• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yanlis anlamis midir....

arwinnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
85
5
0
34
Bolu
selamlar arkadaslar. ben cok takintili bir insanim obsesif kompulsif bozukluk mevcut bende. dun basima oyle bir olay geldiki cok sakindim diye kesin geldi basima. bi arkadasimla konusuyodum facebookta o sirada bi abi de bana yazmis ben farketmeden haril haril yaziyodum. yazdigimin bi kismi arkadasim yerine abiye gitmis o kisim da su:
ayrıca su eski yazışmaları siler misin
özel şeyler konuşmuştuk ve
sanal ortam güvenli değil
başkası okuyabilir bunu istemem.
taa fotoğraf yolladığım zamanki mesaj duruyormuş
silersen sevinicem.(arkadasima yazcagim kisim bu)
abiye yanlış
yazdım dedim hemen farkedip. ilk once nolcak insanlik halidir dedim ama yazdigimi okuynca cok yanlis anlasilmaya musait oldugunu farkettim :(moralim cok bozuk. olayda su her insan gibi arkadasimla sirrimi paylasmistim. yazdiklarimi okuyup konusma bittikten sonra silmesini ostemistim. ama arkadasim taaaa yarim yil once faceten gonderdigim fotografa ait mesaji sakladigini soyledi paranoyak oldugum icin sinirlendim ve sirrimi paylastigim yazilari da silmedigini anladim onun icin sil diye yaziyodum ki abiye gitti napcam ben abi okul arkadasim :(

Arkadaşına yazdığın şey de kafaya takılacak birşey değil,yazdığının yanlışlıkla abiye gitmesi de kafaya takılacak birşey değil.Abi kusura bakma arkadaşa yazarken sana yollamışım dersin (ki yanlış gönderdiğini anlamayacak kadar salak değildir herhalde)
Bir de ben obsesifim demek,her yaptığını ona bağlamanı gerektirmiyor.Bence kendini değiştirmek düzeltmek için çaba sarfet.

yazdıklarınızda hiçbirşey yok bence boşuna tedirgin olmayın,
yanlış anlaşılcak bir durum yok..

Arkadaşına yazdığın şey de kafaya takılacak birşey değil,yazdığının yanlışlıkla abiye gitmesi de kafaya takılacak birşey değil.Abi kusura bakma arkadaşa yazarken sana yollamışım dersin (ki yanlış gönderdiğini anlamayacak kadar salak değildir herhalde)
Bir de ben obsesifim demek,her yaptığını ona bağlamanı gerektirmiyor.Bence kendini değiştirmek düzeltmek için çaba sarfet.

Haklısın artık çıldırdığımı düşünüyorum. Okulda evde her yerde... Ocak açık kalmış mı diye elli kez kontrol ederim,buzdolabı açık mı diye,içtiğim suyun şişesinin kapağı açık kaldı mı diye bile elli defa bakarım. Okulda yoklama kağıdına imzayı başkasının yerine mi attım adımı soyadımı numaramı yanlış yazdım mı diye elli kez bakarım,sınav kağıdını vermek zaten işkence elli kez kontrol ben de bıktım bu halimden.

çok teşekkürler yorumun için... yukardaki arkadaş hastalığa baglama demiş ama normal bir insan olmayı kim istemez elimde değil ki.

Biraz insanın kendi elinde.Psikilojinin yarısı ilaç tedavisiyse,yarısı insan iradesi.Kafanı dağıtacak şeylerle uğraş,Hastalığı kabul etmek farklı birşey,hasta olduğuna inanıp tedavi olmayı kabul etmek farklı birşey.

Canım sakin ol ben seni anlıyorum:34: yazdığın şeyde hiç birşey yok takmana gerek yok takman gerek olsaydı emin olur söylerdim rahatla tamam mı :114:kimsenin aklına bir şey gelmemiştir. Sen tabi en ayrıntılısı düşünüyorsun tabi ama kimse OKB'li gibi ayrıntılı düşünemez. :16:

Canım sakin ol ben seni anlıyorum:34: yazdığın şeyde hiç birşey yok takmana gerek yok takman gerek olsaydı emin olur söylerdim rahatla tamam mı :114:kimsenin aklına bir şey gelmemiştir. Sen tabi en ayrıntılısı düşünüyorsun tabi ama kimse OKB'li gibi ayrıntılı düşünemez. :16:

abi dalga geçiyor her yazışmadan sonra bu mesajı sileyim mi diye. böyle deme üzülüyorum dedim en son özür diledi. sakınılan göze çöp battı...çok teşekkürler yorumun için...

Yazdığınız şeyle kafaya takılacak boyutta değil bence, sakin olun derim.

Bende yazdığın yazıda yanlış anlaşılacak birşey görmedim.
Çok ayrıntılı düşünüyorsun ama karşında ki bunu bu şekilde irdelemeyecektir zaten.
Sakin ol :34:

Erken yaşlanırsın bu gidişle, yanlış demişsin bitmiş işte
Abin unutmuştur bile

Yazdığınız şeyle kafaya takılacak boyutta değil bence, sakin olun derim.

Bende yazdığın yazıda yanlış anlaşılacak birşey görmedim.
Çok ayrıntılı düşünüyorsun ama karşında ki bunu bu şekilde irdelemeyecektir zaten.
Sakin ol :34:

Erken yaşlanırsın bu gidişle, yanlış demişsin bitmiş işte
Abin unutmuştur bile

Hepinize çok teşekkürler. Allah razı olsun Allah istediklerinizi versin inşallah.

bu potlar yüzünden komik durumlara düştüğüm oldu benimde :) bence seninki pot bile değil takılmaya gerek yok

'abi kusura bakma face virüs girmiş herkese saçma sapan ilgisiz mesajlar atılmış sana da atılmış temizledim virüsü' yaz olsun bitsin.

Back