selamlar arkadaslar. ben cok takintili bir insanim obsesif kompulsif bozukluk mevcut bende. dun basima oyle bir olay geldiki cok sakindim diye kesin geldi basima. bi arkadasimla konusuyodum facebookta o sirada bi abi de bana yazmis ben farketmeden haril haril yaziyodum. yazdigimin bi kismi arkadasim yerine abiye gitmis o kisim da su:
ayrıca su eski yazışmaları siler misin
özel şeyler konuşmuştuk ve
sanal ortam güvenli değil
başkası okuyabilir bunu istemem.
taa fotoğraf yolladığım zamanki mesaj duruyormuş
silersen sevinicem.(arkadasima yazcagim kisim bu)
abiye yanlış
yazdım dedim hemen farkedip. ilk once nolcak insanlik halidir dedim ama yazdigimi okuynca cok yanlis anlasilmaya musait oldugunu farkettim moralim cok bozuk. olayda su her insan gibi arkadasimla sirrimi paylasmistim. yazdiklarimi okuyup konusma bittikten sonra silmesini ostemistim. ama arkadasim taaaa yarim yil once faceten gonderdigim fotografa ait mesaji sakladigini soyledi paranoyak oldugum icin sinirlendim ve sirrimi paylastigim yazilari da silmedigini anladim onun icin sil diye yaziyodum ki abiye gitti napcam ben abi okul arkadasim
ayrıca su eski yazışmaları siler misin
özel şeyler konuşmuştuk ve
sanal ortam güvenli değil
başkası okuyabilir bunu istemem.
taa fotoğraf yolladığım zamanki mesaj duruyormuş
silersen sevinicem.(arkadasima yazcagim kisim bu)
abiye yanlış
yazdım dedim hemen farkedip. ilk once nolcak insanlik halidir dedim ama yazdigimi okuynca cok yanlis anlasilmaya musait oldugunu farkettim moralim cok bozuk. olayda su her insan gibi arkadasimla sirrimi paylasmistim. yazdiklarimi okuyup konusma bittikten sonra silmesini ostemistim. ama arkadasim taaaa yarim yil once faceten gonderdigim fotografa ait mesaji sakladigini soyledi paranoyak oldugum icin sinirlendim ve sirrimi paylastigim yazilari da silmedigini anladim onun icin sil diye yaziyodum ki abiye gitti napcam ben abi okul arkadasim