- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
tebrikleeeeer cnm, hayırlı olsunEki Görüntüle 1528113 Kızlar Buda benim bugün Yaptığım test lütfen yorumlarmısınuz adetim 1 gün geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikleeeeer cnm, hayırlı olsunEki Görüntüle 1528113 Kızlar Buda benim bugün Yaptığım test lütfen yorumlarmısınuz adetim 1 gün geçti
namasti test yaptın mı ki sonuç ne sen de mi hamilesin ben anlamadım :)ikinizde hamilesiniz kızlar .D
ikinizde hamilesiniz kızlar .D
Ay pardon canım ya haha yazıcaktım hava yazmisim kafa gittiikinizde hamilesiniz kızlar .D
Valla tatlım hala regl olmadım hic olacak ginamasti test yaptın mı ki sonuç ne sen de mi hamilesin ben anlamadım :)
Hic olacak gibi de durmuyornamasti test yaptın mı ki sonuç ne sen de mi hamilesin ben anlamadım :)
testi tekrarladın mı?Hic olacak gibi de durmuyor
aaa o zamaaaaaaan olabiliiiiiir :))) hadi inşallah hayırlısıyla, çok güzellll maşallah :))))Hic olacak gibi de durmuyor
canım tekrarlamadım ama benim adetim hic gecikmez gayet düzenlidir göğüslerim fln şişti iyice ben zaten ilk defa hamile kalmak için denemelere başladım hap fln vs hic bisey kullanmadım, eşim korunuyordu . Herhangi bir sıkıntım rahatsızlığımda yok, bi iki sene önce Jinekolaga gittiğimde hücrelerimin gayet çalışkan OLDUĞUNU soylemisti.testi tekrarladın mı?
Bence kesinlikle hamilesin canik tekrar bi yap yinede:) bekliyorum haberleriniAdetime 2 gun kala su ovulasyon testlerinden almistim bir sonraki ay icin bugun bi deneyim dedim 2.silik cikti silik olup hamile olanlari duydum heyecanlandimmm
Bence kesinlikle hamilesin canik tekrar bi yap yinede:) bekliyorum haberlerini
Adetime 2 gun kala su ovulasyon testlerinden almistim bir sonraki ay icin bugun bi deneyim dedim 2.silik cikti silik olup hamile olanlari duydum heyecanlandimmm
Canim adete iki gun kala tam ayni netlikte cift cizgi olursa ovulasyonlada gebelik ogrenilebiliyormus.Bu ovulasyon testleriyle gebelik testleri aynı format mı?
Sabah gebelik testi yaptim şak diye tek cizgi cikti karnimda da adet olcakmisim gibi bi bosluk var bu ay da olmadiBence kesinlikle hamilesin canik tekrar bi yap yinede:) bekliyorum haberlerini
Olsun canim uzulme herseyde vardr bi hayr allah sana zamani gelince tattircsktr umarimSabah gebelik testi yaptim şak diye tek cizgi cikti karnimda da adet olcakmisim gibi bi bosluk var bu ay da olmadi