Sizce yanlış mı yapıyorum?

Arkadaşlar adamı bilmeden konuşuyorsunuz, o esnada görüntülerimi kaydedecek bir yapıya sahip olduğunu düşünseydim zaten yapmazdım. Kaldı ki öyle biri değil. ikimiz de 27 yaşındayız. Ve bu zamana kadar herhangi bir kadınla beraber olmamış. Kendisi çok yakışıklı işinde gücünde sadece konuşma bozukluğu var bazen kekeliyor ve bu durumdan dolayı kadınlardan hep çekinmiş. Ama ben onu böyle de seviyorum, ve onun da beni sevdiğini derinden hissediyorum. Aramızda çok ama çok güçlü bir bağ var. Bana dokunduğunda tüylerim diken diken oluyor ve bu ilk kez oldu. Daha önceki sevgililerimde böyle bir tutku hissetmedim. Bana öyle güzel bakıyor ki...
e tamam bize niye soruyosun o zaman 2 aya hemen de kuzenler aileler evlilikler fırtlamış zaten gidin naparsanız yapın :KK70: :KK70:

Bence
Yanlış... suanki duygusallıkla hata yapıyorsun.. kimseye güven olmaz ya seni kayıt edip videoya alıp tehdit etse?
Sevgilim diye güvenme canım.. neler okuyoruz kendine hakim ol ve bir daha yapma bence...
Yapmamalisin suan doyar sana sonrada evlenmeye gerek kalmaz baska tad tadmak ister

Onlarca kişiye nude atmışımdır, bir kere de tehdit vs ile karşılaşmadım... Yanlış mı yapıyoruz acaba bu işi?

Konu sahibine dönecek olursam, “nasılsa evleneceğiz” diye istemediğiniz şeyleri yapmayın. İstiyorsanız da bunları sorun etmemeniz gerekir zaten. Benim için bu tarz şeyler bir ilişkide normal olan şeyler. 2-3 ay evlilik düşünmek için çok erken. Birbirinizi daha iyi tanımaya çalışın. Ha fotoğraflarınızı, bu tarz şeyleri kaydetme olasılığı olduğunu düşünebildiğiniz insanlarla da görüşmeyin.
Hadi bunları kaydedip tehdit unsuru olarak kullanacak kişilikte biri değil diyelim ki, telefonunu çaldırır ya da bir yerde unutur, başkasının eline geçer ya da biri kurcalar vb. Herşey olabilir, bu tür görüntüleri vermemek gerekir bence.

Arkadaşlar, 2-3 aydır beraber olduğum biri var. Ve annesine kuzenlerine söylemiş, bende söyledim. Hayatında ki herkes beni biliyor nerdeyse. Aradığım kadın sensin diyor, ve beni sevdiğini hissediyorum. Ciddi düşünüyoruz. Ve durum böyle olunca birbirimizi arzuluyoruz. Buluştuğumuzda her yerime dokunuyor nerdeyse. Ben ilk rahatsız olmuştum ama aşık olduğum için ben de istiyorum artık. Tabi ki bunlar çok masum dokunuşlar. Ve dün ilk kez Whatsapp da görüntülü arama esnasında olay çok farklı bir noktaya gitti ve ikimiz de birbirimizi arzulayarak boşaldık. Kendimi çok kötü hissettiğimi söyledim ama çok naif davrandı bana, olur bunlar doğal. Seni çok istiyorum evlenene kadar illa ki görecektik zaten dedi. Sizce bu durum doğru mu?
2 3 aylık ilişki de bu tarz şeyler hic hoş degil.

çok 55 yaş üstü bir yorum tam anne gibi.. 😂

gerçeklikten çıkmayın sanal şeyler bana çok duygusuz tehlikeli geliyor her zaman...

O kadar olmasada tecrübeli bi arkadasimiz olduğu belli belli ki erkekleri iyi tanıyor bence tavsiyesini yabana atmamak lazik

Olur bunlar doğal mı dedi:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:hani bu yaşa kadar kimseyle beraber olmamıştı.
Adam sayende level atlamış. :KK53::KK53::KK53::KK53:

Konuşma bozukluğu olan ve kekeleyen 28 yaşında bir çocuk ay pardon adam

Baba korkusu mu acaba kekelemesine neden olan şey? Kendi sınırları olmaması mı? Birey olarak ailede saygı görmemesi mi?

Bence

Yapmamalisin suan doyar sana sonrada evlenmeye gerek kalmaz baska tad tadmak ister

Aynen evlendikten sonra yap ki nikahi bastiktan sonra nasilsa geri her turlu sana gelir, baska tad alsa da onemli degil ondan sonrasi. Onemli olan evlenmek cunku! Onemli olan adami nikah masasina oturtmak.

Yani sizin su sırf evlenmek için uyguladığınız taktikler...

Her ne olursa olsun bu kocan da dahil işin içine video olayı falan sokma canım. İlerde ne olacağı belli olmaz. Yani afedersin ama direkt sevişin daha iyi böyle yapacağınıza, haksız mıyım kızlar?

X