Sizce sorun tam olarak ne?

Kendimden zerre kadar umudu olmayan erkeklerin kanka olmak istediği tarzda biriydim. Herkes benimle muhabbet etmeyi sever kadın erkek farketmez. Ama erkeklerin arkadaş olarak görmesinden öteye geçmiyordum. Üniversite bitti ilk evlenenlerden biriyim. Eşimle okulu bitirmeme 3 ay kala tanışıp sevgili olduk. Yani kısmetin nerededir ne zaman karşına çıkar bilinmez..
Ama şu konuda hemfikirim bende maskülen ve eril enerjisi yüksek biriyim. Eşim mülayim anne kuzusu modunda. Ben her haliyle sevdim onu ama sanırım zıt karakterler birbirini çekiyor

Bu durum benim de dikkatimi çekti. Acaba benden kaynaklanan bir sorun nedeniyle mi çevremde hep böyle erkekler toplanıyor diye düşünmüştüm ben de :)

Umarım çok mutlu olursunuz. Bu durumda benim için eril enerji problemi de elendiğine göre bütün iş zamana kalıyor :)

İyi erkek derken yakışıklı olması uzun boylu olması vs gibi özellikler dahil mi :)
28yasinda bir kadinsin. O yaşta erkekler bir Jön olmuyorlar. Seni sevene sans veriyor musun? Ay bunun tipi kötü diye şans vermiyor musun?insan sevince sevdiği ona dünyanın en yakışıklısi gelir. Ve kadınlar zamanla erkekler bir anda aşık olur. Tavsiyem karşındakine zaman vermen arkadaşlık kurman ve citan yuksekse eğer biraz indirmen.

yenilerde bir kitap okuyorum,
belki sizin ben acaba bu tarz erkekleri kendime mi cekiyorum sorunuza isik tutabilir:

Bence insanın rahat olmasıyla alakalı. Olursa olur olmazsa olmaz bakış açısı olunca herşey oluyor. Ama çok isteyince nedense olmuyor anlayabilmiş değilim.

Çok önemli bir noktaya değindiniz. Ben galiba bu ayrıntıyı biraz es geçiyorum ama aklımda tutacağım. Teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

Bu kitabı psikolog bir arkadaşım da önermişti uzun bir zaman önce ama tamamen aklımdan çıkmış. Hemen sipariş ediyorum, teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bence insanın rahat olmasıyla alakalı. Olursa olur olmazsa olmaz bakış açısı olunca herşey oluyor. Ama çok isteyince nedense olmuyor anlayabilmiş değilim.
Bu benim de anlamakta zorlandığım bir konu. İstemiyor rolünü de iyi yapıyorum halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…