Silik çizgi hamile miyim

2 gün erken gebelik böhle cıktı

Eklentiler

• IMG_8761.webp
    IMG_8761.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 117
Kaç günlük gecikmeniz var
Adet oldunuz mu acaba bende aynı durumdayım döngümün 42. Günü bugün hala ne gelen açlar ne giden idrar testleri negatif en son 1 hafta önce kan vermiştim 1.20 çıkmıştı bir daha da cesaret edemeyip kan veremedim

Merhaba kızlar adetime 4 gün var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik mi yoksa ikinci bir yumurtlama olabilir Mİ pcosluyum o yüzden de olabilir Mi yorumlar mısınızEki Görüntüle 3569542
IMG_5219.webp

Merhaba prodoctor erken gebelik testi üç kez üst üste yaptım reglime de bir haftadan fazla var aslında ama testler elime ulasinca dayanamadim bı yapayım dedim 😊ikinci dk da bu şekilde çıktı üçü de aynı daha önceki yaptıklarım kaset testler bembeyaz oluyordu ikinci cizgi olacak yer kısmı yani testin kendi çizgisi olduğunu dusunmuyorum ilk kez böyle gördüm buna bile umutlandim ama bunu yaşayıp pozitife dönen var mıdır acaba?? Cok da merak ediyorum tabi çok ince olduğu için kimseye de söyleyemedim hayal kırıklığı olmasın diye bu testte kuruma çizgisi olayı da yasanmiyomus baya bı yorum okumuştum almadan evvel ilk kez buraya yazdim bu sebeple 😇

Eklentiler

• IMG_20250409_185853.webp
    IMG_20250409_185853.webp
    11 KB · Görüntüleme: 22
Back
X