Sizce sorun tam olarak ne?

MissCherryBlossom cherrycim sağolasın etiketlemişssin evet koca bulmak konusunda iyiyim sanırım
İlk evliliğimi 20 yaşında yaptım. Eşim benden 2 yaş büyük Türkiye derecesi yapmış endüstri mühendisiydi. Şu an düşününce o yaşta nasıl evlendiğimize anlam veremiyorum. Çok toyduk ve önümüzde şekillendirmek istediğimiz bir hayat vardı. Ama aşıktık.
Gel gör ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Flört etmemiz gereken yaşlarda boyumuzdan büyük sorumluluk aldık ve epey bocaladık. Kör topal evliliğimizi yürütürken eşim İsviçre’den bir distribütörlük aldı ve hayatımız değişti. Artık Türkiye’yi, beni beğenmiyor, evliliğimizi ayak bağı görüyordu. En nihayetinde İşviçreli bir kadınla ilişki yaşamaya başladı ve boşandık.
35 yaşında el elde baş başta bir başıma kaldım. İlk 1 sene boşanma travmasıyla uğraştım. Daha sonra hayatıma temiz bir sayfa açmaya karar verdim. Yeniden evlenecektim. Her ne kadar erkeklere güvenim kalmasa da muhakkak evlenebileceğim birini bulmalıydım.
İyi bir spor klübüne üye oldum. Bol bol tatile çıktım. Arkadaşlarıma, akrabalarıma görücü olmaları için haber saldım. Para verip evlenme sitesine bile üye oldum. Boşandıktan sonra yalan söylemiyorum belki 200 kişiyle yemeğe çıktım. Aslında bana uygun, tahsilli, kariyerli erkekler çıkıyordu ama elektrik alamıyordum. Asla pes etmedim. En sonunda eşimle tanıştım. O gün ikimizde hissettik. Ben o kadar mücadeleden sonra sığınacak liman bulmuştum. O da istanbul’da gece klüplerinde çalışan bir erkek olarak evlenebileceği, sakin bir hayat sürebileceği bir kadın bulmuştu. Şimdi 5 aylık hamileyim.
Önünüze dünyanın en güzel yemeğini bile koysalar önce çiğniyorsunuz. Bu hayat bana tek bir şey öğretti. “Umudunu kaybetmeyeceksin, geleceğe inançla bakacaksın ve asla vazgeçmeyeceksin.”
inşAllah sende gönlüne göre birini bulursun. Sevip, sevilirsin

Ben onu bunu bılmem
1 kader guzel olucak
2 Allah çirkin sansı versın

Bayıldım size .Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

Ne yazık ki bende yeni nişan atmış biri olarak yavaş yavaş umudumu kaybediyorum. Çok isteyince olmuyor istemesen o frekansı çekmiyorsun. Umarım içimize sinen biri hayatımıza dahil olur..

Doğru kişi ile evlenmek çok önemli. Olaylara çok mantıklı yaklaşıyorsunuz ondan kimseyi istemiyorsunuz. Haklı mısınız ? Sonuna kadar. Valla şimdiki aklım olsa bebeği alırım , kocayı ışınlarım inanın evlilik hayatı hiç kolay değil. Bu arada geçmişte yaşadıklarınız için bence bir terapi alsanız çok daha iyi olur. Güzel şeyler beklenemeyen zamanda oluyor

Konu sahibi aynı bensiniz. Eril enerjim yüksek mi diye ben de düşünürüm, kimseyi kendime yakıştırmam, hep kariyer odaklı olmaktan sevmek sevilmek ne demek hiç deneyimlelemişimdir. Benim evlilik düşüncesi yok da hiç aşık olamayacak mıyım düşüncesi var ama anladım ki bunlar zaman zingo işleri bekleyeceğiz ama oturup da değil Bol bol gezin ama biri bulacağım diye değil eğlenme amaçlı gezin. Bu yolculuklarda illaki kafa dengi birine denk gelirsiniz. Ben öyle umuyorum

Tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İnşallah bebeğinizi kolaylıkla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben görüşme mevzularında fazla seçici davranıp elektriği önceden almaya çalışıyorum sanırım. Bir de takıntılı biri mi çıkar karşıma vs gibi korkular nedeniyle en azından sosyal çevremde önceden gözlemleyebildiğim biri olsun beklentisine giriyorum. Ama böyle olunca da elde var sıfır... Sizin tecrübelerinizi okuyunca biraz daha girişken olmam gerektiğini anladım.

