Ayyas psikopat bir adam basima bela oldu

Yorumlarda hafiften kiskanclik mi seziyorum.hatun cok guzeldir adamin dibi dusmustur vermistir.afrodit saniyor bunlar kendini vs yazilmis.gormuyiruz ki belki hatun guzel cidden.
Sorun bu da degil ki..
Guzel kadina araba verecek adamlar var mi var
Ama arabayi almak ustune yapmak ölümle tehditnedildiği halde bu kadar cesur olmak yanlis be kizim.ver arabayi.alti bin cok para drgil.namusundan adinin lekelenmes8ndrn ya da canindan kiymetli degil.
Ses cikmadi diyorsun ya asıl sesi cikmayandan kork.
Adam güzel diyip sırf bakmak için vermedi o arabayı di mi sonuçta adafsfaca
Konu sahibi de çocuk değil biliyor niye verdiğini.
Niye kıskanalım ayol para kazanmak istersek hepimizin iyi kötü bi gideri vardır adafsfag

Telefonda emanet demissiniz ne fayda... Enayi mi saniyorsunuz buradakileri... Valla su zamana kadar beraber calistigim hicbir insan bana araba hediye etmedi... Siz de masum degilsiniz bence...

Bu adam muhtemelen bu kızın boşluk anında bu kıza destek oldu. Tabi amacı farklıydı. Kız da bu fırsatı değerlendirmek istedi. Ama sonra adam kızla daha yakınlaşmak istedi ve kız istemeyince olay patladı.parasıyla kızı satın almaya çalışmış iyi insan ayaklarına ahmak.

Bu adam muhtemelen bu kızın boşluk anında bu kıza destek oldu. Tabi amacı farklıydı. Kız da bu fırsatı değerlendirmek istedi. Ama sonra adam kızla daha yakınlaşmak istedi ve kız istemeyince olay patladı.parasıyla kızı satın almaya çalışmış iyi insan ayaklarına ahmak.
istanbula sehir disina cikmam gerekti beyfendi gelmek istedi benimle ve geldi ben islerimi hallettim beni bekledi .kaldigi otelde.velhasil aksam zil zurna icti herhangi bir yakinlasma cabasi olmadi ve gerçekten bir sey hissetmiyorum.ama ayyas vari hali egolu tavirlari beni sinirlendirdi ve kavga ettik istanbul dönüşü kavga devam etti.ve içinden bir canavar çıktı

kız istemiyorsa neden bu adamla şehir dışına çıkıyor ne alaka yani...Otelde beklemiş filan belki aynı oteldeydiler...Bu beni ilgilendirmez tabi ama sevgilim değilse elin adamıyla neden şehir dışına gideyim otelde beni beklesin....

istanbula sehir disina cikmam gerekti beyfendi gelmek istedi benimle ve geldi ben islerimi hallettim beni bekledi .kaldigi otelde.velhasil aksam zil zurna icti herhangi bir yakinlasma cabasi olmadi ve gerçekten bir sey hissetmiyorum.ama ayyas vari hali egolu tavirlari beni sinirlendirdi ve kavga ettik istanbul dönüşü kavga devam etti.ve içinden bir canavar çıktı

kız istemiyorsa neden bu adamla şehir dışına çıkıyor ne alaka yani...Otelde beklemiş filan belki aynı oteldeydiler...Bu beni ilgilendirmez tabi ama sevgilim değilse elin adamıyla neden şehir dışına gideyim otelde beni beklesin....
İşte demek istediğim arkadaş ayağına yatmış. Kızda bu fırsatı değerlendirmiş. Sonrada başına bela olmuş. Zaten yaptığından ders almıştır kız. Umarım kurtulur. Ama adamda yeni avlarının peşine düşer. Allah uzak tutsun bu tip insanlardan.

