• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sizce söz için hangisi daha hoş..2si arasında kararsız kaldmm:((

sizce söz için hangisi daha hoş..2si arasında kararsız kaldmm:((

• Ankete Katılan
    58
canim nisan yapilmicaksa evde bile olsa bence 2. si diyorum ilki cok sik ama biraz sade geldi bana hatta uzuuun sure ikisi arasinda kaldim bende ama 2. diyorum ben yaa kusagi fln var cok sirinmiss cocuksu degil bence ilki kadar bi agir havasi yok ama ben cok begendiiim 2. yi:38:

bence kimseyi dinleme erkek arkadasin hangisini begenmisse onu giy canim ona guzel gozukmen onemli sonucta dimiiii :16: (bunu soyluyorum cunku bence 2 yi giymelisin:9::9:)

burayada yazıyım bari :9:
1. benim nişan elbiseeemm :52:
ama ikiside çok güzeli,güle güle giymek nasip etsin :31:

Model olarak birincisi çok şık ve sade ama renk olarak gelinlik de bu tonlarda olacağı için farklı renkler
düşünebilirsin toz pembe ya da bebek mavisi hoş olabilir bu modellerde

kızlr 1.si resmde göründüğü gibi deil alsında pek arkası istediğim gibi durmuo modelden dolayı sanki boncuklu islemeli yelek giyilmiş gibi arkadan bakınca bide etekleri çok düz inio aşağıya doğru..herkesn ortak kararı ve içime sinen olarak 2.yi aldm..bu da kabindeki resmleriydi:69:
$elbse (1).jpg $elbse (2).jpg

bence 2.. Çünkü daha hareketli ve eğer nişan + söz bir aradaysa 1.si çok basit kaçar hem sevgilin ve annen 2. dediyse onları dinlemelisin ( özellikle sevgilini çünkü asıl güzel görünmen gereken kişi sevgilin)

kızlr 1.si resmde göründüğü gibi deil alsında pek arkası istediğim gibi durmuo modelden dolayı sanki boncuklu islemeli yelek giyilmiş gibi arkadan bakınca bide etekleri çok düz inio aşağıya doğru..herkesn ortak kararı ve içime sinen olarak 2.yi aldm..bu da kabindeki resmleriydi:69:
Eki Görüntüle 405804 Eki Görüntüle 405805

çooookkk güzel olmuş... Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin( Allahım inşallah bende söz elbisemi seçebilirim :112::16:

Eki Görüntüle 405804 Eki Görüntüle 405805

Canım evlenmiş barklanmışsın bile hayırlı olsun ama sormadan edemeyeceğim:9:

birinci elbiseyi çoooook beğendim nerede buldun onu linkini gönderebilirmisin rica etsem:17:

Back