hepinize çok teşekkür ederim. arkadaşlar.. artık kenara çekildim.. herşeyi uzaktan izliyorum.. evet haklısınız. o beni anlayamaz... asıl ben eşime bozuluyorum.. sizler annesi terbiye etsin diyorsunuz. daha dün haber aldım.. annesi çoçukla artık görüşmek istemiyormuş. şimdide ne olacak diye bana soruyorlar... şimdi ben ne yapayım..
annesiz babasız büyüyen bir çocuğun neler hissedebileceğini biliyormusunuız o çocuğun neden sorunlu bir çocuk olduğunu birde ondan dinleyip öğrenmek lazım. benimde üvey annem vardı allah versin cezasını onun yüzünden çok kötü bir çocukluk dönemi geçirdim hatırladıkça lanet okuyorum hem babama hem ona .annem 8 yaşında vefat ettiği iiçin kadının eline kaldık hergün dayak temizlik 8 yaşındayım ya!!! neyse o günleri hatırlamak ble beni üzmesine yetiyor. kimseye ait olamama kimsenin istememesi ortadan geçen bir çocukluk çok zor allah o yavruya acısın.. siz iyi bir anne olabilirsiniz ama onun sevilmiyorum duygusunu yok edemezsiniz..
güzel bir fırsat sizi anlamaları için... öz annesi istemese bile ben onu kendi evladım gibi bildim senelerce başımızın üstünde yeri var. ergenlik dönemini sorunsuz atlatması için ne gerekiyorsa yapalım diye yapıcı bir konuşma yapın.
ama kız için üzüldüm.çok kötü bir durum.
eşlinize de açıkça söyleyin.. yaptığım yada söylediğim şeyde hemen beni azarlayıp üvey annesin sen demessen herşeyiyle ilgelenebilirim diye...
a.s işte bu cümle kilit cümler aslında. herşeyi açıklayan, çok kısa bir o kadarda uzun bir cümle.
debiselciğim... dediklerinin hepsini yapıyorum...asıl eşimim bana yardımcı olmaması..kendimi onun yerine koyup anlamaya çalışıyorum.ama eşim ve ailesi bilinçli değiller. elimden geldiği kadar çocuğun pisokolji anlatmaya çalışıyorum..ama hep yalnız kalıyorum...
sevgili er-ca kızla aram hep iyi olmuştur. ama babası kafasını karıştırıyor.çocuk beni kendi annesi gibi görmeye çalışsata eşim bu tavrı ile çocuğun benim söylediklerimi yanlış anlamasını ve saygı duymasını engelliyor. ben o sebeple eşime kızıyor ve uzaklaşıyorum. çoçuk için bir şey yapmak istemiyorum. ama vicdanım dayanmıyor. benimde çocuğum var. o bana allahın emaneti dinliyorum.. yinede yapmaya çalışıyorum. ..başka ne yapabilirimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?