Sizce şu andan itibaren nasıl davranmalıyım kızlar siz böyle bir durumda ne yapardınız?

Gerçekten artık yoruldum. Ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. Çoğu zaman bir şey düşünmek bile istemiyorum. Kendimi anlatmaya çalışırken o kadar nazik bir şekilde söylemeye çalışıyorum ki. Oysa Patlayacak bir bomba gibiyken. Ama değişen bir şey olmuyor nedense. Bundan sonra ne yapmalıyım peki sizce.

Sorduğu soru normal. Merak etmesinin güzel bir şey olduğunu ona da söyledim. Benim asıl tepki gösterdiğimi anlamıyor değil anlamak istemiyor maalesef. O kadar söylediğim cümleler arasından sinirli anımda söylediğim cümleyi söylüyor. İmalarından sıkıldığımı bunaldığımı söylesem de bir fayda yok. Yapıcı olmaya çalışıyorum konu üzerinde konuşup anlaşmak istiyorum. Ama nedense her zaman çok alıngan ben oluyorum. Onun her söylediği çok doğru çünkü

Oğlak burcu mu bu adam. Benim sevgilimde böyle. Çıktın mi, gidebildin mi, bazen espriler yapıyor sanki kendi zekasi dhaa yuksekmis gibi. Anlıyorum ben sizi ama art niyet yok yani sadece merakları dan yaptiklarini düşünüyorum önceden bende bunca zaman sen mi vardin hayatımda diye çıkış yapiyodum. Ama siz evlisiniz tanimaniz lazım kocanizi, gerginlesmeyin

ya çok alıngansın yada biriktiriyorsun içinde uzatmadan o esnada kızgınlığını söylesen mevzu uzamazdı

Yengeç burcu. Ne bu tavırlar hiç anlamıyorum valla

Ben anladım ne demek istediğinizi tüm yorumları okudum. Bence biraz egolu davranmalısınız ben yaparım ben ederim tavırlarında olun. Sen nasıl yapamadın onu diye sorduğu zaman uzun uzun anlatmayın hiç sen mi bana akıl vereceksin ahah boşver diye arada ufak küçümsemeler yapın. Eşinizin bir tarafları çok kalkmış iplemez ve egoist davranın. Ben her şeyin en iyisini yaparımla başlasın tüm cümleleriniz. Siz kendinizi açıkladıkça sanki beceriksiz olduğunuzu kabul etmiş gibi oluyorsunuz. Hemen konuyu değiştirin ve güçlü olduğunuz güzel yaptığınız başka konuyu açarak bu konuda da başarılı oldum zaten deyin. Ama bunları yaparken hırsla abartarak uzun cümlerle yapmayın. Kısa tek cümle olsun ve doğal dursun. Yani egoistlik değil kaynağı özgüvenmiş gibi olmalı.

Eşinize söyleyiverin kimin ahını aldıysa ne yapıp etsin helalleşsin. Sizin gibi bir eşi hak etmek için çok sağlam beddua almak lazım. Evlerden ırak.

Gerçekte olan biteni, hangi raddeye geldiğinizi bilemem ama tepkileri zamanında ver. Bu tartışma yanlış zamanlama. Sıcağı sıcağına tepki vermez böyle biriktirirsen anlamaz insanlar.

Seni merak edip araması aslında güzel bir şey bundan rahatsız olmam değişik geldi ama bence seni eltine sorunca kısmı kizdirmis yani bu eşinin kişilere verdiği önemle alakalı bence ama şu var bende sevmem sende olur onda olmaz sen yapamazsın o yapar bunlar tartışılacak konu değil aslında bence sen sakin ol esinede benimle imalı şekilde konuşma kendimi kucumsenmis hissediyorum dersen ki bence öyle hisssettigin için bukadar tavır koymuşsun halkedebilirsiniz benim dusuncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…