Sizce yarin evi terk edeyimmi

Nasıl yaa ???
Bunun için ev mi terkedilir ?
Fazla takılmışsın bu aralar burda
ekşına gerek yok
sakin sakin

Öyle yaparsam hemen erir sarilir herhalde.
Genelde öyle yapiyor ama

Tamam bu seferde öyle yapın. Ne gerek var küs durmaya?
Sizde uzuluyorsunuz belli ki.

Sadece söz alin gereksiz yere tartışma olmamasi icin. Cocuk icin kararlari biraz size biraksin annesi olarak elbet gerekli onlemleri aliyorum merak etme canım deyin.
Uzmeyin birbirinizi

Merhaba yazdıklarınızdan şu sonucu çıkardım .bence sürekli tartışmanız eşinizi yıpratmış.yani her seferinde bir şekilde alttan alıp neyse diyerek içine attıysa sonunda patlamış olabilir. ne olursa olsun odanızı ayırmanız sorunun daha da büyümesine neden olur. sınav zamanı demişsiniz bu seferlik siz biraz altan alıp konuşsanız daha doğru gibi. Çünkü çocuğunuzla evi terk ederseniz ve sonra geri dönerseniz eşinizin gözünde değeriniz hepten değişir. ama altan alıp bu seferlik çözmeye çalışırsanız sorunu., bu sizi gurursuz yapmaz sizi evliliğinizi kurtarmak için çabalayan bir eş yapar.

Reactions: anu
üç sayfadır mevzu nedir açmamışsınız. ben de ilk zamanlar çocuk bakımı konusunda eşimle tartışırdım. şimdi dönüp baktığımda kırıcı olduğum zamanlar varmış. annelik psikolojisiyle babaları değersiz hssettirebiliyoruz maalesef

Evet konuyu Açmamışsınz. Ama umarım barışmışsınızıdr. Şu mübarek günlerde,Şeytanı sevindirmeyin. Eşinize sarılın..

Esimle sürekli cocuk icin tartisiriz ama küsmeyiz.
Bu sefer farkli.
Yatagini ayirmasina sasirdim.
Belirteyim birde sinav haftasinda.
Cok yogun dersleri.
Yalniz kalmaya ihtiyaci olabilirmi?
Tamam doğrudur ama bence evi terkedersen daha kötü olur sınav haftası geçsin sınavları atlatsın stresi bitsin baktın değişmiyor gidersin a

Bn öyle yatak ayırnca suçsuzda olsam gidip yanına yatıom nie geldin dio. Korkuyorum sana meraklı değilm diyorum arkamı dönüp yatıorum. 10 dk geçmeden ya o sarılıo yada ben. Hiç küs yatmadık. 3 yılda ya 1 yada 2 defadır. Bayanlara çok iş düşüo bnce. Bazen mutlu ewlilik içn gururu bırakmalı..

Cocuk egiticez derken aile iliskilerimiz zedeleniyor. Ebeveynlerin ben daha iyi biliyorum sen bilmiyorsun tavrıyla olan çocuklara oluyor.

Öyle yaparsam hemen erir sarilir herhalde.
Genelde öyle yapiyor ama

bakın çözümün çok basit olduğunu söylüyorsunuz, yapın.
genelde adım atan taraf da eşinizse, bu sefer siz adım atın. haklıyı haksızı irdelemeyin.
ailenize giderek çözümü olan konuları, çözümsüz hale getirirsiniz.
ya gelip de sizi almazsa o zaman napıcaksınız, tıpış tıpış geri geliceksiniz.
küçük kaprisleri büyütüp karmaşık hale getirmeyin. ilk adımı siz atın zaten karşılığını alırsınız.

Evi neden terk ediyosunki , zaten twkrar döneceksin..

Esine sordunmu neden farkli davrandigini , belki hep ayni konuyu tartisiyorsaniz bu sefer artik bikmistir.

Öncelikle esinle konus, sonrasinda ne yapacagina karar ver...

Sınav stresi; ramazan birleşmiş; birbirinize sarmışsınız

Tartışmayı da bir açsan belki de sen haksızsındır; objektif olarak söyleyelim

Yatak ayırması vs hoş değil ama her tartışma sonrası barışılıyor; yi,ne beni dinlemiyor deyip etkili tepki vermek istemiş olabilir

Akşam çocuğu yatırın ve açıkça konuşun; ben dili ile sen onu yaptın değil; ben bunu hissettim; böyle sandım vs vs

Aslında biraz da kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz gibi geldi bana; zira yemek yapmamaya kıyamayan annesinin evine nasıl gitsin; bu kadarcık olay üzerine

Sakince konuşun; anlaşın hem sınavları da varmış

Bu arada ne sınavıdır bu böyle yaz vakti KPSS mi

Bir yaşındaki çocuğun eğitimi mi olurmuş? Siz annesiniz çocuğunuz için en iyisini düşünürsünüz. İkiniz de bir şeylere dolmuşsunuz veya bu defa siz farketmeden kocanızı daha çok kıran bir söz söylemişsiniz. İftara güzel sofranızı hazırlayın, ayrı yattığı yerdeki yatağı yorganı da onun anlayabileceği şekilde toplayıp kaldırın. İftardan sonra 'küçük şeyler için birbirimizi kırmayalım, ben oğlumuz için en iyisini yapmaya çalışıyorum' diye konuşun.

Tartıştığınız konuda diğer anneler veya uzmanlar ne tavsiye ediyor? Kocanız haklıysa siz de biraz onun fikrine uyun. Siz haklıysanız uzman fikirleri kocanıza gösterin.

Ilerde wc egitimi icin konusuorduk.
Bende wc gittiginde ödül vericemi felan söyledim.
Buraya kadar tamamdi sorun yoktu,
Taki ben eger cocuk korkarsa Anne Baba ona göstermesi gerektigini söyledim.
Bunun üzerine sinirlendi,
Nerde görülmüs cocugun Anne babayi izlemesi diye sinirlendi.
Benim almanlastigimi söyledi.
Bu arada biz almanyada yasiOruz.
Sinavlari mühendislik okuyor.
Onun sinavlari var

Allah Allah normalde kinci olmayan adam neden durduk yere yatak ayırma noktasına getirdi ki işi?
sadece çocuk eğitimi ile ilgili olduğuna emin misin? başka bişeyler daha olmasın?
daha öncede yatak ayırıyor muydu?

ayrıcada yatak ayırmak nedir yani. barışınca kuzu kuzu döneceksin yatağa hiç utanmayacak mısın? çocuk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…