- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
Bende gecen ay ilk defa 14 gün gecikmem oldu test silik çift çıktı hatta konu sajibinin testin deki çizgiden daha koyuydu :)) kan tahlilinde çıkmadı 4 gün sonra da regl oldum :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gecen ay ilk defa 14 gün gecikmem oldu test silik çift çıktı hatta konu sajibinin testin deki çizgiden daha koyuydu :)) kan tahlilinde çıkmadı 4 gün sonra da regl oldum :))))
Hayırlısı olsun Rabbi min bir bildiği vardır diyelim üzülmeyelim :)
Öyle vallah :) hiccte uzulmuyorum halime çok şükür
Pozitif ama 4 gun sonra tekrarlamanı yada kan testi yapmanı öneririm..Merhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
Merhaba tekrar :))) Predictor ile çift silik gördüm fakat su beş liralık test ile tek çizgi Gordum yalnız daha günüm geçmedi :))Ben de ben de :)
Merhaba tekrar :))) Predictor ile çift silik gördüm fakat su beş liralık test ile tek çizgi Gordum yalnız daha günüm geçmedi :))
Aminnn Rabbim Butun isteyenlere verir inşallahHadi hayırlısı inşallah umarım Hamissinizdir umudumuz kırılmaz inşallah :-* bize de dua edersin artik :)
Valla tatlım 23 Nisan da adet oldum en son 21 günde bir adet oluyorum şuan 22. Gündeyim henüz regl olmadım akıntı başladı bide göbeğimin altından malum yere doğru bir çizgi belirdi biraz belli oluyorevet hamilesin ama tavsiyem biraz bekle öyle git dra çünkü ne kese görünür nede bebek ultrasyonla bişey belli olmazdaha boşuna gitme sağlık oağına git kan ver sadece bence gebelik hormonun 1000in üzerine çıkınca bi kadın doğum druna git ozaman anca görünüyor kese 5000in altında altan bakıyorlar bilgin olsun
bence biraz daha bekle cnm, birgün gecikme henüz çok erken, azıcıkcık daha sabret :)Valla tatlım 23 Nisan da adet oldum en son 21 günde bir adet oluyorum şuan 22. Gündeyim henüz regl olmadım akıntı başladı bide göbeğimin altından malum yere doğru bir çizgi belirdi biraz belli oluyor
hamilesin hayırlı olsun canım :)Eki Görüntüle 1528113 Kızlar Buda benim bugün Yaptığım test lütfen yorumlarmısınuz adetim 1 gün geçti
Inşallah canım kan verdim öğleden sonra çıkacak 3 buçuk Yıldır istenen bişi 3 aşılama yapıldı olmadı tüpbebeğe geçecektik haziranda inşallah, kandada pozitif çıkar inşallahhamilesin hayırlı olsun canım :)
inşallah canım RAbbim nasip etmiştir. ama burda pozitif maşallah:)Inşallah canım kan verdim öğleden sonra çıkacak 3 buçuk Yıldır istenen bişi 3 aşılama yapıldı olmadı tüpbebeğe geçecektik haziranda inşallah, kandada pozitif çıkar inşallah
Hayırlı olsun canım cok sevindim senin adına :))Eki Görüntüle 1528113 Kızlar Buda benim bugün Yaptığım test lütfen yorumlarmısınuz adetim 1 gün geçti
Sendemi hamilesin diyorsun cnm ay şaka gibi şu kan testi bi çıksada öğrensem yaHayırlı olsun canım cok sevindim senin adına :))
Eki Görüntüle 1528113 Kızlar Buda benim bugün Yaptığım test lütfen yorumlarmısınuz adetim 1 gün geçti