• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Test pozitif mi?

Arkadaslar bir konuda Bilginize ihtiyacım var. Arkadaşım adetin e yakın eşiyle birkaç kez birlikte olmuşlar bebek düşünüyorlar.. Adetin e daha 5-6 gün varmış ama 3 gündür pembemsi ve kahverengi akıntı geliyormus damla damla peçete koyuyormus yani az geliyormus bu neye işaret acaba?

hanimlar bisi sorcam test yaptim ikinci cizgi cok silik ama isiga kaldirinca gorunuyo sizce aklim bana oyun mu oynuyo gercekten var mi o cizgi kaffayi yicem

Canim benim de öyleydi çok az görünüyor du 1 kaç gün sonra tekrar yaptım biraz daha net göründü sonra tekrar 1 kaç gün sonra tekrarladim ikinci test pozitif kan testinde de 696 çıkmıştı hamile olduğunumu öğrendim :-) bana da burada eğer çok az da olsa silik dahi ikinci çizgi varsa gebelik şansı yüksek demişlerdi doğru çıktı.. Zaten gebelik olmayınca ikinci çizgi hiç çıkmıyor

Canim benim de öyleydi çok az görünüyor du 1 kaç gün sonra tekrar yaptım biraz daha net göründü sonra tekrar 1 kaç gün sonra tekrarladim ikinci test pozitif kan testinde de 696 çıkmıştı hamile olduğunumu öğrendim :-) bana da burada eğer çok az da olsa silik dahi ikinci çizgi varsa gebelik şansı yüksek demişlerdi doğru çıktı.. Zaten gebelik olmayınca ikinci çizgi hiç çıkmıyor

tebrik ederim ederim canm senin adina cok sevindim saglikla kucagina alirsin inslh

Kizlarr sanirim hamisim demi :))

Eklentiler

• 20150602_162838.jpg
    20150602_162838.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 271
İLk 5 dakıka ıcınde cıktıysa o çizgi evet hamilesin :)
Benımde silikti böyle .
Tebrik ederim .
Emın olmak adına yınede kan ver. Netleşsin ki rahatlıkla söyle eşine :))
Evet hatta 2. Dakkada cikti simdidr cektim dahada netlessti sanki cok heyecanliyim tskr ederim 2 dusugum oldu inallh bu kez bi siknti olmaz

Eklentiler

• 20150602_164929.jpg
    20150602_164929.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 262
Selam kizlar sanirim artik bende hamileyim :) dun icime bir his dogup test almistim silik bi cizgi gorunce hemen hastanede kan testi yaptirdim ve sonucum 98.12 cikti bugunde kadin doguma gittim ama hic bisi yapilmadi daha hic birsey gozukmez dedi 11 hazirana randevu verdi iki gunde birde kan testi yaptiracam ayni zamanda polikistik over hastasyim reglm duzensiz en son 16 nisanda regl oldum sizce degerin yukselirmi yarin kan vericem ama cok korkuyorum yukselmez diye benim durumumda olan var mi ?

Selam kizlar sanirim artik bende hamileyim :) dun icime bir his dogup test almistim silik bi cizgi gorunce hemen hastanede kan testi yaptirdim ve sonucum 98.12 cikti bugunde kadin doguma gittim ama hic bisi yapilmadi daha hic birsey gozukmez dedi 11 hazirana randevu verdi iki gunde birde kan testi yaptiracam ayni zamanda polikistik over hastasyim reglm duzensiz en son 16 nisanda regl oldum sizce degerin yukselirmi yarin kan vericem ama cok korkuyorum yukselmez diye benim durumumda olan var mi ?
yukselır canım merak etme ben ılk 34,1le başladım kan tahlılıne ıkı gun sonra 3 katına cıkmıstı

Iyi geceler kizlar bugun kan sonucumu aldim 216 cikti ama acik kahve rengi bi akinti gibi bisey geliyor kotu birsey mi bu ?

Back