sizce yardım etmeliyi miyim?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
merhaba canlar ;

haftaya nişanım olacak .. nişanlım herseyımı alıyor.. elbisemden tutun evimde dagıtılacak kurabiyeye kdr.. nişan masam için kumaş fln o aldı.. ben sadece fotografçı parasını verdim çok bir şey değil bir de börek parasını vereceğim. o meyve suyu lokum vs hepsini ben veririm dedi.. kuaför masrafımı da karşılıyor.. bende para vereyim dedim kendisine .. Çunku ben 2-3 gunlugune memlekete gideceğim. eksikleri o burada tamamlayacak (meyve suyu vs gibi.) bende az da olsa bi mıktar vereyım diyorum.. sizce ? vermelimiyim para ?

merhaba canlar ;

haftaya nişanım olacak .. nişanlım herseyımı alıyor.. elbisemden tutun evimde dagıtılacak kurabiyeye kdr.. nişan masam için kumaş fln o aldı.. ben sadece fotografçı parasını verdim çok bir şey değil bir de börek parasını vereceğim. o meyve suyu lokum vs hepsini ben veririm dedi.. kuaför masrafımı da karşılıyor.. bende para vereyim dedim kendisine .. Çunku ben 2-3 gunlugune memlekete gideceğim. eksikleri o burada tamamlayacak (meyve suyu vs gibi.) bende az da olsa bi mıktar vereyım diyorum.. sizce ? vermelimiyim para ?
Ben senin yerinde olsam verirdim hatta durumun varsa Nisan kız tarafına aittir hiçbirseyi kabul etmezdim. Ama tercih meselesi birsey bu benim kişisel düşüncem bu yönde.

Hala bunlari kendi aranizda konusup halledemicek durumdaysaniz garip. Cok da onemli degil o almis sen vermissin bilmem ne. Zaten evlenceksiniz

merhaba canlar ;

Nişan kız tarafına aittir genelde durumunuz yoksa ayrı fakat durumunuz varken erkek tarafından beklemek ileride sıkıntı

Nisani kiz tarafi yapar insallah basiniza kakilmaz sonradan 😕
Bu yüzden bende verdim biraz gene vericm bi miktar .. başıma kakılmasn diye.. onu tek kurtardgm nokta dagıtılacak hediyeleri ben arkadasmdan aldım süsler yani magnet ona para vermedik :)

Hala bunlari kendi aranizda konusup halledemicek durumdaysaniz garip. Cok da onemli degil o almis sen vermissin bilmem ne. Zaten evlenceksiniz
Sorun o değil ki dünyann en ii adamı insanı da olsa ileri de en ufak tartısmada lafını eder başa kakar ama en azndan laf geldiğinde bende diyebilirim bende yardım ettim sana verdim .. aramzda laf oldugndan değil parann lafı yok aramzda o olmadıgında söyler

Back
X