Aşk meşk işlerine yeni kafa yormaya başladın galiba o yüzden karşına ilk çıkanları referans bile alma
Eril dişil dengesini zaten zaman içinde oturtursun duruma göre,moral bozmak yok
Evet biraz öyle oldu ama kendimi çok mu geç kaldım acaba diye sorgulamadan duramıyorum. Ama çocuk denilebilecek yaşta nasıl evlenmeye ve çocuk yapmaya cesaret edilir bunu da aklım pek almıyor. Nasip ve karakter meselesi sanırım. Benim için uygun olan zamanın bu olduğunu kendime hatırlatmaya devam edeceğim :)

Ne yazık ki bende yeni nişan atmış biri olarak yavaş yavaş umudumu kaybediyorum. Çok isteyince olmuyor istemesen o frekansı çekmiyorsun. Umarım içimize sinen biri hayatımıza dahil olur..
Geçmiş olsun, inşallah çok mutlu oluruz. Ben buradaki cevapları okuduktan sonra rahatladım açıkçası. Uygun ortamın oluşması için elimden geleni yapacağım ve kendimi geri çekmeyeceğim. Ancak akışa da güveneceğim. Yapacak başka bir şey yok :)

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız evlenen bazı arkadaşlarım da hiç tavsiye etmiyor. Ama yalnız olmak da kolay değil bir yandan. İnşallah hakkımızda en güzeli neyse o olur. Bir süre terapi aldım bu konuda ve bu sayede şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Durumu daha iyi anlayabilin diye bu ayrıntıyı ekleme gereği duydum. Umarım anne ve babamın hatalarından ders alıp güzel bir ilişki kurabilirim.

Umarım her ikimizin de karşısına "bu zamana kadar iyi ki beklemişim" diyebileceğimiz kişiler çıkar. Aşık olmak, sevmek-sevilmek bu kadar zor olmamalı Gezme ve eğlenme kısmına katılıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

Bayıldım size .Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
Çok teşekkür ederim zarif mesajiniz için. Amin
Karşınızdakine ve kendinize bir şans tanıyın. Geçen başka başlıkta da yazdım. Ben randevulara çok anlam yüklemedim. "Yeni bir insanla tanışıyorum, kahve içer dönerim" diye düşündüm. Olumsuz geçenlerde de hayal kırıklığına uğramadım. Takıntılı biri konusuna gelince inanın sizin elinizde. Ben tek başıma istanbul'da yaşıyordum. Hatta tanıştığımızda eşim de sordu. " Seni takıntı yapan hiç erkek yok mu?" Dedi. "Niye olsun ki" dedim. Ne ben kimseyi takıntı yaptım, ne de kimseye beni takıntı yapmasına izin vermedim. Medeni insanlarız, olmuyorsa olmuyordur. Bir kere bir adam beni çok zorladı. Evine çağırdı. "Gelmeyeceğim" dedim. Kolumu sertçe tuttu. Ben de "şurada kendimi yakarım yine seninle gelmem" deyince vazgeçti. Yaşadığım yeri güvenmedikçe karşımdakine söylemedim, evime çağırmadım.
Amin teşekkür ederim. size de bol şans dilerim.

Evett akışa bırakmaktan başka çözüm yok umarım akış bize en doğruyu getirir Bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz

Evett akışa bırakmaktan başka çözüm yok umarım akış bize en doğruyu getirir Bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz
Umarım :) Şu anda pandemi nedeniyle online sisteme geçildiği için İstanbul'dan yürütüyorum işlerimi. Siz neredesiniz?

Kesinlikle hak veriyorum size ve söylediklerinizi aklımda tutacağım. Çok çok teşekkür ederim!

Senin dişil enerjiyi bilemiyorum ama erkeklerin eril enerjisinde bir problem var bence. Son yıllarda ilişkiye başlamamak için takla atan, hesap ödemek istemeyen, ilk buluşma sonrası ortadan kaybolan, evinden alınıp evine bırakılmak istenen erkeklere başka bir anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…