Kız İsteme sizce tekrar gelirler mi ?

bacım sen nıye uzuluyorsun yoluna bak bosver sen nıye uzuluyorsun onlar uzulsunler senı kaybettıklerı ıcın
benim üzülmem aracı olması ve sanki çocuk oyuncağı gibi boyle umut verip sonra neyin kusur görüldüğü bilinmemesi ona çok bozuldum. üstelik aracı benim boyumu bile sordu sen benim arkadaşımsın diyip

Tabi o ihtimal de var ama. Yine de erkek tarafından net bilgi alıp nezaketen kız tarafına dile getirseymiş keşke. Her yiğidin harcı değil aracı olmak:KK48: burdan da onu anlamış oluyoruz
erkek tarafı cok beğendik demis bizim aileye gore demis ama ses çıkmadı o ayrı cocuk oyuncağı gibi olması sinir etti

benim üzülmem aracı olması ve sanki çocuk oyuncağı gibi boyle umut verip sonra neyin kusur görüldüğü bilinmemesi ona çok bozuldum. üstelik aracı benim boyumu bile sordu sen benim arkadaşımsın diyip
Yahu neyine umut vermisler 🤦🏼‍♀️ Gelip gormusler begenmemisler, araci da siz uzulmeyin diye begendiler diyip gecistirmis. Kendinize gelmeniz icin bunlari mi duymaniz gerekiyor?

O zaman 2 ay once gelip sizinle tanisirdi. Hadi o zaman tanisamadi telefonunuzu isterdi telefonla gorusurdunuz vs vs. Kandirmayin daha fazla kendinizi
2 ay önce o geldiğinde ben istemedim ondan sonra o göreve gitmek zorunda kalınca sadece ailesi geldi. fotoğrafını atalım dediler ben o an utandım sessiz kaldim

erkek tarafı cok beğendik demis bizim aileye gore demis ama ses çıkmadı o ayrı cocuk oyuncağı gibi olması sinir etti
Bir sonuç istemeniz normal zaten. Ama belli ki ses çıkmıyorsa olumlu değil. Takılmayım hiç sıkmayın canınızı. Eylülden beri cok uzun sürw olmuş çünkü

Yahu neyine umut vermisler 🤦🏼‍♀️ Gelip gormusler begenmemisler, araci da siz uzulmeyin diye begendiler diyip gecistirmis. Kendinize gelmeniz icin bunlari mi duymaniz gerekiyor?
aracıyı biz aramadık bu bir. ikincisi aracı oyle beğendiler demedi ballandirarak dedi. umut vermeden kastım tanımıyorum bile benim istediğim ne kusurlu bulundu bunu bilmek

Bir sonuç istemeniz normal zaten. Ama belli ki ses çıkmıyorsa olumlu değil. Takılmayım hiç sıkmayın canınızı. Eylülden beri cok uzun sürw olmuş çünkü
evet baya uzun zaman zaten bu zamana kadar düşünmemin sebebi aracı oğlanın izin durumları zor artık ne zaman gelirse diyip açık bırakması

2 ay önce o geldiğinde ben istemedim ondan sonra o göreve gitmek zorunda kalınca sadece ailesi geldi. fotoğrafını atalım dediler ben o an utandım sessiz kaldim

aracıyı biz aramadık bu bir. ikincisi aracı oyle beğendiler demedi ballandirarak dedi. umut vermeden kastım tanımıyorum bile benim istediğim ne kusurlu bulundu bunu bilmek
E tamam araci ailelerin uygun oldugunu dusundugunden sizden bahsetmistir, insanlar da gelip tanismistir ama belki de cocuk istememistir. Neden gurur meselesi yapiyorsunuz bu kadar? Onunuze bakin artik diyoruz hepimiz

evet baya uzun zaman zaten bu zamana kadar düşünmemin sebebi aracı oğlanın izin durumları zor artık ne zaman gelirse diyip açık bırakması
Gamsızlık oluyor karşı tarafınki artık. Bi tel nosu alıp bile görüşülürdü. Tel de olumlu olursa da yüzyüze görüşürdünüz. Ama olmayacak ki ses çıkmamış hiç. Bir de neyi kusurlu buldular merak ediyorum demişsiniz. Kusur bulmak ayıptır günahtır. Bir düşünün siz görüp beğenecek miydiniz? O yüzden hiç merak dahi etmeyin niye hayır demişler olumsız olmuş. Onların beğenmediği özelliğiniz başkasının size aşık olma sebebi olabilir. Takıp kafanıza kurmayın bişeyler. Erkek tarafı bu kdar rahat davranıyorsa bunca ay gelmeyip aylar sonra gelirse de siz bu dırumu bi düşünün. Fazla rahatlkk da iyi değildir sonuçta

