Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

birde regalın korkunç sesli reklamı.

adamın gülüşü berbat............

saçma değilde her izlediğimde reklamı çeken yönetmene yazan senariste küfrettiğim 2 reklam var 1 zorunlu deprem sigortası reklamı adam çocuğu marketin önünde unutuyo yolda bişey aklına gelo çocuğu sanıyoz yok aptal herif zorunlu sigortasını yaptırmak gelo aklına önce onuyaptırıyo, reklamın sonundada ayıp olmasın diye marketin önüne gido çocuğu almaya beyinsizler.2experbilgisayar reklamı adam oğluyla koridorda top oyno kadın internette maç izlettiriyo aptallar.babayla yapılan fiziksel aktiviteden daha güzel internet diyo yani kaz kafalılar.kötükedihüso

1) ajda pekkanın oynadığı gülen boya reklamı sonunda bide yapmacık yapmacık gülmüyorlar mı

2) pervol reklamları. çantada taşıyan ayşe teyze vardı bi de bunlar çıktı

3) dondurma yiyerek langırt oynayan kız lmaz:

pandanın sen beni sevmiyosun ... sen beni seviyosunn ...... allahım bi reklam bu kadar itici olabilir............. rezillik abidesi....

ayy perwoll reklamları kadar igrendigim başka bi reklam yok
yoo yeni almadı perwolle yikiyo
sanki 7/24 yanında perwoll gezdiriyo
bu kadar zalakca bi reklam olabilir mi yahu
saç baş yolduruyo resmen insana

canım orada baba ile futbol oynuyor ama bilgisayarda yine beraber oynuyorlar.

adiosslara kıl oluyordum birde bir kolonya reklamı vardı adam pişmişkelle gibi sırıtıyordu bakamıyordum bile reklama... ıyy...

ayyy kesinlikle şu olips reklamı çocuk bi olips alıyo ağzına ve birden suyun içinde yüzüyo ıyyyyy iğrenç ya güye ferahlatırmış çok saçma....

mondi reklemıda iğrençççç.........

harvur harvur saç saç saç deli gibi deligibi saç saç saç saç bir banka reklamı vardı hani kadınla adam elindeki paraları atıyolardı.

Sanki milletle dalga geçer gibi milletde para varmı ki de saçsın :umursamaz:

mondi reklamı hanı kızım sana mondı alayım mı isterim babacım olan korkunc hayatımda ızlerken ışkence çektıgım reklemlardan bırı mıdemı bulandırdı resmen. ama basarılı bazen reklem kotu de olsa adını duyurma adına basarılı kabul edılır hakkında soz ettırır ıste bu onlardan..

ben bütün şampuan reklamlarına sinir oluyorum
her ne hikmetse banyodan saçlarını yıkayıp çıkıyorlar
saçlara bakım yapılmış fönlenmiş neymiş efendim yıkayıp çıkınca
şampuandan dolayı böyleymiş bizde yuttuk :umursamaz:
bizim saçlar niye yıkayıp çıkınca şekile girmiyor fönsüz jölesiz köpüksüz
sinir şeyler :umursamaz:lmaz::dilcikar:delikafadulden

banada elidorun reklamındaki saç uzmanı olarak tepesi baya açılmış bir adam kullanmaları abes.
ayrıca tabiki seda sayanlı pepsi

dün gördüğüm bi reklam kimonsuyu reklamı kızlar var ellerinde ilerliyorlar çok salakça bir reklam benım ençok hoşuma giden reklamlar genelde banka reklamları..

Seda Sayanlı Pepsi!böööğkk!
Bir de yayından kalktı sanırım bir çerez reklamıydı. iki tane kız vardı, bir tane çocuk!Sonra çocuk ikisi arasında karar veremiyor ikisini birleştiriyor. Sonra bu durumu çerezle özdeşleştirmişler!:Çok iğrenç, berbat bir anlayış!lmaz:

pepsi reklamı çok saçma olmuş bütün hediyelerde hep bi kişiyemi çıkar bu günlerde en çok hoşuma giden reklam dilber halanın şekilden şekle girdiği digi türk reklamı

bencede pepsi reklamı iğrenç ve saçma

birde şampuan reklamları nedense hangi şampuan reklamı olursa olsun kızların saçı yıkadıktan sonra hep aynı model çıkıyor

ayşe özgün geldi köyümüzeeeeeeeeee
danino reklamı iğrenç yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…