- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
neden peki o aracı cok beğendiler dedi. Birde aracı yakında olmasak arkadaşım sayılır. o kadar çok bozuldum kiHayır gelmez bence ... beklenti içerisine girmeyin
hayir beklentim olmayan konu belki oglani ben begenmeyecgim yada o beni.. beni üzen cok beğendiler tam ailemize gore diyipte sonra ses çıkmaması üstelik bu kişi arkadaşım sayılır ortak arkadaşlarımıza bahsetmismidir düşüncesi vsbeklentı içinde degılıö demişsınız sonra uzulurum dıyorsunuz. cok takmayın isterlerse gelırler istemezlerse gelmezler bosverin
bahsetsin bosver nıye takıyorsun bukadar. asker esı olmak cok zor ve sabır isterhayir beklentim olmayan konu belki oglani ben begenmeyecgim yada o beni.. beni üzen cok beğendiler tam ailemize gore diyipte sonra ses çıkmaması üstelik bu kişi arkadaşım sayılır ortak arkadaşlarımıza bahsetmismidir düşüncesi vs
mesele dedigim gibi evlenmek degil. sorun kadın sanki dalga geçer gibi cok beğendiler diyip geri susması ortak arkadaşlarımızdan biriyle kusum ondan dolayı.bahsetsin bosver nıye takıyorsun bukadar. asker esı olmak cok zor ve sabır ister
suan pandemi donemı isteseler bıle gelemezler. belkude cocuk gorevdemesele dedigim gibi evlenmek degil. sorun kadın sanki dalga geçer gibi cok beğendiler diyip geri susması ortak arkadaşlarımızdan biriyle kusum ondan dolayı.
iste bende onu merak ediyorumbirde eylülde burdaymis 2 ay olduğu için izin vermediler mi bilmiyorum . biride istese her türlü gelirdi dedisuan pandemi donemı isteseler bıle gelemezler. belkude cocuk gorevde
Hayırlısıysa olur. degılse olmax can emin ol.iste bende onu merak ediyorumbirde eylülde burdaymis 2 ay olduğu için izin vermediler mi bilmiyorum . biride istese her türlü gelirdi dedi
nasipte olan olsun tabi. insallah yine uzulen ben olmam. teşekkür ederimHayırlısıysa olur. degılse olmax can emin ol.
Aracı da belki erkek tarafından net bir tavır görmeyince mahcup oldu?Yüz yüze görüşmeden telefonda da görüşmeye başlayabilirdiniz ya da çok merak ediyorsanız aracıya sorabilirsiniz bunda bi sıkıntı yok ki. Aracı biraz vurdumduymaz sanırım ki kesip atmış konuyu kendince. Ama böyle bir işe giren insan karşı tarafı yani seni düşünüp bişeyler söylemeliydi. Bilgi vermeliydi yani olmayacaksa olmayacak demeliydi. Hoş bir tutum olmamış aracınınki
aynı ilde olsak bende o şekilde derdim ama aynı ilde değiliz hatta baya uzak ve askeriyede çalışıyor. aracı izin durumları zor artık ne zaman gelirse dedi bir daha ses çıkmadı birde 2 ay önce burdaymis oğlanİsteseydi eylulden beri gelirlerdi diye dusunuyorum, bosuna beklemeyi
Tabi o ihtimal de var ama. Yine de erkek tarafından net bilgi alıp nezaketen kız tarafına dile getirseymiş keşke. Her yiğidin harcı değil aracı olmakAracı da belki erkek tarafından net bir adım görmeyince mahcup oldu?
cok sık konuştuğumuz biri değilde beni üzen cok beğendiler diyip sanki oyun oynar gibi ses cikmamasiİsteselerdi bu iki ay süre zarfında mutlaka konuyu açardı gelmeseler bile. Ümit etmeyin, önünüze bakın.
O zaman 2 ay once gelip sizinle tanisirdi. Hadi o zaman tanisamadi telefonunuzu isterdi telefonla gorusurdunuz vs vs. Kandirmayin daha fazla kendiniziaynı ilde olsak bende o şekilde derdim ama aynı ilde değiliz hatta baya uzak ve askeriyede çalışıyor. aracı izin durumları zor artık ne zaman gelirse dedi bir daha ses çıkmadı birde 2 ay önce burdaymis oğlan
bacım sen nıye uzuluyorsun yoluna bak bosver sen nıye uzuluyorsun onlar uzulsunler senı kaybettıklerı ıcınnasipte olan olsun tabi. insallah yine uzulen ben olmam. teşekkür ederim