Sizce yanlış mı yapıyorum?

Doğanın kanunu bu
Doğa kanunundan ziyade bastırılmışlıktan ötürü cinsel açlık yaşayan bir çok erkek var. Evlilik sonrası çiftler arasında ne kadar sorunlar olduğunu forumda görüyoruz. Genel anlamda çiftlerin evlilik öncesi deneyim yaşaması şimdilik ütopya gerçi.

İşin özü doğru insan ve doğru zaman diyelim.

Erkekleri cinsellik konusunda doyurmak mumkun degil zaten her zaman daha fazlasini isterler eee is bi noktaya gelince bizde karsi koyamiyoruz arada sevgi ve guven olunca bizde onlara katiliyoruz ve olan oluyor

27 yasındasınız ama ergen gibi davranıp 2 aylık biriyle sanal s... yapıyorsunuz? Kendinizi kötü hissedin diye yazmıyoruö ama aklı başında bir kadın gibi değilsiniz.

Onlarca kişiye nude atmışımdır, bir kere de tehdit vs ile karşılaşmadım... Yanlış mı yapıyoruz acaba bu işi?

Konu sahibine dönecek olursam, “nasılsa evleneceğiz” diye istemediğiniz şeyleri yapmayın. İstiyorsanız da bunları sorun etmemeniz gerekir zaten. Benim için bu tarz şeyler bir ilişkide normal olan şeyler. 2-3 ay evlilik düşünmek için çok erken. Birbirinizi daha iyi tanımaya çalışın. Ha fotoğraflarınızı, bu tarz şeyleri kaydetme olasılığı olduğunu düşünebildiğiniz insanlarla da görüşmeyin.

İyi bir ten uyumunuz var demek ki, şanslısınız. O his de hiç geçmiyor üstelik, 5 yılda gitmedi yani bizde, hâlâ her dokunuşunda elektrik çarpmış gibi hissediyorum ben

ben evlilik öncesi sevişmeye karşı değilim, ama sanal olunca olmuyor bana göre. normal sevişmede duygu ve dokunuşlar varken sanal olması duygusuzca ve amaca yönelik oluyor sanki. sevgilinize kibar bir dille (kendinizi sonradan kötü hissediyorsanız) söyleyebilirsiniz yani. o da seviyorsa anlayışlı davranıcaktır

Sevgiliye bak daha önce başka kadınlarla olmamış ama,tüyleri diken diken etmeyide biliyor maşallah.
Çocuğum kanma sen buna ayakta uyutuyor seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…