Çok doğru sezmişsiniz, tebrik ediyorum. Misal ben hep böyle gayri meşru ilişkiler yaşayıp, 1 ayın akabinde evli olması %99 muhtemel olan adamların emanet arabalarını cukkalayıp üzerime geçirme hayalleri kurmuş, böyle bir hayatın özlemini çekmişimdir. Bu yüzden de konu sahibini aşşşırrııııı kıskanıyorum. Eee haliyle aynı yolun yolcusu olmak için evden falan kaçmayı düşünüyorum.. Hülasa yaa beni tutun ya da günah benden gidecek..

Yahu yanlışa yanlış demek ne zamandır kıskançlık oldu?
Arkadaş ironi yapmış.

Çok büyük bir hata yaşanmış ve buna siz sebep olmuşsunuz. Umarım bundan sonraki yaşayacaklarınız için sağlam bir ders almışsınızdır.

Kesinlikle bu şaşmaz. Adam bu kızı etkilemeye çalıştı ama istediği gibi etkileyemedi.
Hanfendi konu sahibide hatalı .Bu beyfendi de belki etkileme maksatlı bu aracı gönderdi sonra olaylar değişti .Kadın yakınlaşmak istemeyince delirdi.Var böyle saplantılı adamlar.
Vazgeçmeyen zarar vermek için çaba harcayan .
Allah Korusun günümüzde sürekli kadın cinayetleri oluyor .Arkadaşımızın başına da gelebilir.
Konu sahibi saplantılı bu tür insanlarla iletişimi kesmek en sağlıklısı .sizi arar sa iletişimi kısa tutun ve aracı geri verin

Bu konu gerçek değil ya. Yani böyle olaylar yaşanıyor ama gelip konusunu açmazlar heralde. Anonimde olsak utanır insan :KK70:

konu sahibesinin bunu bilmediğini düşünmüyorsunuz herhalde.. ailene ulaşırım diye tehdit etmiş adamı. kazık kadar adamı babasına şikayet edecek hali yoktu ya. karına anlatırım demek istemiş ama adam onu da yememiş ulaş öldürürüm seni demiş..
Burdan da anlıyoruz ki ben salağım arkadaşlar. Benim hiç aklıma gelmezdi bunlar.😱

Bu esnada ben de yeni ehliyet aldığım için babama "kral artık memlekete geldiğimde arabayı verirsin, atarız bir iki tur" dedim. Canım babam da dışından "sen bi gel bakarız" dedi ama içinden de muhtemelen "babayı alırsın" dedi ❤ Hayat işte....
siz isi bilmemissiniz bu arabanin hasari cok yenisiyle degiseyim deseydiniz hemen verirdi 😁

Adam güzel diyip sırf bakmak için vermedi o arabayı di mi sonuçta adafsfaca
Konu sahibi de çocuk değil biliyor niye verdiğini.
Niye kıskanalım ayol para kazanmak istersek hepimizin iyi kötü bi gideri vardır adafsfag
😂yaa müthiş 😂😂😂😂😂😂😂😂 hepimiz az cok para ediyoruz yani 😂😂😂😂

Yorumlarda hafiften kiskanclik mi seziyorum.hatun cok guzeldir adamin dibi dusmustur vermistir.afrodit saniyor bunlar kendini vs yazilmis.gormuyiruz ki belki hatun guzel cidden.
Sorun bu da degil ki..
Guzel kadina araba verecek adamlar var mi var
Ama arabayi almak ustune yapmak ölümle tehditnedildiği halde bu kadar cesur olmak yanlis be kizim.ver arabayi.alti bin cok para drgil.namusundan adinin lekelenmes8ndrn ya da canindan kiymetli degil.
Ses cikmadi diyorsun ya asıl sesi cikmayandan kork.
Evet yorumlarda herkes kıskandı hepimiz çatladık orta yerimizden tanimadigimiz ayyas adamlar bize araba almadi diye cok üzüldük bizi anladiginiz için teşekkürler.

Back