Kız İsteme sizce tekrar gelirler mi ?

ben zaten evleneceğim demiyorum sadece sonucun boyoe olması üzdü aracının beğendiler diyip ses çıkmaması ballandırarak anlatması e haliyle sonuçsuz kalınca baştan reddedilmek o insani üzen birde aracının tavri
Siz de bundan sonra aracı ile iş yapmazsınız 🤷

Uzulmekte haklısınız, neticede genc kızsınız ve görücü gelmısler elbette olumlu veya olumsuz "net" birşey demelılerdı. Böyle sürüncemede kalmaz bu işler. Aılesi begendıyse de sanırım damat adayından olur alamamışlar. Sonucta ogulları yokken kendı kendılerıne gelın guvey olmamıslardır emın olun. Ha bu arada nerede görev yapıyor bılemıyoruz ama meslegı gereği ıstese de bır sekılde "gelemez". Asker eşi olarak bunu cok net dıyebılırım. Bir de her şer de bir hayır vardır, hayırlısını dıleyın ve önünüze bakın. Aracı İle aranıza mesafe koyun derim... Hakkınızda hayırlısı olsun, haklısınız evet ama dunyanın sonu değil, sabredin...

muhtemelen adama sormadan bu işe kalkıştılar. ona anlatıncada hayatında birinin olduğunu öğrendiler. doğal olarak adım atamıyorlar. tutup kusura bakmayın adamın sevgilisi varmış diyemeyeceklerine göre bilmezden geliyorlar.

Uzulmekte haklısınız, neticede genc kızsınız ve görücü gelmısler elbette olumlu veya olumsuz "net" birşey demelılerdı. Böyle sürüncemede kalmaz bu işler. Aılesi begendıyse de sanırım damat adayından olur alamamışlar. Sonucta ogulları yokken kendı kendılerıne gelın guvey olmamıslardır emın olun. Ha bu arada nerede görev yapıyor bılemıyoruz ama meslegı gereği ıstese de bır sekılde "gelemez". Asker eşi olarak bunu cok net dıyebılırım. Bir de her şer de bir hayır vardır, hayırlısını dıleyın ve önünüze bakın. Aracı İle aranıza mesafe koyun derim... Hakkınızda hayırlısı olsun, haklısınız evet ama dunyanın sonu değil, sabredin...
cok teşekkür ederim öncelikle yazınız için. istanbulda uzman cavusmus trafikte çalışıyormuş. Aslında oğlanın haberi vardi ilk gelecekleri zaman ben bazı nedenlerden ilk başta şuan olmaz dedim onda oğlan burdaydi aracıda o zaman daha sonra olsun dedi. sonra aradi kabul ettim. bu sefer oğlan göreve gitmişti. benim fotoğrafımı istemediler. sosyal medya hesabmda yok. Beni üzen aracının cok begendiler diyip ama oğlanın izin durumu zor ne zaman gelebilirse o zaman geleceğiz demesi

muhtemelen adama sormadan bu işe kalkıştılar. ona anlatıncada hayatında birinin olduğunu öğrendiler. doğal olarak adım atamıyorlar. tutup kusura bakmayın adamın sevgilisi varmış diyemeyeceklerine göre bilmezden geliyorlar.
yok bize geleceklerinden oğlanın haberi vardi. çünkü oğlan burdayken gelmek istediler. onda benim isim vardi ben kabul ettigimdede oğlan göreve gitmisti

Beğenmemiş olabilirler ama uygun bi dille söylemeleri gerekirdi.Konu havada kalmış doğal olarak sizde beklentiye girmişsiniz. Ama üzmeyin kendinizi her şey de vardır bi hayır. Daha iyileri çıksın karşınıza ınsallah..

Beğenmemiş olabilirler ama uygun bi dille söylemeleri gerekirdi.Konu havada kalmış doğal olarak sizde beklentiye girmişsiniz. Ama üzmeyin kendinizi her şey de vardır bi hayır. Daha iyileri çıksın karşınıza ınsallah..
aynen iste üzüldüğüm nokta aynen de bu nokta. Birde aracının arayıp boyumu sorması sen yabancı değilsin arkadaşımsın demesi sonrada boyle olması saf gibi hissediyorum kendim8

aynen iste üzüldüğüm nokta aynen de bu nokta. Birde aracının arayıp boyumu sorması sen yabancı değilsin arkadaşımsın demesi sonrada boyle olması saf gibi hissediyorum kendim8
Bu aracı kişiye tavrınızı koyun anlasın yaptığı çok ayıp çünkü. Arayıp soğuk davranışınızın nedenini sorarsa söyleyin her şeyi içiniz rahatlar.Sonrasında da noktalayın.

Bu aracı kişiye tavrınızı koyun anlasın yaptığı çok ayıp çünkü. Arayıp soğuk davranışınızın nedenini sorarsa söyleyin her şeyi içiniz rahatlar.Sonrasında da noktalayın.
yok aramaz oyle yakın değiliz zaten benden büyük.ben kandil mesajı atmıştım falan en iyisi bir daha hic bir şekilde ıletisim kurmamak

Bana eylulde araci vasitasiyla gorucu geldi. Oglan uzman cavusmus istanbulda görev yapıyormuş. o yüzden aracı ve ailesi geldi bir gün sonra aracı aradi cok beğendiler dedi ama oğlanın izin durumu zor ne zaman gelirse o zaman geliriz artık dedi. hala ses cikmadi biz bu iki ay süreçte aracıyla kandillestik hic o konuyu açmadı. Halada gelen giden olmadi. Benim üzüldüğüm beğendik diyip sonra ses çıkmaması yoksa istekli olduğum için değil. Sizce gelirler mi ? oğlan izin alamadığı için mi ses çıkmamıştır?
Bana da öyle çok olmuştur, insanlar artık karşı taraftaki genç kizin duygusunu düşünmüyor malesef, bu arada yaşınız kaç

X