• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Test pozitif mi?

İnşallah hamilesindir canım. Rabbim gönlüne göre versin tüm isteyenlere versin. Benimde regl günüm 1 gün geçti bu sabah test yaptım 2.çizgi az belirgin resim attım inşallah bende hamileyimdir:KK66:

Eklentiler

• 2015-05-17 18.41.26.jpg
    2015-05-17 18.41.26.jpg
    153,9 KB · Görüntüleme: 349
İnşallah hamilesindir canım. Rabbim gönlüne göre versin tüm isteyenlere versin. Benimde regl günüm 1 gün geçti bu sabah test yaptım 2.çizgi az belirgin resim attım inşallah bende hamileyimdir:KK66:
Canim tebriklerr gebelik testinde silik cizgi pozitif dusunuluyo hepp teyzemin de boyleydiii gec dollenme oldugu icin silik hayirli olsun. Ben de adet ha oldum ha olucam diye geziniyodum daha olmadim gecen ay 17sinde olmustum normalde hep birgun once olurdumm bugun de olmayinca yine umitlendimo_O:KK17: sabah esimle kan testine gidicez eger sabah kadar da olmazsam dua ediiiiiinn

Canim tebriklerr gebelik testinde silik cizgi pozitif dusunuluyo hepp teyzemin de boyleydiii gec dollenme oldugu icin silik hayirli olsun. Ben de adet ha oldum ha olucam diye geziniyodum daha olmadim gecen ay 17sinde olmustum normalde hep birgun once olurdumm bugun de olmayinca yine umitlendimo_O:KK17: sabah esimle kan testine gidicez eger sabah kadar da olmazsam dua ediiiiiinn

sonucu bekliyoruz, inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm

Dün gece biz sabahi bekleyemedik ozel bi hastanenin acil kisminda gebelik icin kan testi yaptirmak istiyoruz dedik 2 saate cikti sonuc negatif dedi. 46tl odedik. Ama hala adet olmadim ya ben anlayamadimm. kesinlikle gecikmezdio_O:110:

Dunku gebelik testimde hic cizgi cikmadi bembeyazdi. Bugun sabahki boyle oldu. Simdi yine kan verdimm sonuc bekliyoruuuuz

Arkadaslar yarın kan tahlili için hastaneye gideceğiz. Bu sabah 2. Testi yaptım ve 2. Çizgi artık daha net görünüyor çooooookkkkk mutluyum inşallah kanda da pozitif çıkar

Eklentiler

• 20150519_134016.jpg
    20150519_134016.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 242
Ben haataneden geldim regl oldum cok isteyince vucut tutar kendini derdi annem adetim ilk defa gecikti bu kadar cok uzuldum:( artik bi dahaki aya ins:KK69:

Arkadaslar yarın kan tahlili için hastaneye gideceğiz. Bu sabah 2. Testi yaptım ve 2. Çizgi artık daha net görünüyor çooooookkkkk mutluyum inşallah kanda da pozitif çıkar
Kanda b-hcg testini sağlık ocakları(aile sağlığı merkezi) ücretsiz yapıyor sabah verip öğleden sonrada sonucu alırsınız

Arkadaslar bir konuda Bilginize ihtiyacım var. Arkadaşım adetin e yakın eşiyle birkaç kez birlikte olmuşlar bebek düşünüyorlar.. Adetin e daha 5-6 gün varmış ama 3 gündür pembemsi ve kahverengi akıntı geliyormus damla damla peçete koyuyormus yani az geliyormus bu neye işaret acaba?

Back
X