- 1 Haziran 2012
- 7.055
- 24.048
- 598
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
- #21
Arkadaşın drama queen havası verdi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam da partilememiş dümdüz ders storysi ne yapsın kız hesabını mı kapatsın?Ders çalışırken story atmayınca ne oluyor ? Onuda yazıverin size zahmet.
Abaaarrrttt :) biz o konuyu çözdük canım geç kaldın sen. Bidaha ki sefere inş. HadiTamam da partilememiş dümdüz ders storysi ne yapsın kız hesabını mı kapatsın?
sana hadiAbaaarrrttt :) biz o konuyu çözdük canım geç kaldın sen. Bidaha ki sefere inş. Hadi
Duyarsız kalmam için arayıp sormamam falan lazımdı ki ilk günlerde paylaşım da yapmadım ama yani ders çalışma storysi mutlu falan anlamına gelmiyor neticede?Benim de çok yakın olduğum bir arkadaşım ev arkadaşıyla kavga etmişti ve evi ayırmak üzerelerdi bütün süreçlerine tanık olmuştum .o sürede o kızın bir fotoğrafını beğendim diye arkadaşlığımız bitirdi halbuki ailesindeki insanlar da beğeniyordu ama ben sürece tanıklık ettiğim için bana alınmış
Sizin durumda da haberi sizin yanınızda aldığı için duyarsız kalmışsınız gibi hissetmiştir
Story’yi gizleyebilirdiniz sanki ama olan oldu
Şu mesaja da hiç katılmadığımı belirtmek isterim. İnsan böyle anlarda beynini uyuşturmak için ister istemez telefona tvye vb. bakıyor. Yas tutmanın herkes tarafından kabul görmüş belli bir yöntemi olduğunu düşünmüyorum.Bence abartmış hiç vicdan yapmayın yas onun yası vefat eden sizin hiç bir şeyiniz. Yas tutarken story izleye biliyorsa kusura bakmasın stroy izleyerek yas tutulmaz.
Bence bir şey yok yaptığınızda o öyle hissetmiş olabilir diyorum .yani çok üzerine düşünmeyin alttan alın derimDuyarsız kalmam için arayıp sormamam falan lazımdı ki ilk günlerde paylaşım da yapmadım ama yani ders çalışma storysi mutlu falan anlamına gelmiyor neticede?
tabii ki mutlu olacaksin. bence tanimadigin birinin ölümü icin günlerce aglaman saçma .Duyarsız kalmam için arayıp sormamam falan lazımdı ki ilk günlerde paylaşım da yapmadım ama yani ders çalışma storysi mutlu falan anlamına gelmiyor neticede?
hakikaten yani. senin kuzenin intihar etmis acmis onun bunun reelsini storysini izliyorsun ama story paylasan tü kaka.Bence abartmış hiç vicdan yapmayın yas onun yası vefat eden sizin hiç bir şeyiniz. Yas tutarken story izleye biliyorsa kusura bakmasın stroy izleyerek yas tutulmaz.
babam gittikten kısa bir süre sonra ben mezarlıktayken gruptan arkadaslar yasısıyorlardı kimi bana destek oluyor kimi üzüntüsünü dile getirirken lafın orta yerinde 38 40 senelik arkadaşımda( ki babamı dayısından amcasından daha çok sevdiğini söylerdi. bizim evde büyüdük sayılır) gruba koltuk resim attı. mobilyacıdayız koltuk bakıyoruz diye. hiçbirşey bi daha eskisi gibi olmadı. üstelik onun oncesinde eşini kayetmiş ben duyar duymaz gitmiş 3 ü 7 si bilmem nesi hep yanındaydım kucağımda minicik bebekle.arkadaşımın 2 gün önce kuzeni intihar ederek vefat etti. hatta yanımızda öğrendi. O gün ben de onunla beraber saatlerce ağladım. Sonra onu apar topar memleketine gönderdik. Gönderdikten sonra yanında olduğumu söylediğim bir mesaj attım, başın sağ olsun dedim defalarca hatta sonrasında telefonunu aradım meşgul çalıyordu, sevgilim de aradı meşgul çaldı. Zaten bugün gelecek diye sevgilisinden onunla alakalı haber aldım iki gündür. Sevgilisi de bizimle beraber hayatına devam etti tabii ki. Sınav haftasındayız ve maalesef elimizden fazlası da gelmedi.
Dün kendi hesabımda sadece ders çalışırken story attım. Arkadaşım buna alınmış. Ben bunda alınılacak bir şey göremedim. Aradım sordum yanında oldum beraber ağladım ama hayatıma devam da ediyorum mecbur. Sizce haklı mı? Özür dilemeli miyim?
Ya tamam da ne alakası var. Ben çocuğa mı bir şey demişim, çocuğa mı yazmışım. 3 gün geçmiş aradan, sadece çalıştığım masayı çekmişim. Çocukla iletişimim yok bilebabam gittikten kısa bir süre sonra ben mezarlıktayken gruptan arkadaslar yasısıyorlardı kimi bana destek oluyor kimi üzüntüsünü dile getirirken lafın orta yerinde 38 40 senelik arkadaşımda( ki babamı dayısından amcasından daha çok sevdiğini söylerdi. bizim evde büyüdük sayılır) gruba koltuk resim attı. mobilyacıdayız koltuk bakıyoruz diye. hiçbirşey bi daha eskisi gibi olmadı. üstelik onun oncesinde eşini kayetmiş ben duyar duymaz gitmiş 3 ü 7 si bilmem nesi hep yanındaydım kucağımda minicik bebekle.
evet kimse kimsenin acısını bilemez , aynı şeyi hissedemez hatta kasıtlı şeyler bile değil çoğu ama insan güceniyor çok zoruna gidiyor.
helva sizin evde kavrulmadıkça tadı hep tatlı gelirmiş insana.
diyeceğim o ki sosyal meydaya resim atmazsanız bir şey kaybetmezmişsiniz. günün sonunda zaten evet herkes kaldığı yerden devam ediyor.
sizin yakın gördüğü için tepkisi. yas süreci düşündüğünüzden çok farklı ve çok çok acılı sancılı bir süreç. siz nasıl onu anlamıyorsanız o da sizi anlamaz şu an onun algıları kapalı . dedim ya kasıtlı bile değil yapılan çoğu şey ama 1. derece yakınını kaybeden birinde mantık aramayınYa tamam da ne alakası var. Ben çocuğa mı bir şey demişim, çocuğa mı yazmışım. 3 gün geçmiş aradan, sadece çalıştığım masayı çekmişim. Çocukla iletişimim yok bile