi kuruyorlarmış

Bence büyütmeyin; biraz da sınav stresi olmuştur o; sizi bulmuş size patlamış

Bu tarz konularda da naçizane tavsiyem madem ileri hakkında konuşuyorsunuz; o gün gelsin bakarız gibi konuşmalar ile yumuşatın ortamı; o zaman değerlendirirsiniz; hem siniriniz geçince ikiniz de mantıklı düşünürsünüz; açar bir yerlerden okursunuz vs

Öyle her tartışmada ev terkedilmez. Acele etmeyin eşiniz ömür boyu küs duracak değil. Evinizle, işinizle, çocuğunuzla ilgilenin.

Bence de evinizden çıkmayın. Sorun değil ki bu. Ne güzel şimdiye kadar da hep esiniz alttan almış bugün de siz sariliverin. Oruçlu diye birseyler aksamis ondan da gergin olmuş olabilir belki. Sınavı da varmış. Konu da öyle tamamen bir tarafın haklı olacağı bir konu değil. Iki taraf da kendine göre haklı. Bu arada iki yaşına kadar ben de tuvaletteyken görmesine izin veririm. Ama sonuçta herkesin kendi tercihi.
Ve arkadaşın dediği gibi ileriye dönük konular için en güzeli bakarız ederiz demek. Belki esınızıde ikna edersiniz belki sizin düşünceleriniz değişir. En iyisi uzmana sormak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…