Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsine sinir oluyorum, ayırım yapamıyorum maalesef.. reklam seyretmediğim için benden kazanamıyorlar en azından sositososito
reklam ücretlerinde en fazla para istenen kısımlar nereler biliyor musunuz?
dizi arasında giren ilk ve son reklamlar için her zaman normalinden cok daha fazla ücret alınır.
çünkü siz reklam başlayıp kanalı değiştirene kadar marka ismini yada markayı hatırlatacak reklam müziğini duyarsınız.ve dizi kaçmasın diye çoğu zaman son reklamı izlemeye razı olursunuz :)
yani reklamın amacına ulaşması için sadece izleyicilerin onu tamamen izlemesine gerek yok.bir kaç sn bile o reklama maruz kalmışsanız onlar için yeterlidir.bilinçaltınız çoktaaaaan uyarılmıstır.
heh işte bunu bildiğimden dizinin ilk dakikaları kaçıyor hep kaydirigubbakcemile3 az gıcık değilmişim bende kaydirigubbakcemile3
şaka bir tarafa aşırı rahatsız oluyorum.. en sinir olduğum da oğlumun bir reklamkolik olması.. o kadar renkli, hareketliler ki ilgilerini çekiyor çocukların sanırımlmaz: