Kız İsteme sizce tekrar gelirler mi ?

sızde o acık kapıyı kapatın
nasilki
aracı karşı tarafın teyzesinin kızı. ve o an fotoğraf atalım dediler ben kabul etmedim

cok zoruna gidiyor insanın yine siz oğlanı görmusunuz ben baştan reddedilmek o insani daha çok üzüyor birde boyle umutvermeleri

Takılma bence artık. Aracı ayıp etmiş benim fikrim bu. Bir işe girilmiş sonu getirilmeliydi olumlu ya da olumsız. Fazla gamsız takılıyorlar hoş değil. Başka kısmetin çıkar daha iyisi cıkar karsına. Hayırlısını iste

aracı birde bisey yokmuş gibi benim doğum gününü kutladı ben onun kandilini kutladım sanirim sorun bendede var keske tavrımı belli etseydim hep zaten bu yönden kaybediyorum

aracı birde bisey yokmuş gibi benim doğum gününü kutladı ben onun kandilini kutladım sanirim sorun bendede var keske tavrımı belli etseydim hep zaten bu yönden kaybediyorum
Tavrını da belli edeceksin, durumu da açıkca soracaksın. Bu en doğal hakkın. O da olanı anlatacak. Böyle ortada bırakıyorsa ve hala aramaya devam ediyorsa ondaki de yüzsüzlük. İlk fırsatta birşeyler söylemeliydi sana

Burda kimse kimseye isine geldigi icin yorum yapmiyor; cunku sizden bir menfaatim yok. Sadece yardimci olmaya calisiyoruz
hayir rahatsız olduğunuzu dile getirdiginiz için yazdim bu beni üzen konu bana gore önemli size gore onemsizse siz görmezden gelebilirsiniz

Bir de şöyle bir şey var. Aracılar ve çocuğun ailesi beğendi sizi, hadi çocuk gelemedi. Internet cağındayız, herkeste telefon var. Kimse demediyse bile çocuk da mı demedi telefonlarimizi alıp verelim bir konuşalım, izin durumu sıkıntılı tamam da en azından bir görüntülü görüşelim. Benim izin olana kadar anlaşırsak haber verip gidelim falan?
Bunlar zor şeyler mi? Siz unutun bence bu konuyu, saçmalamışlar çünkü.

tek bu konu hakkında dediği geldikten iki gün sonra seni beğendiler teyzem cok beğendi. oğlanın izin durumu sıkıntı artik ne zaman gelirse buydu cümleleri sonra bir daha konu hic acilmadi

fotoğraf atalım dediler ben sessiz kaldim belki ondan mi bilmiyorum birde sosyal medyam yok benim

tek bu konu hakkında dediği geldikten iki gün sonra seni beğendiler teyzem cok beğendi. oğlanın izin durumu sıkıntı artik ne zaman gelirse buydu cümleleri sonra bir daha konu hic acilmadi
Sal gitsin ucunu bence. İsteseler bin türlü görüşme yolu vardı. Aracı seni geçiştirmiş resmen

Aynen öyle. Çıkar aklından bu olayı gitsin. Gereksiz bir tantana olmuş
cok teşekkürler evet birde beklentiye girdim o kadar ah ah ben hatta annem bile olumlu bakmıştı iste insan insana verdiği değer boyle beni üzen gelip gelmemeleri degil aracının tavri

Siz tanımadığınız kişinin neyini beğenip evlenmeyi düşündünüz

Siz tanımadığınız kişinin neyini beğenip evlenmeyi düşündünüz
ben zaten evleneceğim demiyorum sadece sonucun boyoe olması üzdü aracının beğendiler diyip ses çıkmaması ballandırarak anlatması e haliyle sonuçsuz kalınca baştan reddedilmek o insani üzen birde aracının tavri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…