Kız İsteme sizce tekrar gelirler mi ?

bilmiyorum53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
639
86
Bana eylulde araci vasitasiyla gorucu geldi. Oglan uzman cavusmus istanbulda görev yapıyormuş. o yüzden aracı ve ailesi geldi bir gün sonra aracı aradi cok beğendiler dedi ama oğlanın izin durumu zor ne zaman gelirse o zaman geliriz artık dedi. hala ses cikmadi biz bu iki ay süreçte aracıyla kandillestik hic o konuyu açmadı. Halada gelen giden olmadi. Benim üzüldüğüm beğendik diyip sonra ses çıkmaması yoksa istekli olduğum için değil. Sizce gelirler mi ? oğlan izin alamadığı için mi ses çıkmamıştır?

beklentı içinde degılıö demişsınız sonra uzulurum dıyorsunuz. cok takmayın isterlerse gelırler istemezlerse gelmezler bosverin
hayir beklentim olmayan konu belki oglani ben begenmeyecgim yada o beni.. beni üzen cok beğendiler tam ailemize gore diyipte sonra ses çıkmaması üstelik bu kişi arkadaşım sayılır ortak arkadaşlarımıza bahsetmismidir düşüncesi vs

bahsetsin bosver nıye takıyorsun bukadar. asker esı olmak cok zor ve sabır ister

bahsetsin bosver nıye takıyorsun bukadar. asker esı olmak cok zor ve sabır ister
mesele dedigim gibi evlenmek degil. sorun kadın sanki dalga geçer gibi cok beğendiler diyip geri susması ortak arkadaşlarımızdan biriyle kusum ondan dolayı.

Yüz yüze görüşmeden telefonda da görüşmeye başlayabilirdiniz ya da çok merak ediyorsanız aracıya sorabilirsiniz bunda bi sıkıntı yok ki. Aracı biraz vurdumduymaz sanırım ki kesip atmış konuyu kendince. Ama böyle bir işe giren insan karşı tarafı yani seni düşünüp bişeyler söylemeliydi. Bilgi vermeliydi yani olmayacaksa olmayacak demeliydi. Hoş bir tutum olmamış aracınınki

Aracı da belki erkek tarafından net bir tavır görmeyince mahcup oldu?

İsteseydi eylulden beri gelirlerdi diye dusunuyorum, bosuna beklemeyi
aynı ilde olsak bende o şekilde derdim ama aynı ilde değiliz hatta baya uzak ve askeriyede çalışıyor. aracı izin durumları zor artık ne zaman gelirse dedi bir daha ses çıkmadı birde 2 ay önce burdaymis oğlan

O zaman 2 ay once gelip sizinle tanisirdi. Hadi o zaman tanisamadi telefonunuzu isterdi telefonla gorusurdunuz vs vs. Kandirmayin daha fazla kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…