eğer gerçekten 7 yaşından beri ona çok iyi davransaydın başına bunlar gelmezdi boşver haksızsın demiyorum ne de olsa sen doğurmadın ne kadar sevebilirsinki
eğer gerçekten 7 yaşından beri ona çok iyi davransaydın başına bunlar gelmezdi boşver haksızsın demiyorum ne de olsa sen doğurmadın ne kadar sevebilirsinki
sevgili arkadaşlar bu konuyu açalı uzun zaman oldu.sizlerin verdiği öneriler doğrultusnda kendimce iyi şeyler yapmaya devam ettim. ama gerek eşim gerek çoçuk tarafından üzülmeye devam ediliyorum.en son olay bayram arifesinde gerçekleşti... nasıl ederseniz...bu bayram aile toplantısı bende olacaktı... onun için çocuğu biraz erken getireyim ... kardeşiyle oynasın... belki bana yardımcı olur dedim.. ama önceden çocuk sevinsin diye bayramlık kıyafetleri ve sevdiği yiyecekleri aldım.. ona süpriz yapmak istedim... neyse iş çıkışı onu babaannesinde aldım... eve gelirken bir alışveriş merkezine beraber gittik.. alışverişimiz yaparken bir şey beğendi.. anne benim param bunu alabilirmyim.. dedi bende kızım onu cebine koy.. ben ne istiyorsan alayım.. sonra başka birşey alırsın dedim.. sonra eve geldik. ben temizliğe giriştim.. ona dedim ki sende eşyaların tozunu alabilirmisin dedim tamam dedi... o gün eşim evdeydi.. ona dedimki.. bak kızımız buradayken bize kendi elinle bir şey yapabilirmisin. dedim... sonra bunlar muftağa gittiler. bende oğlumu annemden almaya gittim. gelirkende yine onun için alışveriş yaptım.. eve geldiğimde eşim fırında bir şey yaparken elektrikler bozulmuş onu yapmaya çalışıyor. oğlum ablasını görünce sevindi.. beraber oyunamaya başladı.lar.. tabi mutfak karışık .. bunlar ortalık koşmaya başladılar. ben kızım muftağa girmeyin.. kardeşini al içerde oyna hemen kardeşin banyo yapmış fazla koşturma dedim. dememe kalmadan oğlum mutfağa girmiş kızartma tenceresinde yağı yere dökmüş.. tüm yer ve çoçuk yağ içerisinde ...hava karardı eşim elektrik arızasını yapamadı .. birde işe gidecek...anlatamam o kadar kötü durumdayım. bu içeride ağlyor. çocuk bağırıyor. eşim buna sinirlendi bize yardımcı ol diye bu inatlaştı.. yapamacağım diye..sonra babaannesine gitmeye kalktı.. bu arada eve eşim arkadaşı elektriklere bakmaya geldi...eşim onun yanında bana bağırmaya bunu niye getirdin.sende hiç akıl yok.ben artık yeter komşulara rezil olacağız... sus dedim. bunu diyen senmisin...biz değil sen kendini rezil ettin dedi.. o kadar üzüldüm ki.. anlatmam.. neyse eşim bu kavga üzerine kızı aldı gitti.. ama felç geçiyorum sandım.ama asıl üzücü durum sonra meydana geldi... eşim eve geldi... bana dediki benim kızıma herşeyini ben alıyorum diye başına kalkmışın... bu da yetmezmiş gibi benim kızım senin hizmetçin değil.. kendi çocuğuna kendin bak diye beni azarladı..o an beyinden vurulmuşsa döndüm. .. aslında yazacak çok şey var... o gün beri hastayım kendime bir türlü gelemiyorum...sizce iyi niyetim mükafatı bunu..artık kendimi iyi hisetmiyorum. ve evlilik hayatım hakkında iyi dşünüyorum... eşime çok kızgınım..birde kayınvalideme karşı çok mahcubum... çocuğun alıp hemen gönderdiğim için.. bu olanları bilmiyor.. sizce anlatayımmı?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?