- 30 Nisan 2016
- 3.848
- 8.717
- 158
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
-
Biptir et gitsin, salakoya bak sen. Ziv ziv internette gezmesin o da.Kuzeni abisi gibiymiş. Şimdi arkadaşımın yanından geldim. Laf sokarak diğer arkadaşıma “ben sizin abiniz ölse sokağa bile çıkmazdım arkadaşlarımdan hayatına devam edenler var” dedi.
Ben çocupu görmek için bu saatte dışarı çıkmışım.
Ve bazı arkadaşlarını sileceğini söyledi. Herhalde bana diyor anlamadım
Avanak arkadaş milli yas olsun istiyor sanırım. Ha ama milli yasta millet evde oturup ağlayacak ama kendisi sokakta, internette gezecek. Kafa böyle. Sinir şey!Aman desin bırakın gitsin ne abartmış ya.tamam acı bı durum da ne gerek var sağa sola saldırmaya.bazi insanlar çok tuhaf acını yaşa sanane kim ne yapmış nasıl yaşamış
Böyle birini neden hayatında tutuyorsun? Çok gereksiz bir insan. Böyle 10 yaşında çocuk davransa uyarılır. Iyy!inanın bu arkadaşımın hayatında ben bu kadar yokum.
alenen istediği her şeyi bana söyleyebiliyor. geçen mesela bu olay olmadan önce o, sevgilisi ve ben beraber ders çalışmaya gitmiştik, sonra işte ben böyle güldüm şakalar yaptım kendi odaklanamadığını çok pişman olduğunu ima eden bir sürü şey söyledi ve sonunda da sevgilisine bir daha kimseyle beraber çalışmayalım dedi.
ben sesimi çıkaramadım.
sınav olacaktık yer tutmuş bana, ben oturmayayım kopya çekemiyorum zaten dedim, “bundan sonra kimseye iyilik de yapmayalım” dedi sevgilisine sinirli bir şekilde. Ben yine sen ne diyorsun bile diyemedim
Storyde eğlendiğime dair en ufak bir şey yoktu çünkü. Maalesef sınavlarımız devam ediyor tarzında bir şeydiben arkadaşımın kuzeni vefat etti diye ağlamam, hani gençliğine üzülürüm tabiki ama ağlamak yıkılmak gibi şeyler yaşamam, hele ki tanımıyorsam. ama arkadaşım yakınsa, acısına saygı gösterir bir süre story vs atmazdım, ama arkadaşıma saygımdan, hayatım durmazdı. eğlenirsin de ama acısı olan bunu bilmez mesela. bu tamamen aradaki dinamiğe bağlı.
ama onunla ağlayıp story atmanız, hiç ağlamamaktan daha garip gelirdi bana.
Bugün az önce beraber yemek yedik, ona iyi gelmesi için hatta bütün gün onunla konuştum falan.Neden bunca şeyi alttan aldınız? Bunca şeyi alttan aldığınız için şu anda her türlü saçma ve temelsiz talebini gerçekleştirmek zorunda olduğunuzu düşünüyor.
Bugün az önce beraber yemek yedik, ona iyi gelmesi için hatta bütün gün onunla konuştum falan.
Yemekte bana baş sağlığı dileyip story atanlar var dedi. Yemekten kesildim, ağlayarak yanlarından ayrıldım.
Ay tamam yeter ama aaa. Siz de biraz hak etmişsiniz yani.Bugün az önce beraber yemek yedik, ona iyi gelmesi için hatta bütün gün onunla konuştum falan.
Yemekte bana baş sağlığı dileyip story atanlar var dedi. Yemekten kesildim, ağlayarak yanlarından ayrıldım.
Size yemin ederim ki gerçek neden yalan söyleyeyimdaha önceki konularınıza bakınca açıkçası bu tepkinizle beraber değerlendirince sizin konularınızın benim için gerçekliği kalmadı.
Ya ben çünkü alındığına emin değildim. Bir şeyler yazmıştı ama silmişti görmemiştim. Bugün emin oldumAy tamam yeter ama aaa. Siz de biraz hak etmişsiniz yani.
Size yemin ederim ki gerçek neden yalan söyleyeyim
Ay alındıysa alındı. Onun problemi. Milleti tepenize çıkarmayın yav size ne onun kuzeninden? Girmesin sosyal medyaya falan acisi varsa. Milleti mi eylicez sürekli yani nedir bu kendini bu kadar önemli görmek? Onun kuzeni kim yani size ne?Ya ben çünkü alındığına emin değildim. Bir şeyler yazmıştı ama silmişti görmemiştim. Bugün emin oldum
vallaha da gerçek olaylar bunlar. Drama yapmış olsaydım keşke. Kim böyle bir yalanı uydurabilirno drama, sis. inandırıcı değil. insanların zamanını almayın.
vallaha da gerçek olaylar bunlar. Drama yapmış olsaydım keşke. Kim böyle bir yalanı uydurabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?