- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
-
- Konu Sahibi Mavisimherseyim
Öyle yaparsam hemen erir sarilir herhalde.Insan kiyamiyor iste di mi
Guzel bi sofra hazirla oturun konuşun ne diyelim simdi. Ya da git boynuna saril birbirimizi uzmeyelim uc günlük dünya de bakalim ne tepki verecek
kim sever canım küs kalmayı evin tadı tuzu kaçıyo ama eşinle konuş tartıstığınız konuda ortak bir fikir bulun ve o metodu uygulayınEvet aileler duyarsa cok üzülüler.
Offf hic sevmiyorum küslügü,
Huzursuz oluyorumy
Öyle yaparsam hemen erir sarilir herhalde.
Genelde öyle yapiyor ama
Genelde öyle yapiyor ama
Tamam doğrudur ama bence evi terkedersen daha kötü olur sınav haftası geçsin sınavları atlatsın stresi bitsin baktın değişmiyor gidersin aEsimle sürekli cocuk icin tartisiriz ama küsmeyiz.
Bu sefer farkli.
Yatagini ayirmasina sasirdim.
Belirteyim birde sinav haftasinda.
Cok yogun dersleri.
Yalniz kalmaya ihtiyaci olabilirmi?
Genelde öyle yapiyor ama
sinav sitresi olabilir bence git sarıl arada sırada alttan almaktan bir şey olmazEsimle sürekli cocuk icin tartisiriz ama küsmeyiz.
Bu sefer farkli.
Yatagini ayirmasina sasirdim.
Belirteyim birde sinav haftasinda.
Cok yogun dersleri.
Yalniz kalmaya ihtiyaci olabilirmi?
Bir yaşındaki çocuğun eğitimi mi olurmuş? Siz annesiniz çocuğunuz için en iyisini düşünürsünüz. İkiniz de bir şeylere dolmuşsunuz veya bu defa siz farketmeden kocanızı daha çok kıran bir söz söylemişsiniz. İftara güzel sofranızı hazırlayın, ayrı yattığı yerdeki yatağı yorganı da onun anlayabileceği şekilde toplayıp kaldırın. İftardan sonra 'küçük şeyler için birbirimizi kırmayalım, ben oğlumuz için en iyisini yapmaya çalışıyorum' diye konuşun.Merhaba arkadaslar,
Benimde bi derdim var.
Esim carsamba gününden beri yatagini ayirdi ve Benle konusmuYor.
Sizce ne yapayim?
Yarin annemin evine gidip orda kalayimmi?
Carsamba günki tartismamizi sorarsaniz, Benim bir yasinda bir oglum var. Tartisma herzamanki gibi cocuk egitimindendi ve Fikir ayriligi yüzünden.
Genelde esimle tartistigimizda aradan cok gecmeden hic bisey olmamis gibi unuturduk.
Ne esim nede ben kinciyiz.
Bu sefer nedense farkli davraniyor.
Sizce ne yapayim?
Ilerde wc egitimi icin konusuorduk.Sınav stresi; ramazan birleşmiş; birbirinize sarmışsınız
Tartışmayı da bir açsan belki de sen haksızsındır; objektif olarak söyleyelim
Yatak ayırması vs hoş değil ama her tartışma sonrası barışılıyor; yi,ne beni dinlemiyor deyip etkili tepki vermek istemiş olabilir
Akşam çocuğu yatırın ve açıkça konuşun; ben dili ile sen onu yaptın değil; ben bunu hissettim; böyle sandım vs vs
Aslında biraz da kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz gibi geldi bana; zira yemek yapmamaya kıyamayan annesinin evine nasıl gitsin; bu kadarcık olay üzerine
Sakince konuşun; anlaşın hem sınavları da varmış
Bu arada ne sınavıdır bu böyle yaz vakti KPSS mi