- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 36
-
- Konu Sahibi meltem1993
İşin bu kadar hızlı ilerleyip bu noktalara gelmesi biraz can sıkıcı sanki. Bir vakit sonra göreceksin talepler artacak ve görüşmenin temelini cinsellik alacak.
Doğa kanunundan ziyade bastırılmışlıktan ötürü cinsel açlık yaşayan bir çok erkek var. Evlilik sonrası çiftler arasında ne kadar sorunlar olduğunu forumda görüyoruz. Genel anlamda çiftlerin evlilik öncesi deneyim yaşaması şimdilik ütopya gerçi.Doğanın kanunu bu
Doğa kanunundan ziyade bastırılmışlıktan ötürü cinsel açlık yaşayan bir çok erkek var. Evlilik sonrası çiftler arasında ne kadar sorunlar olduğunu forumda görüyoruz. Genel anlamda çiftlerin evlilik öncesi deneyim yaşaması şimdilik ütopya gerçi.
İşin özü doğru insan ve doğru zaman diyelim.
5 yıldır birlikteyiz ama sextingi aşıp görüntülü falan yapmadıkMrsDelfino millet nasıl pamuk oluyor bak da gör...
27 yasındasınız ama ergen gibi davranıp 2 aylık biriyle sanal s... yapıyorsunuz? Kendinizi kötü hissedin diye yazmıyoruö ama aklı başında bir kadın gibi değilsiniz.Arkadaşlar adamı bilmeden konuşuyorsunuz, o esnada görüntülerimi kaydedecek bir yapıya sahip olduğunu düşünseydim zaten yapmazdım. Kaldı ki öyle biri değil. ikimiz de 27 yaşındayız. Ve bu zamana kadar herhangi bir kadınla beraber olmamış. Kendisi çok yakışıklı işinde gücünde sadece konuşma bozukluğu var bazen kekeliyor ve bu durumdan dolayı kadınlardan hep çekinmiş. Ama ben onu böyle de seviyorum, ve onun da beni sevdiğini derinden hissediyorum. Aramızda çok ama çok güçlü bir bağ var. Bana dokunduğunda tüylerim diken diken oluyor ve bu ilk kez oldu. Daha önceki sevgililerimde böyle bir tutku hissetmedim. Bana öyle güzel bakıyor ki...
Olur bunlar doğal mı dediKendimi çok kötü hissettiğimi söyledim ama çok naif davrandı bana, olur bunlar doğal. Seni çok istiyorum evlenene kadar illa ki görecektik zaten dedi.
Uuu beybi5 yıldır birlikteyiz ama sextingi aşıp görüntülü falan yapmadıkGüzel nude atarım ama konseptli falan, çok da karıştırmayalım orasını şimdi
Onlarca kişiye nude atmışımdır, bir kere de tehdit vs ile karşılaşmadım... Yanlış mı yapıyoruz acaba bu işi?Uuu beybi
Arkadaşlar adamı bilmeden konuşuyorsunuz, o esnada görüntülerimi kaydedecek bir yapıya sahip olduğunu düşünseydim zaten yapmazdım. Kaldı ki öyle biri değil. ikimiz de 27 yaşındayız. Ve bu zamana kadar herhangi bir kadınla beraber olmamış. Kendisi çok yakışıklı işinde gücünde sadece konuşma bozukluğu var bazen kekeliyor ve bu durumdan dolayı kadınlardan hep çekinmiş. Ama ben onu böyle de seviyorum, ve onun da beni sevdiğini derinden hissediyorum. Aramızda çok ama çok güçlü bir bağ var. Bana dokunduğunda tüylerim diken diken oluyor ve bu ilk kez oldu. Daha önceki sevgililerimde böyle bir tutku hissetmedim. Bana öyle güzel bakıyor ki...
Lafın gelişi, yani tam saymadım sanırım bir 6 kişi olmuştur şimdiyeOnlarca kişi derken
Arkadaşlar adamı bilmeden konuşuyorsunuz, o esnada görüntülerimi kaydedecek bir yapıya sahip olduğunu düşünseydim zaten yapmazdım. Kaldı ki öyle biri değil. ikimiz de 27 yaşındayız. Ve bu zamana kadar herhangi bir kadınla beraber olmamış. Kendisi çok yakışıklı işinde gücünde sadece konuşma bozukluğu var bazen kekeliyor ve bu durumdan dolayı kadınlardan hep çekinmiş. Ama ben onu böyle de seviyorum, ve onun da beni sevdiğini derinden hissediyorum. Aramızda çok ama çok güçlü bir bağ var. Bana dokunduğunda tüylerim diken diken oluyor ve bu ilk kez oldu. Daha önceki sevgililerimde böyle bir tutku hissetmedim. Bana öyle güzel bakıyor ki...
çok naif davrandı bana, olur bunlar doğal.
Arkadaşlar, 2-3 aydır beraber olduğum biri var. Ve annesine kuzenlerine söylemiş, bende söyledim. Hayatında ki herkes beni biliyor nerdeyse. Aradığım kadın sensin diyor, ve beni sevdiğini hissediyorum. Ciddi düşünüyoruz. Ve durum böyle olunca birbirimizi arzuluyoruz. Buluştuğumuzda her yerime dokunuyor nerdeyse. Ben ilk rahatsız olmuştum ama aşık olduğum için ben de istiyorum artık. Tabi ki bunlar çok masum dokunuşlar. Ve dün ilk kez Whatsapp da görüntülü arama esnasında olay çok farklı bir noktaya gitti ve ikimiz de birbirimizi arzulayarak boşaldık. Kendimi çok kötü hissettiğimi söyledim ama çok naif davrandı bana, olur bunlar doğal. Seni çok istiyorum evlenene kadar illa ki görecektik zaten dedi. Sizce bu durum doğru mu?