- 14 Nisan 2015
- 668
- 828
- 103
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
Ben de hala tık yok ayin 15ini bekliyorum. Bi dahaki ay maydonoz ve sut kürünü denicem bakalim ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar sanirim artik bende hamileyim :) dun icime bir his dogup test almistim silik bi cizgi gorunce hemen hastanede kan testi yaptirdim ve sonucum 98.12 cikti bugunde kadin doguma gittim ama hic bisi yapilmadi daha hic birsey gozukmez dedi 11 hazirana randevu verdi iki gunde birde kan testi yaptiracam ayni zamanda polikistik over hastasyim reglm duzensiz en son 16 nisanda regl oldum sizce degerin yukselirmi yarin kan vericem ama cok korkuyorum yukselmez diye benim durumumda olan var mi ?
Valla canım adet ağrısından daha şiddetli bir Ağrı var ama tek farkı sadece belimin sağında ve sağ kasığımda tek bi tarafta yani
Evet canım pozitif benimde aynı markaydı böyle çıkmıştı hayırlı olsun...Merhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
Hayırlı olsun, test pozitif gözüküyorMerhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
Sonucum nee
Ne demek oluyor bu lütfen yardim