- 19 Aralık 2014
- 63
- 21
-
- Konu Sahibi Mavisimherseyim
Evi terketmek daha da kotu olabilir gorusundeyim.ben de suan annemlerdeyim evi terkettim.ama baglar koptukca kopuyorMerhaba arkadaslar,
Benimde bi derdim var.
Esim carsamba gününden beri yatagini ayirdi ve Benle konusmuYor.
Sizce ne yapayim?
Yarin annemin evine gidip orda kalayimmi?
Carsamba günki tartismamizi sorarsaniz, Benim bir yasinda bir oglum var. Tartisma herzamanki gibi cocuk egitimindendi ve Fikir ayriligi yüzünden.
Genelde esimle tartistigimizda aradan cok gecmeden hic bisey olmamis gibi unuturduk.
Ne esim nede ben kinciyiz.
Bu sefer nedense farkli davraniyor.
Sizce ne yapayim?
Gururdan konusmuyorum.Evi terketmek yerine neden konuşmuyorsunuz? Fikir Ayrılığı olur elbette ama illa bi orta yol bulunur. Sırf çocuk eğitimi Yüzünden mi tartıştınız?
Üzüldüm senin adina.Evi terketmek daha da kotu olabilir gorusundeyim.ben de suan annemlerdeyim evi terkettim.ama baglar koptukca kopuyor
Öyle yapiOrum zaten, yokmus gibi yapiyorum ama yemeginide hazir ediyorum.Siz esinizi daha iyi tanirsiniz elbet ancak annenizin evine gidip kaldığınızda araniz daha kötü olmasin?
Evde kalip o yokmuş gibi davransaniz mesela. Yemek yapmayın, konusmayin o evde hic yokmuş gibi takılın belki zoruna gider barışır?
Ama evi terkedirsen herşey daha kötü olmazmı? Daha önce böyle bi sorun olmuşmuydu? Terketmek yerime tavrınızı evde belli etmeye devam edin bir süre, illaki konuşacaktırGururdan konusmuyorum.
Kendisi gelsin Benimle konussun.
Evet sirf cocuk egitim yüzünden
Tesekkurler.evet ters teperse kotu olur.herzaman kin tutmayan esiniz bu defa yataklari ayirdiysa bu defa ters tepebilir Allah korusun.evde tavirli durmak daha mantikli olabilir benceÜzüldüm senin adina.
Burnu biraz sürtsün istiyorum.
Ama tersde tepebilir
Evet aileler duyarsa cok üzülüler.kocanın yaptığı dogru değil ama öyle her kavgada evi terkedersen ailenin sana olan güveni bile sarsılır ayrıca yazık insanları huzursuz etmeyin aranızda çözebilirsiniz bence
Öyle yapiOrum zaten, yokmus gibi yapiyorum ama yemeginide hazir ediyorum.
Maglum ramazan, icime sinmez yemek yapmamak
Merhaba arkadaslar,
Benimde bi derdim var.
Esim carsamba gününden beri yatagini ayirdi ve Benle konusmuYor.
Sizce ne yapayim?
Yarin annemin evine gidip orda kalayimmi?
Carsamba günki tartismamizi sorarsaniz, Benim bir yasinda bir oglum var. Tartisma herzamanki gibi cocuk egitimindendi ve Fikir ayriligi yüzünden.
Genelde esimle tartistigimizda aradan cok gecmeden hic bisey olmamis gibi unuturduk.
Ne esim nede ben kinciyiz.
Bu sefer nedense farkli davraniyor.
Sizce ne yapayim?
Esimle sürekli cocuk icin tartisiriz ama küsmeyiz.Ama evi terkedirsen herşey daha kötü olmazmı? Daha önce böyle bi sorun olmuşmuydu? Terketmek yerime tavrınızı evde belli etmeye devam edin bir süre, illaki konuşacaktır