- 17 Mayıs 2015
- 31
- 20
- 38
- 36
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tebriklerr gebelik testinde silik cizgi pozitif dusunuluyo hepp teyzemin de boyleydiii gec dollenme oldugu icin silik hayirli olsun. Ben de adet ha oldum ha olucam diye geziniyodum daha olmadim gecen ay 17sinde olmustum normalde hep birgun once olurdumm bugun de olmayinca yine umitlendim sabah esimle kan testine gidicez eger sabah kadar da olmazsam dua ediiiiiinnİnşallah hamilesindir canım. Rabbim gönlüne göre versin tüm isteyenlere versin. Benimde regl günüm 1 gün geçti bu sabah test yaptım 2.çizgi az belirgin resim attım inşallah bende hamileyimdir
Kizlar bende nisan sat 7 di mayis 6 da doktora gittim kese gorundu iki gun once hcg testi yapildi 5 448 cikti sizce bebek oluscakmi o kesenin icinde ?
Canim tebriklerr gebelik testinde silik cizgi pozitif dusunuluyo hepp teyzemin de boyleydiii gec dollenme oldugu icin silik hayirli olsun. Ben de adet ha oldum ha olucam diye geziniyodum daha olmadim gecen ay 17sinde olmustum normalde hep birgun once olurdumm bugun de olmayinca yine umitlendim sabah esimle kan testine gidicez eger sabah kadar da olmazsam dua ediiiiiinn
Merhaba sonucunuzu merak ettim hamilemisinizMerhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
Canım ben 25 tl ye kan tahlili yaptırıyom canım özeldeDevlet Hastanelerin de randevu lar dolu. ..Acaba özel hastanede test in fiyati ne kadar bilen var mı???
Hala adet olmadım 21 günde bir oluyorum yedi gün geciktim ilk defa :)))Merhaba sonucunuzu merak ettim hamilemisiniz
Kan testi yaptırmadın mı??Hala adet olmadım 21 günde bir oluyorum yedi gün geciktim ilk defa :)))
Kan testi yaptırın ben olsam o 7 gün geçince 7 kere yapmıştım yaniiHala adet olmadım 21 günde bir oluyorum yedi gün geciktim ilk defa :)))
Kanda b-hcg testini sağlık ocakları(aile sağlığı merkezi) ücretsiz yapıyor sabah verip öğleden sonrada sonucu alırsınızArkadaslar yarın kan tahlili için hastaneye gideceğiz. Bu sabah 2. Testi yaptım ve 2. Çizgi artık daha net görünüyor çooooookkkkk mutluyum inşallah kanda da pozitif çıkar