- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
Teşekkürler canım bi kaç güne kan testi yaptiricam
Son durumunuz nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım bi kaç güne kan testi yaptiricam
Evet cnm hayirli olsunMerhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
Canım akıntı olması gerekiyormuş sanırım hiç akıntım yok normal mi bu ? Sende ilk zamanlar nasıl oldu?evet tebrikler
her gebelik bir değilki ben cok sık idrara cıkıyodum herkeste farklı etki oluyo ama bu testler sadece hamilelikte ortaya cıkan beta hcg hormonuna göre uyarlanmıstır yani o hormon u algılamasa renk vermez hiç cizgi cıkmasa yanılma payı olabiliyo ama az da olsa cıktıysa varki renk kırmızı oluyo daha yeni gebesin muhtemel ondan silik..Canım akıntı olması gerekiyormuş sanırım hiç akıntım yok normal mi bu ? Sende ilk zamanlar nasıl oldu?
Inşallah canım testi yaptıktan sonra 5 dk bekledim bişey yoktu bi 10 dk sonra tam atıcaktım ki ikinci çizgiyi gördümBencede pozitif Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
edindiğim bilgilere göre var bence tabi yinede en garantili kan testi ama olmasa cıkmazdı..Inşallah canım testi yaptıktan sonra 5 dk bekledim bişey yoktu bi 10 dk sonra tam atıcaktım ki ikinci çizgiyi gördüm
Kan testi için bekliyorum ama birazdan bi test daha yapıcamedindiğim bilgilere göre var bence tabi yinede en garantili kan testi ama olmasa cıkmazdı..
inşallah canımBencede pozitif Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Kan testi için bekliyorum ama birazdan bi test daha yapıcam
Merak ettım . Sonucunuz nedir ?
Ben de merak ettim cidden . Sonucu bekliyoruz :)Merak ettım . Sonucunuz nedir ?
Kızlar hastalıgım 1 bucuk hafta önce bitti ama karnımda kasık agrıları var cok kötü hasta olacakmısım gbi ama yeni bitti sizce sebebi ne olabilir ilisklerimde korumalıydı
Yumurtlama dönemi veya üstüme olabilir cnm
Daha önce hiç olmuyodu böyle adet günüme yakın olurdu hastalanıcam derdim ertesine güne hastalanırdım o yüzden beynimi kurcaladı