• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Test pozitif mi?

Bende gecen ay ilk defa 14 gün gecikmem oldu test silik çift çıktı hatta konu sajibinin testin deki çizgiden daha koyuydu :)) kan tahlilinde çıkmadı 4 gün sonra da regl oldum :))))

evet hamilesin ama tavsiyem biraz bekle öyle git dra çünkü ne kese görünür nede bebek ultrasyonla bişey belli olmazdaha boşuna gitme sağlık oağına git kan ver sadece bence gebelik hormonun 1000in üzerine çıkınca bi kadın doğum druna git ozaman anca görünüyor kese 5000in altında altan bakıyorlar bilgin olsun

evet hamilesin ama tavsiyem biraz bekle öyle git dra çünkü ne kese görünür nede bebek ultrasyonla bişey belli olmazdaha boşuna gitme sağlık oağına git kan ver sadece bence gebelik hormonun 1000in üzerine çıkınca bi kadın doğum druna git ozaman anca görünüyor kese 5000in altında altan bakıyorlar bilgin olsun
Valla tatlım 23 Nisan da adet oldum en son 21 günde bir adet oluyorum şuan 22. Gündeyim henüz regl olmadım akıntı başladı bide göbeğimin altından malum yere doğru bir çizgi belirdi biraz belli oluyor

Valla tatlım 23 Nisan da adet oldum en son 21 günde bir adet oluyorum şuan 22. Gündeyim henüz regl olmadım akıntı başladı bide göbeğimin altından malum yere doğru bir çizgi belirdi biraz belli oluyor
bence biraz daha bekle cnm, birgün gecikme henüz çok erken, azıcıkcık daha sabret :)

image.jpg Kızlar Buda benim bugün Yaptığım test lütfen yorumlarmısınuz adetim 1 gün geçti

Back
X