E tamam araci ailelerin uygun oldugunu dusundugunden sizden bahsetmistir, insanlar da gelip tanismistir ama belki de cocuk istememistir. Neden gurur meselesi yapiyorsunuz bu kadar? Onunuze bakin artik diyoruz hepimiz
hayir aracı degil erkek tarafı bize gore demis. Oğlana burdayken sordular sanirim çünkü ilk beni aradığında ben kabul etmedim bazı sebeplerden sonra ikinci defa aradi oyle kabul ettim oğlanın haberi zaten vardi ama oğlan göreve gitti

Gamsızlık oluyor karşı tarafınki artık. Bi tel nosu alıp bile görüşülürdü. Tel de olumlu olursa da yüzyüze görüşürdünüz. Ama olmayacak ki ses çıkmamış hiç. Bir de neyi kusurlu buldular merak ediyorum demişsiniz. Kusur bulmak ayıptır günahtır. Bir düşünün siz görüp beğenecek miydiniz? O yüzden hiç merak dahi etmeyin niye hayır demişler olumsız olmuş. Onların beğenmediği özelliğiniz başkasının size aşık olma sebebi olabilir. Takıp kafanıza kurmayın bişeyler. Erkek tarafı bu kdar rahat davranıyorsa bunca ay gelmeyip aylar sonra gelirse de siz bu dırumu bi düşünün. Fazla rahatlkk da iyi değildir sönüp kad

hayir aracı degil erkek tarafı bize gore demis. Oğlana burdayken sordular sanirim çünkü ilk beni aradığında ben kabul etmedim bazı sebeplerden sonra ikinci defa aradi oyle kabul ettim oğlanın haberi zaten vardi ama oğlan göreve gitti
Tamam o zaman soyle olmustur, aile aracinin anlatmasina guvenip sizi uyumlu bulup gormeye geldi ama sizi hic uygun bulmadi. Bunu araciya kizarak soyledi, araci o kadar mahcup oldu ki size fazla fazla ballandirarak yalan soyledi ve dogal olarak aileden olumlu ya da olumsuz hic cvp cikmadi?

Gamsızlık oluyor karşı tarafınki artık. Bi tel nosu alıp bile görüşülürdü. Tel de olumlu olursa da yüzyüze görüşürdünüz. Ama olmayacak ki ses çıkmamış hiç. Bir de neyi kusurlu buldular merak ediyorum demişsiniz. Kusur bulmak ayıptır günahtır. Bir düşünün siz görüp beğenecek miydiniz? O yüzden hiç merak dahi etmeyin niye hayır demişler olumsız olmuş. Onların beğenmediği özelliğiniz başkasının size aşık olma sebebi olabilir. Takıp kafanıza kurmayın bişeyler. Erkek tarafı bu kdar rahat davranıyorsa bunca ay gelmeyip aylar sonra gelirse de siz bu dırumu bi düşünün. Fazla rahatlkk da iyi değildir sonuçta
o kadar haklısınız ki...karşı taraf fotoğraf atalım telefonuna dediler ben utandim o yuzden sessiz kaldim. sanki açık kapı bırakır gibi yaptı ona çok bozuldum. bu kadar bekleme sebebim oğlanın izin durumu zor artık ne zaman gelirse o zaman geleceğiz demesindendi ve aracının uzak arkadaşım olmasi

boşver sen önüne bak benimde bu tarz bi olay geldi başıma bende ümit ediyordum tekrar gelecekler diye ama olmadı aradan 2 yıl geçti ses seda yok ben oğlanı çok beğenmiştim ama oğlan ailesine çok düşkün olduğu için hiç bana karşı istekli değildi. bende salak gibi üzülüyodum tekrar beni istiyecekler diye ama olmadı boşver gitsin emin olki oğlan isteseydi şimdiye telefonla görüşüldü sonuçta teknoloji gelişti uzaktan arama yapar oyle konusurdunz ALLAH KISMETİNİ ARTTIRSINN

X