zebertec Gerçi biz de eski biz değiliz Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 40 29 14 Ocak 2021 Konu Sahibi zebertec #21 LOTUS0 .!.: O zaman pozitiftir hayirli olsun Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi nasıl anlaşılıyor ki ??? Ayyyy çok mutlu ettiniz, Allah sizi çok mutlu etsin
LOTUS0 .!.: O zaman pozitiftir hayirli olsun Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi nasıl anlaşılıyor ki ??? Ayyyy çok mutlu ettiniz, Allah sizi çok mutlu etsin
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.310 64.642 14 Ocak 2021 Konu Sahibi zebertec #22 zebertec .!.: Gerçekten mi nasıl anlaşılıyor ki ??? Ayyyy çok mutlu ettiniz, Allah sizi çok mutlu etsin Genişletmek için tıkla... Cizgi yok olsaydi kuruma cizgisi denirdi. Ama yok olmadigina gore pozitif. Mutlaka kan verin bi bakilsin. Insallah saglikli bir gebeliktir.
zebertec .!.: Gerçekten mi nasıl anlaşılıyor ki ??? Ayyyy çok mutlu ettiniz, Allah sizi çok mutlu etsin Genişletmek için tıkla... Cizgi yok olsaydi kuruma cizgisi denirdi. Ama yok olmadigina gore pozitif. Mutlaka kan verin bi bakilsin. Insallah saglikli bir gebeliktir.
zebertec Gerçi biz de eski biz değiliz Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 40 29 14 Ocak 2021 Konu Sahibi zebertec #23 LOTUS0 .!.: Cizgi yok olsaydi kuruma cizgisi denirdi. Ama yok olmadigina gore pozitif. Mutlaka kan verin bi bakilsin. Insallah saglikli bir gebeliktir. Genişletmek için tıkla... İnşallah daha önce ki düşükten sonra buna çok ihtiyacım var. Şimdi yine baktım hâla duruyor
LOTUS0 .!.: Cizgi yok olsaydi kuruma cizgisi denirdi. Ama yok olmadigina gore pozitif. Mutlaka kan verin bi bakilsin. Insallah saglikli bir gebeliktir. Genişletmek için tıkla... İnşallah daha önce ki düşükten sonra buna çok ihtiyacım var. Şimdi yine baktım hâla duruyor
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.310 64.642 14 Ocak 2021 Konu Sahibi zebertec #24 zebertec .!.: İnşallah daha önce ki düşükten sonra buna çok ihtiyacım var. Şimdi yine baktım hâla duruyor Genişletmek için tıkla... Hemen yarin kan vermeye koşun bence
zebertec .!.: İnşallah daha önce ki düşükten sonra buna çok ihtiyacım var. Şimdi yine baktım hâla duruyor Genişletmek için tıkla... Hemen yarin kan vermeye koşun bence
zebertec Gerçi biz de eski biz değiliz Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 40 29 14 Ocak 2021 Konu Sahibi zebertec #25 LOTUS0 .!.: Hemen yarin kan vermeye koşun bence Genişletmek için tıkla... Heyecanla koşa koşa
zebertec Gerçi biz de eski biz değiliz Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 40 29 15 Ocak 2021 Konu Sahibi zebertec #26 Mavi askkk .!.: İkinci çizgi var evet pozitif adetiniz geçti mi Genişletmek için tıkla... Yarın olmam gerekiyor
Mavi askkk .!.: İkinci çizgi var evet pozitif adetiniz geçti mi Genişletmek için tıkla... Yarın olmam gerekiyor
zebertec Gerçi biz de eski biz değiliz Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 40 29 15 Ocak 2021 Konu Sahibi zebertec #27 gofretlisut .!.: Merhaba canim gorunuyor cizgi. Tup bebek mi asilamami dogal mi reglin gecikti mi Genişletmek için tıkla... Yarın regl olmam gerekiyor ama hislerimle test yapmak istedim. Doğal yolla yada şöyle söyleyeyim geçen ay soğan suyu içmiştim regl bitikten sonra daha önce de onunla gebe kaldığımı düşünüyorum ama maalesef düşük yaptım
gofretlisut .!.: Merhaba canim gorunuyor cizgi. Tup bebek mi asilamami dogal mi reglin gecikti mi Genişletmek için tıkla... Yarın regl olmam gerekiyor ama hislerimle test yapmak istedim. Doğal yolla yada şöyle söyleyeyim geçen ay soğan suyu içmiştim regl bitikten sonra daha önce de onunla gebe kaldığımı düşünüyorum ama maalesef düşük yaptım